de ce cred ca am votat in interesul pescarilor

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

de ce cred ca am votat in interesul pescarilor

Mesaj de oanavictor »

1. nu am vrut sa stric omogenitatea chipei vicecampioana mondiala chiar daca fratii rudeanu s-au retras: Vladeanu, Mateianu, Leo, Guguianu, Mitanu, Nitu, Lupsan. Daca a fost atat de omogena de ce nu mai participa in aceiasi, formula, sau, mai pe intelesul tuturor, de ce s-au despartit?
2. Acest sistem votat de mine este identic cu cel de la Campionatul mondial cu exceptia duratei. Am fost de acord cu 4 sau 5 zile de concurs in loc de 3 pentru a mari rezistenta fizica si psihica a echipei castigatoare.
3. La un concurs individual 3 manse a cate 3 zile cei care in prima mansa aduna 7-10 puncte in functie de numarul de echipe participante nu mai au nici o sansa sa recupereze acest handicap, deci nu mai are nici un interes sa forteze in celelalte manse creand un avantaj pentru alti concurenti prin non – combat ( EX: anul trecut joc de table, plaja, plimbare, bautura ). Va reamintesc ca anul trecut echipele calificate au castigat cu 4, 5 si 6 p. Am considerat ca asa se elimina orice tentativa de aranjament sau fraudare a competitiei ( ne aducem aminte de discutiile de anul trecut )
4. Intr-un concurs cu o singura mansa 3 echipe conteaza orice peste prins pana in ultima secunda de concurs
5. pentru cei ce participa din provincie este mult mai usor si mai putin obositor avand in vedere ca ei mai pierd cate 2 zile la fiecare mansa pe drum
6. este mai putin costisitoare o singura mansa 5 zile decat 3 manse a 3 zile ( transport, nada, alimentatie, taxa de participare) asa ca am acordat o sansa de a participa si celor cu mai putine posibilitati financiare. Considerand ca fiecare concurernt are serviciu ( deci si sefi sau patroni) sau afaceri proprii timpul este prea indelungat.
7. fiind vara, deci si perioada concediilor, consider ca este necesar sa avem grija si de familii]
8. eu personal cred ca succesul de anul trecut se datoreaza faptului ca membrii lotului se cunosteau foarte bine, absolut toti locuind in acelasi cartier, Drumul Taberei. Ganditi-va ce poate sa iasa dintr-o echipa cu unul din Bacau, unul din Arad si unul din Constanta? Cand au timp sa sudeze echipa? Cand au timp sa faca cel putin 2 antrenamente impreuna daca aceste calificari se intind pe durata a doua luni ( iulie-august ) si antrenamentele in septembrie?
9. Ce se intampla cu o echipa formata din Badulescu, Rosioru, Parintele din Ramnicu Sara ( oare iarta Domnul injuraturile ?); Mateianu, Goian, Rosioru ( unul cere azil politic?) ; Badulescu, Vladeanu, Lupsan ( unul ajunge la spital ? ); Rosioru, Vladeanu, Cornel Iacob ( se cere test anti – doping? )
10. Oricum 2 votanti nu sunt mai multi decat 5 ( aritmetic ) eu consider ca este un subiect incheiat din punctul meu de vedere. A fost un vot democratic, la vedere ( nu secret) deci ar trebui ca toata lumea sa-l respecte
11. Va anunt ca citesc absolut toate subiectele de pe acest forum dar nu consider necesar sa intervin
12. nu vreau si nici nu am sa intru cu nimeni in polemica pe forum dar cine doreste amanunte rog sa fiu contactat pe telefon : 0744. 630.226 sau 0724. 506. 418
13. Am considerat si consider in continuare ca alaturi de Nitu si Lupsan am cea mai mare experienta competitionala ( 4 campionate mondiale, 3 Cupe Mondiale si foarte multe concursuri interne si internationale) deci cred ca vorbesc in cunostinta de cauza
Va doresc La multi ani si Fir Intins!!!!!!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nea Victor, cu tot respectul, vreau un raspuns public si nu privat la urmatoarea intrebare :
De ce comisia din care faci parte si mata , care a fost infintata ca sa reprezinte pescarii de crap din Romania, nu s-a supus dorintei pescarilor care au fost prezenti pe data de 28.12.2004 la Dilvari si au VOTAT in proportie de 80 % pentru 3 manse. (martori Tata Nitu si Maty, poate cei mai reprezentativi si corecti pescari romani !)
Cei 4 care ati votat ptr. o mansa, spuneti-mi dorinta cui o reprezentati voi ? Nu cumva ati votat ce va interesat pe voi personal si nu vointa pescarilor ?
4-2 inseamna 66 % - 33 % ! Care sunt cei 66 % pe care i-ati reprezentat voi cand ei de fapt au fost 5 !-Nae, Val, Iliuta,nea Victor si inca unul.
PS Echipa vicecampioana mondiala nu s-a despartit, nu participa din motive pe care le voi anunta ulterior !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nea victor,
raspunde te rog la intrebarea pe care o pune si LV pe un alt topic:
CE SE INTAMPLA DACA DOMNUL ZVONKO ISI FACE O TRUPA DE PUSTANI CU CIPICA IN FRUNTE, LE FACE NADA, STA DE CURUL LOR PE BALTA 116 ORE ( A DEMONSTRAT CA E IN STARE!), II CALIFICA SI PE URMA NU MERGE CU EI IN BELGIA?
TREABA ASTA ESTE IN INTERESUL ECHIPEI NATIONALE A ROMANIEI?
PS PENTRU A EVITA ALTE DISCUTII COLATERALE, PRECIZEZ CA NU AM NIMIC CU ZVONKO, ESTE PRIETENUL MEU. MAI MULT, DE LA ZVONKO AM INVATAT SA PESCUIESC LA BOILIES!!!!!!
DIN PACATE, ZVONKO ESTE ESTE UN SARB ORGOLIOS, CARUIA II PLACE SA ENERVEZE OAMENII SI VREA SA DEMONSTREZE CU ORICE OCAZIE CA ESTE MAI BUN DECAT MINE SI NAE BADULESCU! ASTA IL INTERESEAZA, NU ECHIPA NATIONALA A ROMANIEI DE PESCUIT LA CRAP!!!!

