CALIFICARI 2006

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Vizitator

CALIFICARI 2006

Mesaj de Vizitator »

Stie cineva cat a ramas taxa ? Am inteles de la baietii de la Senzor ca se tin tot pe Hobaia in 5 manse eliminatorii. Dar in ce perioada ?
Va multumesc.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stiu si eu cate ceva, dar raspunsul corect ti-l poate da doar Cornel Rosioru, presedintele APCR. Oricum taxa stiu sigur ca a ramas 500 euro.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

F. curind se vor afisa toate datele.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Taxa nu va fi hotarata de Rosioru, ci se va supune la vot la fel si regulamentul de participare cat si datele de desfasurare.
Mai aveti 7 zile ca sa convocati Adunarea cu cei ce au participat anul trecut cat si cu cei care vor sa participe anul acesta asa cum a-ti promis la Tancabesti.
Nu cred ca mai accepta cineva in romania de azi "dictatura" sau poate vreti sa faceti calificari numai cu cine va convine. astept pana pe 15 ianuarie atat eu cat si alti pescari de competitie sa convocati Adunarea Nominala pe orice camp doriti si in orice sector in Bucuresti, nu prin afise pe site pentru ca nu toti pescarii navigheaza pe internet. In nici o disciplina sportiva un regulament nu e hotarat de un singur om, dvs. a-ti fost nominalizat cu organizarea, nu pentru a stabili regulamentul. Acesta se hotaraste democratic de catre participanti.

Cu stima,
Oana Victor
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Victore,
Taxa de participare nu a fost hotarita de Rosioru.
Taxa reiese din cheltuielile rezultate pt. organizarea concursurilor de selectie, care sunt in nr. de 4 PATRU.
Ca sa vii la 4 concursuri cu 500 de euro 2 persoane, sunt cele mai ieftine concursuri din Romania. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca faci parte din Lotul National si ai asigurata deplasarea in Portugalia.
In concluzie, taxa de participare, ca oriunde in lume o stabileste ORGANIZATORUL, in cazul de fata APCR.(nici la concursul meu, nici la al tau, nu am adunat pescarii sa-i intrebam daca sunt deacord cu taxa.)
Regulamentul - nu intra in discutie fiind cel CIPS, iar datele de participare sunt cele ramase libere in calendar. Aici s-a tinut cont si de concursul tau si a lui Vlad si al meu etc. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca prezenta la CM nu va mai fii pe 29 septembrie, ci pe 9 septembrie.
Caz in care selectiile trebuie incheiate cu cel putin 2-3 saptamini inainte, pt. a cunoaste lotul, a comanda echipamentul si a faca un antrenament doua.
De afara totul e foarte simplu Victore.
Dictatura nu o accept nici eu. O treaba organizata insa da. Din haos nu vor iesi rezultate niciodata. Iar argumente contra nu ai.
Noi incercam sa facem calificarile cit mai bine posibil, participarea insa e la latitudinea fiecaruia. Participa sau nu.
Dupa cum am promis, adunarea va avea loc. Va mai intirzia probabil 2 saptamini pt. ca nu sunt gata lucrarile noului sediu. Numai ca asa cum am discutat la Tincabesti, vor participa doar cei ce au fost la calificari in ultimii 2 ani. Cei ce intentioneaza sa vina :?: :!: sa ne fie cu iertare.....la anul vor participa si ei. Ceilalti vor fii anuntati telefonic de mine.
Victorase, dupa parerea ta, APCR a fost investit doar cu munca si cheltuielile, de rest te ocupi tu si ceilalti pescari :lol:
Nu-i rau. Vreau sa-ti amintesc ca din APCR fac parte 80% din pescarii care au participat la calificari si 95% dintre cei ce au format loturile in ultimii 2 ani. Asta inseamna dictatura dupa parea ta?
Dupa parerea mea inseamna competenta.

