Curatenie pe Forum !

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

diabolik

Mesaj de diabolik »

Moose_master scrie: ... mai iei la pescuit cainele ala nenorocit care latra fara motiv, pe care il scalzi in garla in timp ce pescarii din jurul tau tocmai au terminat de nadit si asteapta prima prezenta ? ...
La asta ma asteptam sa ai ceva proteste !?! Insa ... s-ar parea ca atributul "nenorocit" ... te-a salvat. :wink:

Val Pangica jr scrie: ... Asta e calea spre documentare in pescuitul crapului , alta nu exista , daca vrei sa fii alaturi de cei buni ...
De asta ma cam indoiesc. S-au adunat aici o parte insemnata a pescarilor romani de crap. Insa mai toti au interese legate de participari la concursuri si toti au secrete bine pazite (care le-au adus ... sau poate le vor aduce ... succese). Pe de alta parte pe un forum cu mai multi pescari "de placere" pot scapa si informatii "de aur" ... insa greu de filtrat din volumul imens de postari.

Val Pangica jr scrie: ... am facut curatenie pe site si am sters peste 100 useri care nu aveau nici macar o postare ...
Nici o problema ... aici tu faci regulile. Nici macar nu trebuia sa te justifici.
N-am urmarit si de obicei nu urmaresc discutiile de pe acest forum (adica nu intru mai des de o data la doua luni). Nu v-am facut concurenta, nu v-am luat crapii - nu v-am amenintat ca o sa va bat in concursuri. Citesc - sau nu citesc (dupa cum o vrea Val), postez - sau nu postez (dupa cum voi vrea eu).

Toate cele bune ,
LA MULTI ANI !

cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

@diabolik
Pe acest sait cine a vrut sa afle ceva, i s-a raspuns cu placere si competenta. Prin altr parti raspunsurile sunt evazive, si le gasesti printre rinduri.
Si ar mai fii o vorba: mai bine ultimul intre cei buni, decit primul intre fraieri. :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Val,

Pe cuvant iti spun. Nu in pagina forumului, ci in pagina principala a site-ului asta ar trebui sa vada orice nou vizitator : inca mai faci de-alea si de-alea si de-alea ???? Da ? Ok atunci jet d-aici. Cand vei fi un om cu apucaturi normale la pescuit, atunci inscrie-te pe forum si esti binevenit in orice discutie fie ea cat de puerila.

Personal nu am nimic cu nimeni, fie el cat de incepator.Si eu pun intrebari de toata jena uneori, insa nu mi-e rusine si intotdeauna mi s-a raspuns. Nici eu nu m-am nascut invatat si mai am de invatat la capitolul pescuit si vanatoare de nu voi termina pana la sfarsitul vietii sa tot invat, dar in momentul in care "tu" pui prima intrebare cand ajungi pe balta " cat peste pot sa iau acasa" sau daca ai mai mult decat 3-4 lansete + un spod in portbagaj, atunci mars la groapa la Glina si pescuieste acolo cu toti tovarasii tai.

Asta este ideea pentru care am scris postarea de mai sus (mai cititi-o odata si fiti sinceri cu voi; am dreptate sau nu sa umblu cu bata de baseball dupa mine si sa o pun la treaba ori de cate ori este cazul ? am rupt la scule si la casetofoane si la spinari de caini de mi s-a urat, apoi cand am vazut ca asta este de fapt o cultura nationala am renuntat si am schimbat tara. aici daca esti deranjat la pescuit suni la un nr de telefon si in 10 minute maxim apare un echipaj de la protectia apelor si padurilor si stiu ei ce au de facut. si bombonica mea preferata este faptul ca la un deranj mai mare si argumentat, te baga chiar si la PARNAITA PENTRU CA AI DERANJAT PE CINEVA DE LA PESCUIT SAU VANATOARE).

