CENTURY PRET IMBATABIL !!!!

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Caaron

Mesaj de Caaron »

Andrei, nu ti se pare bun pretul? Daca vrei , tie iti mai fac 15 % reducere! :D Iesi mai bine ca la concurenta! :D :D

Sarbatori fericite !

Magazin online pescuit

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@caron
Este gluma, sau este valabila reducerea de 15 % pentru toata lumea ?
Da-mi o oferta pe privat.
Valabil si pentru v. mateianu(senzor)

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

@marian
pretul e perfect!
in secunda asta am in buzunar 1200 euro. te rog adu-mi pana diseara 4 NG - uri!
platesc si benzina!
The One Team

Caaron

Mesaj de Caaron »

Am zis "pe comanda ", mai citeste o data anuntul. Daca vrei betele, nu-i absolut nici o prb. Plateste un avans de 25 % ( restul de pana la 50 % mergem pe incredere), sa zicem , si batem palma!
Nu stiu de unde ai scos tu aia cu " fac comenzi pe banii vostri", chiar si la un avans de 50 %, asta poate doar daca tu crezi ca avem adaos de 100 % la ele. Nu ne caracterizeaza politica asta! Oricum, ramane valabila oferta!
Din pacate, doar pt Andrei!

Magazin online pescuit

andy

Mesaj de andy »

@Vladeanu

Daka vrei sa-ti achizitionezi un set Century,incearka noul model Century FS (focal system) o super lanseta are puterea SP'ului si actiunea progresiva a NG'ului.Pretul este la fel ca la NG 236 pounds 12ft,3,5lb.

the rustik team power by JIDANU

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@andi
merci pt. sfat si TRAIASCA NASU' JIDANU!
eu vreau sa-mi achzitionez un set de lansete Century doar de la magazinul lui caron, pentru ca el a deschis acest topic. adica vreau sa-i fac safteaua, cum se zice.
numai ca vreau sa le vad cum arata, sa studiez atent toate modelele si apoi sa-i spun sa-mi aduca din depozit 4 bucati din modelul asupra caruia ma voi opri.
asta daca vrea sa vanda century...
The One Team

andy

Mesaj de andy »

asa e poate ne vedem la pravalie si cu finu'Negrean sa facem o nefakuta :!: si-ti arat si un catalog carp fishing made in uk

numai bine :!:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Dragii mei, asa cum am promis am facut un tur prin magazine si am ramas uimit de mangleala ieftina a unor patroni de buticuri de pescuit . Daca si la scule de pescuit trebuie sa dai avans.....
Singurele 2 magazine care se pare ca vor aduce pana in primavara aceste bete (si le vor avea pe stoc !) sunt senzor si aquamania, de altfel si singurii care par magazine serioase.
Restul bla bla bla bla mangleala si bisnita.....

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Fane

ce ai descoperit tu se stie de vreun an ! Daca si Aquamania mai lucreza la calitatea vinzatorilor stam de vorba , pina atunci Senzor ramine singura solutie viabila pentru cunoscatori . Si sa nu imi sariti in cap - ca ii pup in popou pe unii si pe altii - dar pina una alta sunt din clubul select care s-a dovedit ca isi cumpara in 90 % din cazuri marfa de la ei .

Caaron

Mesaj de Caaron »

Val, acum un an cand stiai tu de magazinele serioase amintite mai sus, noi nu eram pe piata.Dai un refresh listei tale, ca poate iti aduci aminte ca faceai cumparaturi de la boutique asta vara. Probabil ca aveai momente cand vroiai sa scapi de presiunea clubului select in care te aflai. Oricum, daca vroiai sa ma elimini de pe acest site , puteai sa ma stergi atunci cand ai facut curat.

Fane, magazinul a fost inchis in perioada sarbatorilor, deci pe la noi nu aveai cum sa ajungi. Cuvantul "Mangleala" ( din ce limba e? ) se pare ca reprezinta ceea ce ai facut tu in postarea ta. Oricum, m-ai distrat atunci cand ne-ai numit "butic" si "bisnitari".

La multi ani !

Magazin online pescuit

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”