Moderator: gor965
E clar ca ai ceva aiurea la mansarda:Stefan Popescu scrie:(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
![]()
![]()
![]()
Stefan Popescu scrie:Păi eu ce-am zis? Dar și vrutul ăsta are limite. Dorința de afiliere trebuie să coincidă și cu dorința de a admite afilierea.
Asta o face pentru a scapa de toti neavenitii trimisi la inaintare sa semene discordie , asa crezand tu ca te razbuni pentru ca ai ramas de kkt si nu te mai baga nimeni in seamaPăi eu ce-am zis? Dar și vrutul ăsta are limite. Dorința de afiliere trebuie să coincidă și cu dorința de a admite afilierea.
Ce a cautat si la concusul de la Doripesco si in viitor la altele: materie prima (inregistrari&filmari) pentru eventuale plangeri penale ale LEPROSULUI.Ce cauta slugoiul tau la sedinta AGVPS cu telefonul deschis sa auzi tu ce se discuta intr-o sedinta privata?
La care federatia respectiva este afiliata, bai furuncul obosit!pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Stefan Popescu scrie:Cred că am fost destul de clar. Doar atâția sportivi există acum în evidențele pescuitului sportiv din România. Restul, am mai spus, sunt sportivi de performanță doar în mintea lor. Răbdarea mea este destul de mare și pot aștepta până se vor trezi cu toții și vor înțelege unde le este locul. Dar asta se va face doar când se vor convinge fiecare, nu cu forța. Oricum, dintre cei care se cred reprezentanții României și care s-au plimbat anul acesta ilicit pe la Campionatele Mondiale, unul singur a arătat că știe să pescuiască; Zsolt Benzar. Restul au participat doar așa, să se afle în treabă.