Imi pare foarte rau ca ai sters topicul in care am intrat in polemica cu dl. "doctor" CRISTIAN POPESCU, dar ma gindesc ca il cunosti si ca iti era rusine sa citeasca lumea ce ineptii a scris.
Deasemeni as vrea sa mentionez ca postarea patetica a tipului din strainatate care propunea chestia cu usa cortului (imi pare sincer rau ca nu i-am retinut numele) nu-si avea de loc rostul si sa-ti spun de ce: faptul ca a scris ce a scris denota ca a urmarit cu asiduitate si placere (doar putea printr-un simplu clic sa se duca altundeva) polemica respectiva si ca s-a ofticat cand eu am icheiat-o... de aici si supararea dansului...sic ca l-am citit.
Tot pe aceasta cale, as vrea sa-l anunt pe domnul autointitulat doctor ca sunt crescator de caini, am si o canisa, am fost timp de doi ani presedintele Clubului National de Ciobanesti Germani si sunt foarte bun prieten cu Horia Elefterescu si Cristian Dragomir (niste renumiti medici veterinari) care la intrebarea mea, mi-au spus ca nici n-au auzit de ilustrul DOCTOR.
Aici inchei si te rog Val sa nu te superi pe mine, dar impertinenta acestui "nimeni" care nu vrea sa recunoasca ca a gresit cand a facut o afirmatie si in totala necunostinta de cauza, ma scos din sarite.
Val imi cer inca o data iertare, am dat acum de topic, dar siam ca e la marele bazar si astfel am facut-o de oaie. Afirmatiile care nu te vizeaza pe tine, mi le mentin... scuze inca o data!
Stai linistit Cornele ! Nu se pune problema de scuze , ce dracu ! Numai am mutat topicul la "Liber la discutii" , din partea mea nu e nici o problema . Pilhan o sa fie suparat ca nu isi mai vinde porumbul
Nu sunt chiar asa de perspicace, asa ca am sa te dezamagesc spunandu-ti ca nu m-am prins. Cit despre avatarul tau, acum imi aduc aminte ca inainte aveai unul mult mai expresiv In ceea ce priveste ce am scris mai sus, imi dau seama acum ca tu esti cel cu "usa cortului", zi ca n-am avut dreptate...Si totusi, pune avatarul ala dinainte, era un fund de milioane (nu al lui Simpson, al tipei aleia misto)