Personajul care a anulat un CM in Romania,interes personal !

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Campionat AGVPS - 2015

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:AGVPSR nu a produs nici o dovadă din care să reiasă că este membru CIPS. Și în situația în care ar fi produs astfel de probe, nu ar face altceva decât să confirme că această afiliere este ilicită, întrucât aceasta nu este autorizată de către MTS în acest sens.
senilitatea si schizofrenia-ti a atins cote paroxistice iar faptul ca nu intelegi ca bati campii certifica a mia oara acest fapt

vorbesti de existente ilicite ???? TU ?????? hmm , ai tupeu mare ... clubul Renasterea ce mai face ?? se antreneaza ?? pai sa se antreneze ca doar este membru fondator al federatiei tale UNICE SI LEGALE trecuta pe actele constitutive ale hazalei tale frauduloase

ti-am spus Juvete si iti mai spun , VINE TAIFUNUL , tine-te bine !!!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vine, dar nu știu pentru cine. Tu ar trebui să te ancorezi ca să nu te ia. M-am tot gândit ce te-ar caracteriza cel mai bine. 13 din cărți ar trebui să fie cea mai potrivită caracterizare. Este identică cu locul de la mondiale. Sub conducerea ta, echipa de crap s-a situat pe cea mai proastă clasare din istoria participării la CM. Expertule!

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Dl Popescu ,dumneata ai fost vreodata la peste? Stii cate mustati are crapul? Are mai multe ca dumneata! :lol:
Cand vorbesti de vreun rezultat ,inainte ar trebuii sa te documentezi de anumite lucruri.
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Mama!! se sterge in draci!!!
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Personajul care a anulat un CM in Romania,interes person

Vasilică, am mai povestit cu tine pe tema asta. Tu ai fost vreodată sportiv de performanță?

PS Sunt mult mai bine documentat decât îți închipui. Și dacă nu crezi, întreabă-l pe Bogdan Drăgan ce i-am spus înainte să plece în Italia, în legătură cu locul pe care îl va ocupa așa zisa voastră echipă. Cred că nu a uitat. I-am zis să zică mersi dacă iasă în primii zece. Se pare că am fost mai documentat decât voi care vă și vedeați Campioni mondiali. Am reținut totuși punctul tău de vedere, cum că te-ai întors mai prost pescar decât te-ai dus. Gura păcătosului, adevărul grăiește. Mai ai de tras până să înțelegi cum se face performanța sportivă.
Ultima oară modificat Dum Oct 12, 2014 13:50 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Vine, dar nu știu pentru cine. Tu ar trebui să te ancorezi ca să nu te ia.
Juvete , diferenta dintre noi este ca eu exist in acest fenomen strict FOR FUN si platesc pentru asta pe cand tu incerci din rasputeri sa sugi fonduri pentru existenta intr-un mod fraudulos si parazitar .... din fericire pentru pescuit si pentru pescari , esti mult prea dobitoc sa-ti iasa marsaviile :D :D

de luat nu are cine sa ma ia decat eventual tu ... de p...a :lol: :lol: :lol:
Stefan Popescu scrie:Sub conducerea ta, echipa de crap s-a situat pe cea mai proastă clasare din istoria participării la CM.
1 echipa nu a fost sub conducerea mea

2 ca in orice sport , exista urcusuri si coborasuri , important este sa participi iar acest privilegiu tu sau haznaua ta frauduloasa si infecta nu i-l veti avea ..NEVER !!! :wink: :wink: :D

razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de razvan u. »

Popescule,
Odata cu banarea ta aici, care sper sa o faca Miere odata si odata, se va pune praful peste tine.
Nu ai realizat nimic. Si nici nu o sa fii in veci in stare.
Esti doar un nimeni.
C. S. PELICANUL

gor965
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de gor965 »

Vasilica Baboieru scrie:Mama!! se sterge in draci!!!
Nu se sterge nimic ... se muta doar ! :D Personal nu inteleg de ce insista un domn mustacios sa posteze pe acest topic, unde nu are nici o calitate (si nici un interes sa se faca de ras) ! Discutiile off-topic au fost mutate aici :
http://www.crapmania.ro/forum/discutii- ... 02-60.html
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

razvan u. scrie:Popescule,
Odata cu banarea ta aici, care sper sa o faca Miere odata si odata, se va pune praful peste tine.
pe siteul rapitoristilor i-au inchis gura fecalomului , l-au vidanjat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sper sa se curete si aici forumul de aceasta furuncul infect

Stefan Popescu
pescar de competitie

razvan u. scrie:Popescule,
Nu ai realizat nimic. Si nici nu o sa fii in veci in stare.
Esti doar un nimeni.
Mă îndoiesc că se va face așa ceva.
Cât despre cine este un nimeni este de discutat. Mai curând tu ești un nimeni decât mine. Despre mine se va vorbi multă vreme în pescuitul sportiv. Despre tine nu discută nimeni. Așa că, vezi cât de relativ este punctul tău de vedere?
Oricum, eu am realizat ceva în pescuitul sportiv. Tu nu ai realizat nimic.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA”