ATENTIONARE !!!!!

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

ATENTIONARE !!!!!

Mesaj de EX-UL »

Sincer , cam ajunge cu gargara !!!!!!! Stau bine sa ma gindesc daca nu cumva sa transform situl si sa-l fac numai pentru cei care scriu si semneaza sub nume propriu .
E cam mult - din lipsa de preocupare am ajuns sa posteze tot soiul de labagii , petzitoare , sirene , refulati sau crispati care nu au nimic de-a face cu pescuitul .
Nu mai am rabdare deloc cu membrii de astia gen Sirena , Lukian , Fane Cocolos , Carmolistul , Lipoveanu ( imi pare rau Luciane ! ) samd . Ii atentionez public si va asigur ca nu am nici o jena sa va dau afara , fara posibilitate de a va reconecta vreodata .
E mai bine pentru Forum sa injure odata unul ca Vladeanu , Rosioru , Adriano , Yamaha , Bibu , etc decit sa stau sa monitorizez cacaturile scrise de tot soiul de "pescari" celebrii de Internet . Cu asta gata !

patabum

Mesaj de patabum »

Incerc sa fiu cat mai succint, deoarece nu vreau sa consum inutil nici resursele fizice ale forumului (spatiul alocat) nici pe cele psihice ale (eventualilor) cititori:

- Internetul este un spatiu virtual care a cunoscut o evolutie spectaculoasa deoarece difera complet de realitate. Aici criteriile de apreciere sunt mult diferite fata de cele din lumea reala - nu conteaza cum arati, cati bani ai, cum si unde ii cheltuiesti, etc. De asemenea, faptul ca beneficiezi de anonimat, putandu-ti asuma ce identitate doresti (cu respectarea legii) permite o mai mare libertate de exprimare.
- toate aceste derapaje sunt inerente unui forum intr-un spatiu virtual (pentru definirea conceptului de forum vezi: http://www.google.ro/search?hl=ro&lr=&o ... fine:forum). Daca regulile de acces/postare nu sunt clare de la inceput, singura sansa de limitare (in nici un caz de eliminare) a derapajelor o reprezinta indiferenta. Dupa un timp, cand "noua jucarica" nu reactioneaza potrivit asteptarilor, user-ul se elimina singur
- strict in spiritul acestui forum, unde majoritatea celor ce posteaza sunt pescari de crap de competite de nivel inalt ce se cunosc bine sau foarte bine, este greu sa fii acceptat de la inceput. Daca esti novice, vei avea parte de multe ironii, daca vrei sa inveti, nu vei primi niciodata informatia necesara in cantitatea necesara, deoarece implicit cel ce raspunde transmite si celorlalti "adversari" o parte din micile lui secrete (putin probabil). Iata cum intram intr-un cerc vicios. Daca se transforma in club privat, qui prodest :cry:
- in 5 minute cauti pe net uneltele necesare, iar in urmatoarele 5 de loghezi prin cel putin 10 servere din toate colturile lumii! Poate cineva limita si/sau controla utilizatorii?
- in cazul (foarte des intalnit) in care seful meu, din varii considerente, da un search pe net cu numele meu si vede ce, cum, cat si la ce ore scriu eu pe ici pe colo, nu ma supun inutil unui risc? Imi mai convine sa fiu la fel de activ ca si pana acum? Nu cumva limitam, daca nu cumva excludem, un potential pescar de competitie? Nu neg sub nici o forma ca experienta (cel putin in domeniul pescuitului specializat la crap) este absolut necesara, insa nu cumva favorizam - prin lipsa transparentei si a accesului liber la informatie - o evolutie gresita?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Patabum

Adica vrei sa las sa posteze liber toti labagii si nimfomanele si sa ii tratez cu indiferenta in speranta ca ei se vor dovedi niste viitori pescari de competitie - cu un talent latent si nedovedit inca ( poate nici ei nu stiu ca il au ! ) ?
Sau ce ar trebui sa inteleg din aceasta libertate a spatiului virtual ? Club privat - inca nu ! Tu esti unul din singurii din cei care posteaza si te striga lumea pe balta Patabum ( chiar daca iti stie si numele ) ! Nu face regula ca suntem regulati de neaveniti !

patabum

Mesaj de patabum »

Administrator scrie:... Adica vrei sa las sa posteze liber toti labagii si nimfomanele ...
Doamne pazeste, departe de mine gandul asta, ideea e ca daca nu raspundea nimeni la provocari, labagii rameneau sa faca mircuiasca cu Labinstain si Manuela, si nimfomanele cu Brutalul :wink:

Roger

Mesaj de Roger »

patabum scrie: ..ideea e ca daca nu raspundea nimeni la provocari, labagii rameneau sa faca mircuiasca cu Labinstain si Manuela, si nimfomanele cu Brutalul :wink:
Muuuult lol..
Administrator scrie:Ii atentionez public si va asigur ca nu am nici o jena sa va dau afara , fara posibilitate de a va reconecta vreodata .
Nu cred ca reprezinta o varianta excluderea.Nici nu e sigura si nu cred ca e cazul sa stea cineva cu ochii pe ip-uri 24/24..
Sustin nick-urile din motive de ergonomia comunicarii(le-am enuntat mai deunazi) si cred ca fondul problemei il reprezinta discutiile consistente absolut debile pe teme sexuale.Deasemenea gandesc ca in loc de sirenna putea sa o cheme Nume Prenume si sa debiteze cu nonsalanta aceleasi infantilisme.Ar fi fost ok atunci ?

P.S.O explicatie care priveste "clubul" si manierele(minerele :D ) de abordare pot gasi cei interesati aici:
http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... 19&start=0
Alexandru Marcu

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Cer scuze celor pe care i-am deranjat prin postarile mele. Va las in monotonia voastra. Pacat ! I AM OUT !
PS Mai bine vorbiti intre voi la telefoane "expertilor", nu mai da-ti senzatia ca este un forum liber intr-o tara libera ! Adio Cristi si Bogdan !

Bogdan D.

Mesaj de Bogdan D. »

Fane nu cred ca e cazul sa te retragi.Pe mine nu m-ai deranjat niciodata asa ca nu am nimic sa-ti reprosez.Ti-ai cerut scuze fata de cei pe care i-ai deranjat si asta arata ca esti un om mare si ca dai dovada de mult caracter.Eu zic sa te mai gandesti inainte sa faci o prostie mare.

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

Val am rugamintea sa nominalizezi "labarii" din acest forum ptr. ca unii s-ar putea sa se simta jigniti(de exemplu eu "nu fac asa cum ai spus tu" :roll: ),cred ca nu te-ai referit la toti cand ai facut afirmatiile,bineinteles mai putin cei mentionati de tine.
Tudor Gabriel.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@tudorgabriel

cred ca nu ai nici un motiv sa te simti cu musca pe caciula , din contra, tu faci parte dintre cei care s-au implicat in majoritatea postarilor despre pescuit

@ FANE COCOLOS

Eu speram sa vi la fotbal si tu te dai batut? Asa spirit combativ ai?

Nu are nimeni nimic cu tine dar sa fim sinceri ai semanat si tu ceva urzici la inceput dar te-ai scos onorabil :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Acum nu incepeti toti sa intrebati , pe mine in ce categorie me bagi ?! Ai fost nominalizat pe undeva Tudore ? Sau suferi de mania persecutiei ?
Se simt ei si labarii si nimfomanele si restul care scriu NUMAI pe linga pescuitul crapului .
Pe Fane l-am cam bagat in viteza - el si-a mai revenit . Poate o sa incep sa-l iubesc cu timpul :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”