Boicot campionatul national - O RUSINE !!!!!!!!!

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Boicot campionatul national - O RUSINE !!!!!!!!!

Mesaj de EX-UL »

Nu voi participa la Campionatul National - criteriu pentru pentru CM Portugalia din 2 motive clare pe care cei care ma cunosc le inteleg . Primul ar fi ca din PACATE ! nu am timp de 4 manse si al 2-lea ar fi ca nu vreau sa zbor cu avionul nici pina la Tandarei !
Iata ca lipsind fiind de calitatea de concurent pot analiza , in sfarsit , viitoarea competitie . Pina in luna iunie , la deschiderea calificarilor , am de facut citeva observatii :

1. Toata iarna s-au facut scenarii si sedinte cu privire la calificarile nationale 2006 . S-au facut procese verbale , s-au constituit tabere , samd - cert este ca din nici o alta asociatie romaneasca , alta decit APCR , nu s-au inscris
echipe la aceste calificari . Deci domnilor , lasati-ne pe viitor cu pretentiile Dvs pe timp de iarna , si lasati-ne sa ne concentram pe ceea ce este de facut pentru a mentine Romania in "lumea buna" a pescuitului mondial la crap . Va mandriti cu aceste performante si la magazine si pe balti ! Mult timp ati fost la concursuri si a-ti dat cu batul in balta de fiecare data , sau permanent ati contestat valoarea dovedita in beneficiul afacerilor legate de magazine sau balti !
2. Lista echipelor inscrise este suficient de bogata , 27 echipe , record pentru Romania din 2004 , asta in conditiile unui boicot afirmat arogant si afisat de principalii oponenti ai acestor calificari si ai APCR ( din motive de orgoliu sau de neputinta ! )
3. Personal nu cred ca mai este oportun sa angajam in arbitrajul acestor selectii si alte asociatii nationale , atit timp cit ele isi manifesta arogant dispretul fata de CEL MAI MARE EVENIMENT CRAPIST al anului 2006 - primul campionat national !
Cred ca este suficient sa putem plati niste arbitrii ai AGVPS din toate domeniile ( stationar , rapitor , crap , junori , etc ) plus citiva invitati si astfel sa se asigure un corp de arbitraj complet neutru . Poate 3-4 arbitri stabiliti de "Aventuri la pescuit" vor elimina suspiciunile .
4. Propun si voi da din gura pentru acest deziderat , ca pentru calificarile 2007 , sa nu mai existe "schimburi de experienta" si dezbateri in "lumea crapista" - pur si simplu APCR in virtutea acordului cu AGVPS , sa stabileasca sistemul de selectie si datele de concurs ! S-a dezvaluit in acest an , cine si cum doreste cu adevarat sa ne clasam bine in lume si cine doreste sa isi mai adauge 2 galeti de mix si 3 arome vindute la magazin . Ca sa nu uit pe "mincatori de cacat" care pentru 1 sedinta pe balta sau pentru 1 atract si 1/2 galeata de Robin Red injura si contesta pe cine i se dicteaza.
5. In concluzie performanta nu este pentru oricine . Cei buni sau cei care vor fi sprijiniti in continuare pe baza rezultatelor , vor trebui sa dicteze mersul competitiei si dreapta alegere si pe urmatorii 10 - 20 ani , poate competitori sau poate sfatuitori . "Carcotasii" si multitudinea "ratatilor" isi vor digera esecul mult timp de acum incolo , pentru ca nu au prins trenul performantei in concursuri . Pe viitor nu ii va mai intreba nimeni daca au vreo parere ! Lumea vede si judeca !
6. Si o concluzie pentru orice Forum - de acum injurati-ma pentru ca trebuie sa fie si un paratraznet in orice activitate :lol: :lol:

PS - postare asta este o postare personala care nu trebuie sa implice cu nimic APCR ! Imi asum singur postarea - ma numesc Val Pangica si astept comentariile Dvs . La noi in APCR avem si dreptul la opinie personala .
Ultima oară modificat Mie Mar 22, 2006 8:24 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ Val

Nu are rost sa te ambalezi , este mai mult decat evident ca majoritatea pescarilor apreciaza aceasta competitie deoarece anul acesta sunt cele mai multe inscrieri la o sesiune de calificari de pana acum
Faptul ca au fost subliniati membri APCR ostentativ , nu arata de fapt decat ultima zvacnire de neputiinta a acestei scursuri numita cotelici , este firesc ca APCR sa detina majoritatea tinand cont de numarul membrilor inscrisi in asociatie

@ Razvan Dobrescu

Afirmi despre aceasta competitie ca este lipsita de importanta dar nu uita ca in ultimi doi ani aceste calificari au format un lot care a adus in tara cele mai bune rezultate din istoria pescuitului romanesc . Nu inteleg dupa ce criterii clasifici tu gradul de valoare a unei competitii , dar pana la urma este dreptul fiecaruia sa-si aleaga principiile dupa care formeaza in viata scara de valori
Nu te contrazic ca exista pescari mult mai buni decat cei care participa in competitii dar acest lucru se dovedeste pe malul baltii (in fata televizorului cunosc multi care la o ratare intr-un meci de fotbal afirma ca daca ar fi fost acolo marcau fara ezitare)

