PROBLEME TANCABESTI

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Vizitator

PROBLEME TANCABESTI

Mesaj de Vizitator »

Am deschis acest topic pentru ca am vazut ca de cateva zile subiectul principal este balta Tancabesti si patronii de acolo.
Nu am avut abonament acolo niciodata, nu sunt prieten cu patronii, nu am nici un interes decat adevarul.Asta vara am petrecut pe balta vreo 7-8 zile, cu plata.Dar de mancat mananc acolo saptamanal deci trec foarte des pe acolo si vara si iarna.
Vreau sa va spun ca Vlad si Ovidiu Parfene sunt un exemplu pentru multi propietari de balti din Romania, se lucreaza zilnic la amenajari se investeste in drumuri, in pontoana, in confortul pescarilor.
Zilnic la televizorul din restaurant ruleaza doar filme de pescuit(majoritatea de pe balta Tancabesti) iar Vlad numai de pescuit vorbeste si de ce vrea sa faca pentru balta si pescari pe viitor. Om mai pasionat ca el si care sa puna atat suflet mai rar vezi.
Din partea mea, tot respectul.
Pe mine m-a cucerit, anul asta voi face abonament, consider ca suma de 1000 dolari este mai mult decat decenta pentru balta cu cei mai mari pesti din tara(excluzand Sarulestiul unde iti ia si pielea de pe tine).
Bravo fratilor Parfene, un exemplu de urmat.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

asa este , din punct de vedere al grijii fata de confortul si conditiile oferite pescarilor , batile Tancabesti si Darvari sunt numarul unu

felicitari celor ce le administreaza !
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

luka

Mesaj de luka »

Cu toate ca nu mi-a cerut nimeni parerea am sa mi-o spun si eu,in legatura cu Tancabesti 1.Merg pe aceasta balta in calitate de abonat din anul 2003 si pot spune ca este balta mea de suflet.De o frumusetze rara,peste mare si mult,conditzii excelente de pescuit,de recreere a intregi familii pentru ca (lucru rar la patronii de baltzi)Vlad sa gandit nu numai la pescar ci si la familia acestuia.Am facut partide memorabile pe aceasta balta si intodeauna am avut sprijinul lui Vlad Parfene.Modul in care se ocupa de aceste baltzi este extraordinar iar daca Vlad a mai facut vre-o gafa vizavi de vre-un pescar este scuzabil.Este om si totzi mai grsim atat noi ca pescari cat si ei ca patroni.Misiunea de a impaca pe toata lumea este imposibila.Eu acum vorbesc in numele meu,fatza de mine sa purtat exemplar,nu am ce sa-i reprosez acestui om ba din contra numai de bine.Dovada a ceea ce am scris este faptul ca si anul acesta sunt abona al acestei acumulari piscicole.Domnilor la cate din baltzile din Romania vi se ofera ocazia sa faci dus?;sa comanzi direct la locul de pescuit mancare ,bautura,nada,barca pt.nadit?Ca sa nu mai vorbim de securitatea pe balta.Tzin-o tot asa Vlad ,felicitari pt modul cum te ocupi de balta(am vorbit mai mult de Vlad pt ca pe el al stiu cel mai bine;cu Ovidiu ma vad mai rar,el ocupandu-se mai mult de restaurant si hotel din cate am intzeles)Inca o data vreau sa subliniez faptul ca este strict parerea mea personala si daca cumva am suparat pe cineva imi cer scuze anticipat.RAZVAN DOBRESCU :wink:
SI maine este o zi

Harry_Potter

Mesaj de Harry_Potter »

In privinta administrarii(grija fata de pesti.amenajarea baltii),nimic de comentat,isi dau toata silinta.
Numai sa nu inceapa Vlad sa mai spuna,ca vrea sa taie stuful si sa faca tribune in care sa stea lumea sa vada cum se prinde crapul... :lol: :lol: :lol: (prin 2000 imi expunea mie planurile lui de viitor,de a face acest lucru)
P.S.Si sa scoata de pe primul bazin(cel de la sosea)semnul ala de parcare ca e chiar rusinos sa ceri taxa de parcare pe balta... :oops:
Dan N.

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

din pacate (sau nu... :wink: ) sotiei mele nu-i place DE LOC pescuitul.de cate ori am fost pe balta, dupa juma de ora incepea : mai stam? de ce mai stam? cand plecam?
e, vreau sa va spun ca tancabesti-ul e singura balta (pana acum) unde i-a placut si a rezistat 2 zile in aug 04 si 3 zile ploioase (#@HRR*) in aprilie 05. asta apropo de organizare, facilitati si pentru simplii turisti (sau insotitori), bucatarie (mmmm, saramura...), personal.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Jujak

Mesaj de Jujak »

Mi se pare ceva normal, atita timp cit te-ai decis sa pescuiesti pe o anume balta [ in cazul de fata Tincabestiul]. Sa nu poti aduce reprosuri despre ceva anume. Nu vreau sa mai comentez nimic caci sint vazut deja [ OAIA NEAGRA] pe acest site. Va pot spune doar atit: DUCETI-VA SA PUTETI AFLA PE PIELEA VOASTRA.Sper ca cele mentionate de mine pe acest site , sa fie ca un semnal de alarma pt.fratii PARFENE, in ceea ce priveste comportamentul lor fata de clientii si pescari care vin acolo. Si sa numai creada ca toata lumea este [BLONDA ] sau naiva. P.S. Ar mai fi ele multe de spus.....dar mii sau facut [ reclamatii] ca pe unii ai obosesc si stresez deja...............cu ale mele. Cu respect fata de toti pescarii adevarati .......GEORGE.

supercarpio

Mesaj de supercarpio »

Da, anul acesta prin toamna sper sa reusesc sa aduc si niste pescari de crap Americani prin tara la niste sesiuni mai lungi. Opririle vor fi Sarulesti, Tincabesti, Hobaia, si Darvari.

-Marius
-Marius (Dr. A)
Carp Anglers Group, USA
http://www.carpanglersgroup.com/

"The ..... is not what it used to be."

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu ce-as mai putea sa zic ? Ma simt la Tancabesti ca acasa, consider ca in clipa de fata este cea mai buna balta din Romania dpdv al capturilor peste 15 kg. Ma refer bineinteles la crap. Peisajul este superb, multitudinea specilor de pesti, precum si faptul ca exista multi somni peste 50 de kile(anul trecut s-a prins somn de 60 kg) ii confera acestei balti un loc aparte in inimile pescarilor !
Pe Vlad si pe Ovidiu ii consider prietenii mei si va spun cu mana pe inima ca lor l-i se datoreaza in primul rand nivelul actual la care a ajuns aceasta balta. S-au zbatut mult, au reinvestit tot profitul, au facut tot posibilul ca pescarii sa se simta bine.Anul trecut au sponsorizat cu bani echipa nationala, lucru care arata clar ce fel de oameni sunt !
Consider ca sunt un model de urmat ptr patronii de balti si in acest fel, noi, pescarii, vom avea numai de castigat.
PS Nu zic ca nu au facut si mici greseli administrative, dar asta in trecut, acum lucrurile s-au schimbat. Dar cine nu greseste ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Interesant Marius. Sa ne dai de stire.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@George

nu esti frate oaia neagra a nimanui . Pur si simplu avem alte parari . Restul e o chestie personala intre tine si Vlad & Ovidiu . Poti scrie linistit si de acum incolo , mai ales ca esti pescar nu esti un nick name de Internet !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”