La asta ma asteptam sa ai ceva proteste !?! Insa ... s-ar parea ca atributul "nenorocit" ... te-a salvat.Moose_master scrie: ... mai iei la pescuit cainele ala nenorocit care latra fara motiv, pe care il scalzi in garla in timp ce pescarii din jurul tau tocmai au terminat de nadit si asteapta prima prezenta ? ...

De asta ma cam indoiesc. S-au adunat aici o parte insemnata a pescarilor romani de crap. Insa mai toti au interese legate de participari la concursuri si toti au secrete bine pazite (care le-au adus ... sau poate le vor aduce ... succese). Pe de alta parte pe un forum cu mai multi pescari "de placere" pot scapa si informatii "de aur" ... insa greu de filtrat din volumul imens de postari.Val Pangica jr scrie: ... Asta e calea spre documentare in pescuitul crapului , alta nu exista , daca vrei sa fii alaturi de cei buni ...
Nici o problema ... aici tu faci regulile. Nici macar nu trebuia sa te justifici.Val Pangica jr scrie: ... am facut curatenie pe site si am sters peste 100 useri care nu aveau nici macar o postare ...
N-am urmarit si de obicei nu urmaresc discutiile de pe acest forum (adica nu intru mai des de o data la doua luni). Nu v-am facut concurenta, nu v-am luat crapii - nu v-am amenintat ca o sa va bat in concursuri. Citesc - sau nu citesc (dupa cum o vrea Val), postez - sau nu postez (dupa cum voi vrea eu).
Toate cele bune ,
LA MULTI ANI !