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Victorase,
De ce nu ai bagat acelasi sistem si la concursul tau?
Era o buna repetitie pt. selectii si rupeai gura tirgului.

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

"Rosioru, Vladeanu, Cornel Iacob ( se cere test anti – doping? ) "

Ce sa intelegem Nea Victor ? Ca suntem niste drogati? :cry: :cry: :cry:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

la Darvari au fost invitati 18 pescari si au venit 23. Iata cine a venit si cum a votat fiecare:
3 manse: Lupsan , Rosioru,Vladeanu ,mati , iacob ,nitu ,mateianu ,mitrea ,
guguianu ,leo
1 mansa: subsemnatul, nae, sergiu, rudeanu, cezar,val, goian, sever,mascel, solomon, solomon, boby.

Total: 10 contra 12
au mai paricipat sorin podaru si marius ( aquamania) dar nu au votat. daca mai stie cineva alte nume care au fost la darvari sa le spuna. am confirmarea telefonica cum a votat fiecare

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

De unde ai scos voturile astea Victore?
Ce dracu am fost prea multi acolo. Sorin Podaru si Marius au spus ca sunt pt. 3 etape, iar cind s-au intors au confirmat. Cei 7 care spui ca au votat pt. o mansa, ( in afara celor 5.)daca sunt barbati si au respect pt. adevar ii rog sa intervina.
Val, tu ai fost acolo si ai votat o mansa. Ai puterea sa recunosti ca ati fost 5 cu totii? Iliuta tu ce zici? Tot o mansa ai votat. Stiti bine ca Nae a explodat cind a vazut ca Mati a votat pt. 3 manse.
Victoras, vezi ca Solomon e trecut de 2 ori.

Pt. mine e clar cum s-a ajuns la varianta votata. Ca sa intorci un vot care a fost indiscutabil pierdut, in favoarea ta, e prea mult. Tot ce se intimpla acum, nu mai seamana cu ce visam noi acum 4-5 ani Victorase.
Eu cel putin nu asta am vrut.
Am suportat critici, am fost injurat, facut mafiot, banuit ca as avea nu stiu ce interese, etc. Toate au o limita. Regret ziua cind am inceput sa raspund provocarilor.

De azi in colo nu ma mai intereseaza subiectul, nu voi mai posta nimic in legatura cu aceste calificari, nici despre cele trecute.
Ma mai gindesc daca mai are rost sa mai particip la vreun concurs.
Din punctul meu de vedere luclurile au luat o alta directie.

SA AUZIM DE BINE
CORNEL ROSIORU

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ha, ha,
nea victore,
asta cu voturile e mai tare decat povestirea lui RZB!
ha,ha
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

spune-ti daca au fost mai mult de 23 (a-ti afirmat 50) si numiti-i. votul lui sorin si marius nu se pune( nu au participat la nici un concurs si nici anul acesta nu vor participa) daca va fi un concurs in fiecare zi le convine pentru ca isi vand marfa. la fel si vladeanu si mateianu. sunt niste particulari. aveti dreptate cu rudeanu, a votat cu 3 manse, scuze.
solomon au fost 2 (florin + nicu). precum vedeti clasamentul nu se schimba.

ZABELEA

Mesaj de ZABELEA »

Si mitzanu a fost la darvari si a votat pt trei manse.
MIHAI PRIPON - CARP UNITED TEAM.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”