CRAPMANIA 4 TANCABESTI 2006

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Lukyan
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Lukyan »

am un furnizor bun , nu divulg ca sursa se stie !!! :lol: ... sper sa nu greseasca lazile si sa ne trezim cu 30-40 bucati de 18-19 ani ca e jale mare .... si mancati de soareci si cu banii luati.... Doamne ajuta! Amin ( la ce ploi or sa vina .... ) :lol: ... Doamne ... sa nu vada Vlad si Ovidiu ce am scris aici ca vand lacul .... :lol: :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Luciane

auzi , 2 persane de 19 ani - vor avea intotdeauna loc la mine in cort :lol: :lol: Te astept !

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Val Pangica jr scrie:@Luciane

auzi , 2 persane de 19 ani - vor avea intotdeauna loc la mine in cort :lol: :lol: Te astept !
:oops: :shock: au mama, mai am de facut monturi si de incarcat masina... deci sa-mi iau si pre*******ve??? :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

@Tata Val .... scrie si matale subliniat ca stii ca ma descurc ... aduc si covoare si persane .... da amandoua covoarele sa aibe 19 ani la aceeasi ora sau pe rand ... (.. o sa zica lumea ca sunt dreac pedofil si mai am si 2 copii acasa ... am imbatrinit degeaba ).... :lol:

@Vesa .... Nea Vali .... de aia cautai o lada de masina mai lata ? :lol:

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

se vede treaba ca toata lumea isi ascute varfu la ac...... freamata pe net cu un oki la forum, altul la aragaz sa nu se prajeasca boiliesul... maine o fuga colo - colea dupa ultimul maturat prin casa si tuleo !!!!!.... :wink:

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

@Vali
... am aflat.... prerogative !!! ... asa le zice ... cat mai multe ..... un set pe zi si serioase .... sa nu le roada dreac sobolanii ..... :lol: :lol:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Lukyan scrie:@Vali
... am aflat.... prerogative !!! ... asa le zice ... cat mai multe ..... un set pe zi si serioase .... sa nu le roada dreac sobolanii ..... :lol: :lol:
si bile, nu ??? :lol: :lol: si nu solubile :lol: :lol:
normal, cu aroma de carnati... :lol: :lol:
HAI C-AM PLECAT SA INCARC MASINA.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

e bune si pop-upurile ... stau deasupra ... destepte inventii... dar nu o sa fie cazul .... bile grele fratilor sa aveti..de la 24 in sus . sa stea pe spate pe fund ca acolo trage bine la cat de lenesi o sa fim dupa ploaie si frig macar pisicile sa faca treaba buna ... sau makar toti banii ....

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

:lol: ... asta am uitat sa pun ... dar nu mai era cazu'... daca intra freo Doamna sa vedezi facaleti si polonice pe maluri fratilor ..... cred ca o sa fie obligatorie trusa de prim ajutor obligatorie , (... si nu aia de la masina cu RAR pe ea ) la concursuri dupa Crapmania 4 ... :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Vali Vesa

daca nu ai p.......ve merge si cu o punga de PVA , daca te grabesti ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”