POVESTIRE DE LA HOBAIA

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

POVESTIRE DE LA HOBAIA

Mesaj de Vladut Mateianu »

Am fost ieri pe balta la Hobaia, ca sa creionam o schita a baltii. Am facut turul baltii cu barca cu motor si am ramas surprins !
ACUMULAREA HOBAIA POATE GAZDUI UN CONCURS CU 100 DE ECHIPE CU DISTANTA MINIMA DE 40 DE METRII INTRE STANDURI !!!!!!! Standul B7, ultimul pe care il foloseam noi, nu este nici macar la mijlocul lacului ! Dupa cotul de dupa el, lacul mai are vreo 3 km si se lateste pana la 4-500 de metrii !
Am vazut un spectacol mirific, o defilare a crapilor(romanesti si chinezesti) care nu erau invatati cu omul, nu se sinchiseau f. tare de prezenta noastra.
Cred ca am vazut sute de teni in zona stufurilor, ceea ce-mi da certitudinea ca in concurs si porumbul poate avea un cuvant greu de spus....
Pe standul A1, prietenul meu grec Iorgos, avusese de dimineata 2 rupturi si reusise capturarea unui romanesc de 11 kg, dupa spusele lui mai rau ca in delta( pe care o frecventeaza f. des). Nerezistand tentatiei, am pus mana pe o lanseta si i-am aruncat-o unde am crezut eu de cuvinta, inspre cabana lui Dan Pasat(loc descoperit de Tatae). Dupa juma de ora de asteptare si 20 de minute de drill, a reusit sa scoata o bucata de 15 kg.
Apoi, ca prea era bucuros, i-a mai rupt un crap ! Probabil era MOnstrul ! :D
Concluzie : se anunta un super concurs, crapii sunt morti de foame ! :wink: Si sunt multi !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Orice intrebari, sugestii sau alte probleme despre acest concurs aveti, nu ezitati sa le puneti aici !
In timpul concursului, pe balta exista o bucatareasa care poate asigura micul dejun (omleta) si pranzul sau cina(friptura cu cartofi prajiti), contra cost, cu livrare pe balta. La fel si bere rece. :wink:
CS SENZOR

Cristi_Mosharu

.

Mesaj de Cristi_Mosharu »

Vladut (salut!) sa dea D-zeu. sa fie mult mai bine ca pe Darvari :wink:
Va urez FIR INTINS la titi participantii!
Sper sa vin si pe Hobaia in vizita... :P

Sharky

Mesaj de Sharky »

ramane valabila ideea cu amplasarea celor 3 sectoare pe toata balta?
daca da cam care este dispunerea lor?
vor exista standuri dupa fostul b7-b8 si in in stg lui c1? daca da se poate pastra un echilibru dpdv al conditiilor de pescuit macar in cadrul aceluiasi sector?
@Tatae, Maestru, Vladut
spor la treaba ca stiu ca nu e usor, poate se concretizeaza si harta
Dan Petre aka Sharky

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Vladut

Tare as mai vrea sa fie bine organizat concursul asta, dar fara o harta unde sa fie trecute cu o anumita culoare vechile 24 de standuri si amplasarea standurilor de concurs, e foarte greu sa ne orientam. Vreau sa spun ca la darvari a fost tare nasol sa vezi la fata locului o cu totul alta aranjare a standurilor vis a vis de harta. La cupa cupelor de anul trecut, m-am dus la stand fara sa stiu nimic si-a fost tare nasol, poate anul asta va dati silinta mai mult, nu de alta, dar concursurile se mai organizeaza si pentru participanti, nu numai pentru organizatori. La noi vad ca s-a impamantenit obiceiul ca participantul la concurs sa fie tratat cu foarte putin respect, de parca nu el ar da banii, care niciodata nu-s putini...Asa ca sper sa avem o harta ca lumea, sa avm wc-uri ca lumea (poate chiar si cu usi) si destule, sa avem zilnic o situatie a clasamentului si sa avem si niste standuri aceptabile unde sa poti campa si pescui in conditii cat de cat conforme cu regulamentele in vigoare. Va urez succes si sper sa nu dezamagiti si voi !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Cornele , fie vorba intre noi la ce ne mai foloseste harta daca nu ai voie sa refuzi primul bilet ? Ce ai tras ramine tras , orice ai face , bun sau rau standul ala ramine . Plus ca la Hobaia daca ai miscat standurile 20 metri mai la stinga sau mai la dreapta - un loc bun devine rau si invers
( exemplul A1 din prima mansa de calificari cu A1 de acum ) .
Despre WC nu vorbesc ca numai eu stiu pe unde m-am cacat in alea 4 zile de la Darvari . Eram si linga curtile oamenilor si nu ma puteam duce pe vreun camp :lol:
Dar fii sigur ca Tatae si Maestru nu lasa lucrurile nearanjate .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@RECHINU
Da Dane, e posibil ca un sector sa fie in stanga fostului stand C1 la distanta de 800 de metri, unde se lateste balta rau. Locurile par egale, da doar concursul poate demonstra asta. Oricum, e clar ca ultimul stand(cap de balta) va fi avantajat ! Daca ai alte idei, nu ezita !

@cornel si val
Wc-uri ? Este o salbaticie pe balta de nu va vine sa credeti. Poti sa te caci si la 5 metrii de stand si nu te vede nimeni ! Dar pute ! :wink:
Singura problema este cu drumul care este mai mult decat virgin ! Dar cred ca asta este o problema minora, unde este salbaticie este si peste.
CS SENZOR

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Bai Vladutz - asa imi place mincati-as - sa ma cac lejer in natura si sa nu calc in el pe timp de noapte . :lol: :lol: :lol:

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

poate o sa mearga si masina aia de gheata ca o sa ne coacem la icre....
pestele o sa fie in cea mai tare perioada de hranire tinand cont ca e acum in bataie de cateva zile....2 saptamani e "bolnav" dupa care il apuca foamea aia...rea..
Doamne ajuta sa fie si vremea buna si sa iasa un concurs ... cu peste mult si mare

Cristi_Mosharu

.

Mesaj de Cristi_Mosharu »

Val...daca tot va cacati in natura... :lol: poti sa iei o lopata si sa-l ingropi :wink:
apropo...iti dadusem un MP...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”