Victore,
Taxa de participare nu a fost hotarita de Rosioru.
Taxa reiese din cheltuielile rezultate pt. organizarea concursurilor de selectie, care sunt in nr. de 4 PATRU.
Ca sa vii la 4 concursuri cu 500 de euro 2 persoane, sunt cele mai ieftine concursuri din Romania. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca faci parte din Lotul National si ai asigurata deplasarea in Portugalia.
In concluzie, taxa de participare, ca oriunde in lume o stabileste ORGANIZATORUL, in cazul de fata APCR.(nici la concursul meu, nici la al tau, nu am adunat pescarii sa-i intrebam daca sunt deacord cu taxa.)
Regulamentul - nu intra in discutie fiind cel CIPS, iar datele de participare sunt cele ramase libere in calendar. Aici s-a tinut cont si de concursul tau si a lui Vlad si al meu etc. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca prezenta la CM nu va mai fii pe 29 septembrie, ci pe 9 septembrie.
Caz in care selectiile trebuie incheiate cu cel putin 2-3 saptamini inainte, pt. a cunoaste lotul, a comanda echipamentul si a faca un antrenament doua.
De afara totul e foarte simplu Victore.
Dictatura nu o accept nici eu. O treaba organizata insa da. Din haos nu vor iesi rezultate niciodata. Iar argumente contra nu ai.
Noi incercam sa facem calificarile cit mai bine posibil, participarea insa e la latitudinea fiecaruia. Participa sau nu.
Dupa cum am promis, adunarea va avea loc. Va mai intirzia probabil 2 saptamini pt. ca nu sunt gata lucrarile noului sediu. Numai ca asa cum am discutat la Tincabesti, vor participa doar cei ce au fost la calificari in ultimii 2 ani. Cei ce intentioneaza sa vina

sa ne fie cu iertare.....la anul vor participa si ei. Ceilalti vor fii anuntati telefonic de mine.
Victorase, dupa parerea ta, APCR a fost investit doar cu munca si cheltuielile, de rest te ocupi tu si ceilalti pescari
Nu-i rau. Vreau sa-ti amintesc ca din APCR fac parte 80% din pescarii care au participat la calificari si 95% dintre cei ce au format loturile in ultimii 2 ani. Asta inseamna dictatura dupa parea ta?
Dupa parerea mea inseamna competenta.
Cu stima