@ marin laurentiu
@ Lao
Ti-au murit laudatorii.

L.E:Am vrut sa fie un chestionar la subiect,nu off-topic cum vad ca faceti majoritatea,fratilor nu va convine ceva,dati mai departe.
Moderator: gor965
Unde am gresit la gramatica,mai pasaricarule?Lao scrie:.JuNioR. scrie: N-ai nici 14 ani, ai mai putin, pe deasupra mai stai prost si cu gramatica, ai impresia ca te afli pe forumuri de adolescenti dar cred ca te-ai inselat.
.JuNioR. scrie:Unde am gresit la gramatica,mai pasaricarule?Lao scrie:.JuNioR. scrie: N-ai nici 14 ani, ai mai putin, pe deasupra mai stai prost si cu gramatica, ai impresia ca te afli pe forumuri de adolescenti dar cred ca te-ai inselat.
Vezi ca matale, ti-a trecut vremea ca la castraveti.Te bagi ca un fraier peste tot,sunteti patetici rau mai ""crapistilor".cornelserbu scrie:daca din 18 voturi, crede cineva ca dynamite baits cu putin peste 50%, e cea mai buna nada "de top", dl. junior mai in varsta de 14 anise pricepe la nade cum ma pricep eu la tehnica dentara...mai face si nash nada foarte buna, solar si nutra deasemeni...d-ta pe ce lume traiesti ???...si pentru ca tot doresti si argumente, afla ca astea sunt unele din argumentele pentru care ai doar 18 voturi
nu uita, mainline este una dintre nadele cele mai folosite de pescarii care pescuiesc in romania![]()
![]()