NU RATEZ ACEASTA OCAZIE SA-I AMINTESC LUI COTELICI ( a carui caracter diabolic marcat de rautate si invidie a devenit contagios in echipa din care face parte) CA ASTEPT IN CONTINUARE ARGUMENTELE CARE FONDEAZA ACUZELE CE MI LE-A ADUS PUBLIC !!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Cristi

nu ma ambalez frate - dar sunt bulversat de atita nesimtire si fatarnicie cita poate exista in lumea crapului . Cum vii tu la o sedinta si semnezi un proces verbal si din toti membrii semnatari se inscriu la concursul aprobat de toti - numai 20 % ???? Adica lumea nu mai are ce face si altceva decit sa se bage in seama si sa isi piarda timpul la sedinte ? Uite eu stiam ca nu merg la calificari ( si imi pare rau si acum ! ) , nu am venit la sedinta sa ma bag in seama . Sa stabileasca detaliile cei interesati direct nu spectatorii si neinitiatii ! Pai daca nici calificarile nu au valoare , atunci cind vreun concurs national are valoare , tarie si prestanta ??????
Cred ca boicotul este datorat si Cupei lui Hutchinson unde brusc s-au trezit echipele din Romania sa participe . Iarasi o sa ne povesteasca ca Adriano anul trecut , sfaturi despre cum sa nu prinzi nimic 5 zile si sa te faci de rusine in strainatate !
Mare e gradina lui Dumnezeu !

musaro adriano

Mesaj de musaro adriano »

Valpi, iaras ai luat rasna? Daca nu mentionai numele meu nu mas fi bagat in discutia aceasta pentru ca sincer nu are rost, ma corectetz, nu inteleg cu cine ai ceva si pentru ce.
1)Numai 20% din cine a venit la cedinta sa inscris? Este dreptul lor cred, de pilda o persoana care intra intr'un magazin trebuie sa cumpara neaparat? Cred ca nu. Dar tu sublineezi faptul ca sunt neputinciose si orgoliosi etc.. stii vorba aia romaneasca..
2) 27 de echipe imi se pare si mie un lucru bun, sunt sigur ce Dom. Cornel este super multumit si nu vad rostul de tot "agitatie" pe care il faci acuma.
3) baga cine vrei ca arbitri, poti sa te bagi si tu personal ca nu ne deranjaza..avem incredere in tine.
4) Sa nu mai exista schimburi de esperiente...adica drept la un cuvant? Frate pana cand pe buletinul fiecare pescar scrie Cetatenia Romana cred ca au dreptul toti sa se da cu parere...
5)Lumea vede si judeca...Doamne ajuta.
6)Pe forum nostru nu o sa vezi nicio un atac la adresa ta, o sa fie sters cum stergem de obicei atacurile la persoana.Ps. apropo vladut, resolva si pe asta de mai deasupra te rog. Si cu participat la cupa rod h. in franta in loc de calificari nationale o sa fie cu siguranta un motiv pe care poti sa intrebi la baieti personal, fara sa pomenesti numele meu cu frasi tendentiose si de copil. Acolo am participat langa tim pasley, frank W., rob h. etc..asa ca informatie.In rest daca ai ceva cu mine personal poti sa ma suni, sau sa ne intelnim sa discutam pentru sa clarificam o data pentru toate cum stao lucrurilor, pe care cred ca nu le ai inteles. Numai bine
ps. In portugal se poate ajunge si cu masina si vapor...asa ca informatie.
Numai bine
RESPECT, Musaro Adriano