Io cam atat am avut de spus despre acest subiect

Stima tuturor adevaratilor

Moose
APCR Canadian Branch

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

La multi ani moose :) frate da ce ai cu Galati-ul :?: eu sunt din Galati si nu este chiar asa cum spui tu in postare,daca vrei vino si tu sa te faci frate cu noi :lol: probabil ca stii poanta cu fratii din GALATI :lol:

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Gabriele taica,

am zis de Galati ca asta a fost orasul care mi-a venit primul pe limba. Si nicidecum ca as avea ceva cu el. Din contra : la Galati am fost de nenumarate ori inainte sa intru in Delta asa ca toata stima pentru Galati.

Stima

Moose
APCR Canadian Branch

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Niki

in primul rind La multi ani !
Am revenit si eu la taste dupa 12 zile de padure , schi , zapada , etc . Esti beton fretele meu si asta mi-e gindul . Am susutinut deseori aici ca stam binisor cu Forumul asta , dar pe de alta nu e pentru pescari supti din deget cu 2 clase pe balta . Aici vorbesc aia buni si astia vorbesc rar dar cind spun ceva trebuie sa-ti salvezi cu Print !
Deocamdata lasam accesul liber - dar o sa vina vremea sa vorbim si in cerc inchis . Asta din cauza ca lumea nu ne cunoaste si fie exista un dispret suveran fata de lucrurile pe care noi le mai incercam ( o bere , o vodca , o fata , o injuratura ciriclie , etc ) fie noi nu am inteles lumea asta in care traim si avem nevoie de reeducare . De multe ori si eu m-am gindit ca ajungeam mai departe daca in loc de facultate faceam Turcia cu pinze de bomfaier . Oare ?

Moose_master

panze de bomfaier (asta cu faier vine de la "fire"

Mesaj de Moose_master »

Val,

Intrebarea pe care ti-ai pus-o tu mi-am pus-o si eu in repetate randuri. Insa daca as fi ramas la stadiul de oligofren de gradul 3, mi-as mai fi pus acum aceste intrebari ? Ma mai omoram cu gandul cu care ma omor de vreo 8 luni ? (adica ce sa-mi comand ? Ballista de 4, Perimeter, Greys, NG .... sau ce ?)
Ma mai interesa pe mine ca vecinul de langa ascunde ciortaneii de 700 de grame pe maneca de la camasa ? etc etc etc

Nu cred. Cred ca acum discutiile cu mine erau asa : ba firati ai dreacu da dastepti ce dreacu vorbiti ba in alta limba rati ai dreacu sa fiti ca io am luat crap si cu coaja da paine intermediara daia da 2.75 bucata si nu mai cheltuiesc bani ca voi pa proteile pa amiloacizi pa korda. adica ce sormeai coarda ai ? ba cacanarilor ba io sint tovaras cu salau ala din piata da la obor baaaaa... da da ala cu prosopu pa cap tot timpu baaa.

Si in primul rand Val ca daca nu te chinuiai sa faci ceva cu viata ta, probabil ca acest forum nici macar nu ar fi existat. Iar eu acum eram cu o juma' de saniuta la copca la Dridu tatuat pe frunte ciroza hepatica in metastaza.

Dar sa lasam SF-urile si sa vedem ce putem face in viitor. Eu nu am facut decat sa dau niste sugestii provenind din opinia personala (bazata pe nivelul meu de educatie, cultura, sex, religie, experienta de viata etc)
Tu vei face ce vei crede ca este cel mai bine pentru viitorul forumului.

In weekend-ul asta ma duc pentru prima data de cand sunt in Canada la pescuit la copca. Daca nu ma imbat si cad in copca, dupa ce vin am sa-ti spun la ce concluzii am ajuns referitor la discutia inceputa.

Stima

Moose
APCR Canadian Branch

AUGUSTIN DUMITRACHE

moose_master

Mesaj de AUGUSTIN DUMITRACHE »

esti tare omule mai ales cu intrebarile acelea :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”