Moderator: gor965
Am sunat-o eu si ce crezi ca mi-a spus??:Stefan Popescu scrie:Sun-o și tu pe doamna Cristescu!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O suge exclusiv prin batista, fara zer, ca nu are bani de citrice.kelu84 scrie: vei aduna o gasca de tristi ca si tine,saraci si cu duhul si cu banii, si tot o vei suge
Este dependent de acest tratament , cand intra in sevraj apare pe aici sa-i adminstreze pescarii doza zilnicakelu84 scrie:Eu doar observ cum esti disperat sa iti traga toata lumea la m--- prin toate gaurile si sa te transforme in wc.
Falitul nu este platitor de CAS si accepta statutul de asistat social, in situatia data "tratamentul gratuit" !Anti FRPS scrie: E bine totusi ca aici tratamentul este gratuit
Îți sugerez să citești Legea 200/2004. S-ar putea să-ți folosească, înainte de a arunca în eter ofertele tale de muncă. Nu ar strica dacă ai citi si HG 343/2001.ticairlandezu scrie:Daca devine obligatoriu cumva, desi nu cred, sa aveti nevoie de antrenor ...imi ofer serviciile orcarui club care nu e afiliat federatiei, pentru fabuloasa suma de 1cent/an.
La ce se refera?Stefan Popescu scrie: ... Nu ar strica dacă ai citi si HG 343/2001.