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Bai fratilor eu am spus ce asi face eu , nu ce o sa faca Cornel sau mai stiu eu cine pentru la anul . Am si mentionat chestia asta . Mie mi se pare aiurea sa freci o iarna intreaga niste Forumuri cu tot soiul de scenarii , grile , arbitraje , amenintari , reprosuri , sedinte , etc ca dupa aia la final , cind e sa te inscrii nici usturoi nu ai mincat nici gura nu iti miroase .
Ba mai mult , ca de aia mi s-a urcat singele in cap aseara , mai si scrii lista cu caractere ingrosate , asa in bataie de joc , adica vezi doamne .......
Sa-l intrebe lumea pe Cornel , cita bataie de cap si cite nopti nu adormit ca sa iasa bine si sa fie lumea multumita , ca la sfarsit din toti cei care s-au bagat in seama , sa nu se inscrie din 20 % .
Oricum 27 echipe sunt un scor excelent si eu tin sa-l felict pe Maestru pentru reusita asta . Si cu asta gata .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Datorita modului greoi de exprimare in scris ,desi se crede cel mai bun jurnalist dintre toti pescarii, i-l rog pe domnul Pangica Jr sa scrie cat se poate de clar CINE ESTE ACEL[SAU ACEI]PATRONI DE BALTA CARE A OFERIT BONURI DE PESCUIT GRATUITE SAU ALTE AVANTAJE SI CUI PENTRU A BOICOTA CAMPIONATUL NATIONAL .
Astfel ma simt principalul vizat de afirmatiile acestui nimeni in ale pescuitului si ma vad obligat sa -i reamintesc ca a fost singurul care a cerut avantaje de la mine pentru a gazdui stiri despre concursul PELICANUL de anul acesta [macar cateva zile de pescuit ]binenteles ca a fost refuzat ,iar drept consecinta nu sau postat informatii despre concurs cateva luni .
Cat despre neparticiparea mea la acest CAMPIONAT NATIONAL, EU STIU CA AM ANUNTAT ACEST LUCRU DE ANUL TRECUT .,iar despre membrii PELICANUL INCA NU SUNT PREGATITI SA PARTICIPE LA UN CONCURS DE ASA MARE NIVEL,fiecare vazandu-si lungul nasului anul acesta ,chiar daca au suma necesara pentru a -si achita taxa de participare .
Singurul lucru care ma facut sa accept fara rezerve modul de desfasurare in 4 manse a fost acela ca cei din provincie nu pot face o echipa din trei echipe [nu am gasit alta exprimare mai corecta ]dar se pare ca cei din provincie nu sunt interesati de faima si glorie ca cei din Bucuresti,si prin urmare nu sa inscris nici o echipa din provincie inafara de domnul HOLBAN si nea NITU care oricum este al nostru al pescarilor si daca va fi un concurs in cosmos va veni si acolo .,sau poate am vreo influenta si asupra celor din provincie si le-am oferit si lor partide gratuite :?: :!:
Cat despre participarea mea in FRANTA ,la concursul ROD HUTCHINSON,i-i reamintesc domnului jurnalist ca particip pentru a treia oara ,si nu poti avea placere mai mare decat sa participi langa cele mai mari nume a-le CARPFISHINULUI MONDIAL,tinand cont ca participa peste 200 de echipe ,iar lacul este unul dintre cele mai renumite din lume [ORIENT]

ROG SA NU INTERVINA NIMENI IN ACEASTA DISCUTIE,IN AFARA DE DOMNUL JURNALIST PANGICA JR ,PENTRU CA EL A AFIRMAT CA ESTE OPINIA LUI PERSONALA SI I-L ROG DACA ARE CU CE SA MA COMBATA
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Re: Boicot campionatul national - O RUSINE !!!!!!!!!

Mesaj de EX-UL »

Val Pangica jr scrie: Ca sa nu uit pe "mincatori de cacat" care pentru 1 sedinta pe balta sau pentru 1 atract si 1/2 galeata de Robin Red injura si contesta pe cine i se dicteaza.
oanavictor scrie:CINE ESTE ACEL[SAU ACEI]PATRONI DE BALTA CARE A OFERIT BONURI DE PESCUIT GRATUITE SAU ALTE AVANTAJE SI CUI PENTRU A BOICOTA CAMPIONATUL NATIONAL
Stimate domnule Oana va raspund la prima intrebare , pe scurt ca sunt la birou . Restul intrebarilor le voi dezvolta cind ajung acasa .
Singura mentiune facuta despre vreo balta este cea de mai sus . Dupa cum vedeti in cele scrise nu este vorba de boicot sau de promisiuni facute pentru a boicota selectiile ci de anumite grupuri de presiune strinse pe linga balti sau magazine ( indiferent care ar fi ele ) . Daca nu recunoasteti ca exista astfel de grupuri de presiune nu mai continui discutia , pentru ca inseamna ca nu avem despre ce discuta .
Astept raspunsul Dvs . legat de acest aspect pentru ca zic eu ca la intrebarea Dvs v-am raspuns . Nu exista o astfel de problema enuntata de mine , ati creat-o artificial .
Ultima oară modificat Mie Mar 22, 2006 14:59 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

eu nu ma amestec in problema de fond, dar vreau sa fac o precizare
pt nea victor
atentia marita: SUNT 8 ECHIPE DIN PROVINCIE, NU DOUA!!!
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

oanavictor scrie:Astfel ma simt principalul vizat de afirmatiile acestui nimeni in ale pescuitului si ma vad obligat sa -i reamintesc ca a fost singurul care a cerut avantaje de la mine pentru a gazdui stiri despre concursul PELICANUL de anul acesta [macar cateva zile de pescuit ]binenteles ca a fost refuzat ,iar drept consecinta nu sau postat informatii despre concurs cateva luni .
Cele afirmate de Dvs sunt corecte , dar sunt ca in bancul cu Radio Erevan . Era vorba de 1 partida de pescuit , in toamna anului trecut , reprezentind un gest de onoare ( pe care din pacate am fost nevoit sa-l cer eu ) fata de munca depusa de mine in promovarea primei editii a Cupei Pelicanul . Modul in care mi-ati raspuns atunci sincer nu mi-a convenit , dar data fiind diferenta de varsta dintre noi , am considerat ca este oportun sa nu mai incheiem astfel de "parteneriate" , pastrindu-va in continuare respectul cuvenit .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

andrei vladeanu scrie:eu nu ma amestec in problema de fond, dar vreau sa fac o precizare
pt nea victor
atentia marita: SUNT 8 ECHIPE DIN PROVINCIE, NU DOUA!!!
8 echipe din provincie!
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”