Cu stima
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@victor oana
imi aduc aminte de anii in care am facut sport. ma supuneam unui calendar competional hotarat si organizat de un for tutelar. nu noi sportivii stabileam regulile jocului!
vizavi de statutul democratic al situatiei de fata consider mult mai fair-play ceea ce se intampla acum decat ceea ce se intampla anii trecuti, atunci cand participarea la un cm se facea prohibitiv: trebuia sa faci parte dintr-un grup in care intrarea era aproape imposibila pentru "straini". trebuia sa ai f multi bani, mai putin contand valoarea pescarului. (in anul 2002 m-am clasat pe locul 4 la cupa romaniei, in fata tuturor membrilor echipei nationale de atunci. nimeni nu m-a contactat ulterior pentru a ma intreba despre o eventuala participare la cm) oare nu atunci era dictatura?
in ultimii doi ani, cand la selectii s-a implicat altcineva, iata ca au aparut si rezultatele: doua podiumuri mondiale. acesta sa fie motivul pentru care au aparut atatea disensiuni si controverse? sau niste orgolii au fost zdruncinate serios?
vad foarte buna solutia de a se premia primele 9 locuri aceasta aducand si un spirit de intrecere pana la sfarsitul ultimei manse. (vezi starea de non-combat din calificarile 2004, cand la inceputul mansei a III a in proportie de 90 % cartile erau jucate)
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Domnule presedinte al APCR Cornel Rosioru,

Nu cred ca AGVPS v-a chemat si a solicitat ca APCR sa se ocupe cu organizarea si desfasurarea calificarilor si a participarii Romaniei la Campionatul Mondial , ci stiu sigur ca APCR in frunte cu presedintele sau s-a dus la AGVPS si le-a promis ca se vor ocupa ei de aceasta treaba cu absolut toate cheltuielile si organizarea. Bineinteles ca au fost de acord, fiind indusi in eroare de aceasta denumire " Asociatia Pescarilor de Crap din Romania" ei crezand ca este singura organizatie a pescarilor de crap din Romania sau au fost mintiti.
Va rog sa nu confundati un concurs privat, Cupa Cupelor, Pelicanul, Boilies Mania etc cu o competitie oficiala ce face parte din calendarul anual al AGVPS (vedeti raspunsul domnului Mateianu adresat domnului Tilea pe forumul Crapmania la sectiunea Romania 2011).
In conventia de parteneriat semnata de dvs. cu AGVPS se spune ca APCR va suporta toate cheltuielile legate de desfasurarea calificarilor si participarea Romaniei in Portugalia, AGVPS participand numai cu arbitrii si taxa de inscriere. " Art. 4 - Asociatia Pescarilor de Crap din Romania va organiza pe cheltuiala proprie , sub egida AGVPS din Romania , concursurile de selectie a echipelor reprezentative de pescuit la crap ale Romaniei ; in acest scop reprezentantii Asociatiei Pescarilor de Crap din Romania vor contacta si vor colabora cu toti pescarii sportivi de crap si vor coordona activitatea competitionala la disciplina "pescuit sportiv la crap"
Aceiasi conventie de parteneriat s-a facut de catre AGVPS si domnul Viorel Teleianu pentru organizarea si stabilirea Campionului National pe 2005 la sectiunea rapitor; taxa de participare pentru fiecare mansa a fost de 50 ROM, 6 manse *50 RON=300 RON si s-a facut si lotul care ne va reprezenta in Finlanda, s-a decernat si titlul de campion si nimeni nu a fost recompensat cu nici un premiu, decat o cupa de campion si o diploma.
Eu personal nu doresc ca aceste calificari sa fie recompensate cu premii in bani considerand ca este suficient sa reprezinti Romania la un Campionat Mondial si sa obti titlul de campion.
Daca din APCR fac parte 80% din pescarii care au fost la Calificari in 2005 va rog frumos si respectuos sa faceti aceste calificari doar cu membrii APCR pentru ca nu este normal ca ceilalti care vor sa participe sa fie doar sponsorii APCR cu cate 500€ neavand nici o sansa de calificare. Va e frica sa convocati Adunarea Generala cu pescarii care au participat la Calificarile din 2005 stiind ca cei 80% nu sunt decat 35% si sa nu se intample ca "altadata" la votare.

