I'm back!

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

patabum

I'm back!

Mesaj de patabum »

Ete' ca mi-am dat la reveneala si de pe (asta ca sa fac pe placul alora de iubeste gramatica, semantica, semiotica si alte alea) mintea mea aia complet relaxata, m-am gandit ca nicaieri nu-i mai bine ca acasa, asa ca, iata-ma!

Non mult, sed multum zice franglezul, asa ca ma bag la citit, ca ma vazut ca s-a muncit cu spor si, mai apoi, ma inscriu si io cu umilinta prin varii topicuri...

Sa fiti iubiti si sa iubiti!

Cristi_Mosharu
Puncte: 0

.

Mesaj de Cristi_Mosharu »

Bine ai revenit printre noi PataBum..Bum...Bumm :) treci la "citeala" ca s-au intamplat multe....

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Salutari de la baeti, Cataline !
Baga ceva sa ne mai destindem un pic ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Re: .

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi_Mosharu scrie:Bine ai revenit printre noi PataBum..Bum...Bumm :) treci la "citeala" ca s-au intamplat multe....
frate mosharule, de unde il cunosti pe patabum?
The One Team

patabum

Mesaj de patabum »

Vladut Mateianu scrie:Salutari de la baeti, Cataline !
Baga ceva sa ne mai destindem un pic ! :D
Vladut, deocamdata bag ceva sa ma destind eu :wink: Ca viata-i tare frumoasa, .....-i maica masii! Iti mai da ea asa, cate un branci prietenesc, dar tot ca sa te ajute, sa te impinga ca stateai pe loc...

De-ale pestelui, n-am (inca)... N-am vazut firu' ierbii pe malul apei si chiar ma doare fizic. Sper in cateva saptamani sa reusesc sa-mi recuperez sculele de unde-au iernat si sa am ce baga :wink:

Va multumesc, si tie, si lui Andrei, si baietilor, si lui Val pentru incurajari!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Frate Cataline - daca nu iti revii cu sculele pina saptamina viitoare - eu iti propun un pescuit ( la Darvari ) de simbata dimineata si pina duminica la prinz , pe sculele , nada si momeala mea .

Sper sa iti mai revii un pic ! :lol: :lol: Astept confirmare - in saptamina de dupa Paste . Sa ma suni marti ca sa stiu ce fac !
Ultima oară modificat Mar Apr 18, 2006 17:21 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

patabum

Mesaj de patabum »

Frate Val, sa-ti dea Dumenzeu sanatate ca mi-ai ogoit sufletul in Saptamana Mare!!!

Aferim!

Te sun saptamana viitoare!

Dreptate si Fratie!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Un Paste fericit si multa spor in viata ! Vorbim marti .

Cristi_Mosharu

.

Mesaj de Cristi_Mosharu »

ANDREI...inca NU am avut onoarea sa-l cunosc personal pe PATABUM..."il cunosc" de pe forum...i-am citit multe dintre postari ( super tare!) si-l consider un Om adevarat si un PESCAR bun..si mai ales un TATA extraordinar (am vazut pozele de la Peris cu copii )
daca el ( imi permit sa-l tutuiesc pt. suntem la peste 40 de ani amandoi) considera ca "m-am bagat in seama aiurea" imi cer scuze!

patabum

Mesaj de patabum »

@Cristi_Mosharu

Cristi, aprecierile tale ma onoreaza si-ti multumesc! Nu cred ca sunt genul care umbla-n costum pe balta si nu vorbeste cu cei din jur pentru ca nu a fost prezentat corespunzator sau nu are translator. Nu vad pentru ce sa-ti ceri scuze!

Have fun!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”