ACUMULAREA HOBAIA POATE GAZDUI UN CONCURS CU 100 DE ECHIPE CU DISTANTA MINIMA DE 40 DE METRII INTRE STANDURI !!!!!!! Standul B7, ultimul pe care il foloseam noi, nu este nici macar la mijlocul lacului ! Dupa cotul de dupa el, lacul mai are vreo 3 km si se lateste pana la 4-500 de metrii !
Am vazut un spectacol mirific, o defilare a crapilor(romanesti si chinezesti) care nu erau invatati cu omul, nu se sinchiseau f. tare de prezenta noastra.
Cred ca am vazut sute de teni in zona stufurilor, ceea ce-mi da certitudinea ca in concurs si porumbul poate avea un cuvant greu de spus....
Pe standul A1, prietenul meu grec Iorgos, avusese de dimineata 2 rupturi si reusise capturarea unui romanesc de 11 kg, dupa spusele lui mai rau ca in delta( pe care o frecventeaza f. des). Nerezistand tentatiei, am pus mana pe o lanseta si i-am aruncat-o unde am crezut eu de cuvinta, inspre cabana lui Dan Pasat(loc descoperit de Tatae). Dupa juma de ora de asteptare si 20 de minute de drill, a reusit sa scoata o bucata de 15 kg.
Apoi, ca prea era bucuros, i-a mai rupt un crap ! Probabil era MOnstrul !

Concluzie : se anunta un super concurs, crapii sunt morti de foame !