Cu stima si respect,
Victor Oana
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Domnule Mitrea,

Sper din tot sufletul ca v-ati grabit cand m-ati apelat Victor Oana. Stiam ca aveati pentru mine o alta formula de adresare.
Dar oricum nu cred ca sunteti in masura sa va bagati in aceasta discutie si va rog sa il lasati pe presedintele Asociatiei, domnul Cornel Rosioru sa respecte Conventia de parteneriat cu AGVPS. In speta, Art. 4 - Asociatia Pescarilor de Crap din Romania va organiza pe cheltuiala proprie , sub egida AGVPS din Romania , concursurile de selectie a echipelor reprezentative de pescuit la crap ale Romaniei ; in acest scop reprezentantii Asociatiei Pescarilor de Crap din Romania vor contacta si vor colabora cu toti pescarii sportivi de crap si vor coordona activitatea competitionala la disciplina "pescuit sportiv la crap";

Cu stima si respect,
Victor Oana

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

D-le Oana , urmaresc cu atentie cele expuse aici atit de Dvs cit si de membrii APCR . Consider initiativa Dvs de a organiza un miting popular de expunere de motive cu privire la derularea viitoare a selectiei la CM , putin inoportuna .
In baza unui protocol semnat , eventual acest miting se va putea desfasura pentru intelegerea sistemului competitional comunicat de APCR si AGVPS , intrebari si nelamuriri legate de detaliile acestui sistem competitional , precizari de ultim moment pentru cei care vor participa pentru prima data la selectie , etc . In nici un caz , negocieri sau vot public .
Asa cum bine stiti , in ultimii 2 ani , prin rezultate si preocupare , la lotul national s-a impus o echipa de organizatori si pescari , care stiu foarte bine cerintele financiare si de competenta la un CM . Asa cum acum citiva ani , cerintele erau legate de un echipament minim si un cont gras plus ceva relatii amicale cu "organizatorul" , asa in acest moment , aceste cerinte s-au modificat substantial , pe baza unei selectii si a unor concursuri , direct pe balta . Sistemul a dat rezultate si a primit vot de incredere din partea AGVPS , organizatie care poate inscrie o echipa nationala la un CM . Cum lucrurile sunt clar expuse in documentul vizat de Dvs , este posibil un eventual studiu , in care sa fie CONSULTATA intreaga comunitate de crapisti din Romania . In nici un caz , deciziile nu se vor lua in urma acestor consultari , ci doar ideile desprinse vor fi luate in seama , in masura posibilitatilor , de organizatori .
In rest consider oportun ca APCR - organizatia care si-a asumat raspunderea cu privire la viitoarele calificari si reprezentari internationale ale Romaniei - sa isi desfasoare activitatea de selectie , in mod echitabil , pe baza unor criterii financiare si de competenta , pe care le stabileste singura , tinind cont si de unele sugestii din afara asociatiei .
In nici o ramura sportiva a colabora cu cineva nu inseamna a vota o decizie ci doar a asculta societatea civila sau sportiva si a tine cont de cele expuse.
Decizia o ia cel care raspunde de rezultate si in acest caz este clar cine si-a asumat aceasta respundere cel putin pentru acest an. Cazul Mirel Radoi la lotul national de fotbal este destul de clar - cel care raspunde de rezultate stabileste si criteriile de slectie , care in cazul fotbalistului sus mentionat , tin de comportament si etica sportiva . Se pare ca pentru unii e suficient !
Nu inchei fara a va ura La Multi Ani si multa sanatate , pentru anul ce a inceput .

Cu stima ,
Ultima oară modificat Lun Ian 09, 2006 22:08 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@Stimatelui domn Victor Oana
In deschiderea unui subiect eu stiu ca se foloseste "@" si numele celui care te adresezi pentru a destina acel mesaj asta neimplicand vreo urma de nepolitete , nu cred ca exista cineva care m-ar putea acuza de proasta educatie cu toate ca eu a trebuit sa suport (cu toate ca nu sunt un pusti gaozar) mojiciile unora care m-au acuzat de fel si fel de delicte la pescuit care mai de care mai fanteziste
In alta ordine de idei prin postarea mea nu am facut decat sa-mi spun punctul de vedere referitor la subiect , nu stiu de ce am deranjat asa de tare, dar daca tot mi-ati reenuntat art. 4 din conventia de parteneriat am citit ca APCR este insarcinata cu organizarea concursurilor de selectie..., aceasta ORGANIZARE insemnind CE?
Cu acelasi respect Cristian Mitrea
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”