salut

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

salut

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Salutari si bine v-am gasit sanatosi.Gabi Tomulescu e numele meu am 29 ani ,Bucuresti, si pentru ca asa e normal, incep si eu prin a ma prezenta.Pescuiesc de mic numa ca pina anu trecut nu am avut ocazia sa cunosc tehnicile moderne..Am luat contact cu aceste tehnici datorita unui var de-al meu care anul trecut a partcicipat si el prima data la un concurs de pescuit la crap " CUPA CUPELOR HOBAIA 2005". Deci sint cu alte cuvinte INCEPATOR, dar ce e al meu e pus deoparte, PRIND REPEDE ideile, si le asimilez la fel de repede.Crapul a fost pestele care m-a atras parca din totdeauna.Cred ca ca o caracteristica de baza a pescarului de crap este ca-i place sa aiba ADVERSAR(i) PUTERNIC(i). Voi avea sansa si onoarea de a participa anul asta cam la tot ce poate insemna concurs dar asta trebuie sa o spun public datorita varului meu Mihai Stanescu care m-a aceptat alaturi de el.Astea sint treburi interne dar trebuia sa le spun pentru ca asa e frumos, cred eu.
Nu cunosc prea multa lume din domeniu dar o sa am timp pentru asta.
Cam asta sint...
Acu vreau sa urez absolut tuturor FIR INTINS pentru anul asta si sper sa nu am parte, prea curind, de ostilitati din partea seniorilor.
Va salut din nou

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

fir intins si crapi mari!!! :D

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

RUPEATIAR CRAPII
TE CREZI PE CRAPPUNCTRO ?
ACI TREBUIE SA TE PERPELEASCA CINEVA
CA ALTFEL NU TE SIMTI BINE.
ESTI INCEPATOR ?
F BINE, TE CACI IN EA DE EXPERIENTA
NOROCU E TREABA.
CARMO TE SALUTA SITI UREAZA
HAS DE BULAN TE TRADIS !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Bine ai venit Gabi !
Nu-l baga in seama pe "batranul" Carmo, ptr ca asta e stilul lui.
Dar doar glumeste, nu-i baiat rau ! :D
PS Cum facem sa-l logam si pe varu pe site ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Salut Gabi. Asteptam sa spargi si tu gheata la Cupa Cupelor. :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Gabi Tomulescu

@ Vladut Mateianu

Mi-am dat seama ca nu e cu rautate ce-a zis carmo1.Pe varu nu stiu cum sa-l fac sa-l logam...O sa zica sigur " pai nu esti tu acolo ce tre sa fiu si eu"...
Da mai vedem.Oricum e super tare atmosfera aici.Am citit aproape tot pina sa scriu prima data.

Gabi Tomulescu

@ Florin Plesu

Mersi mult...dar nu stiu ce sa-mi doresc crapi mari... sau crapi multi si potriviti (asa la 6-7 kg) :D

Gabi Tomulescu

@ Cornel Rosioru

Multumesc maestre. o sa facem tot ce ne sta in putere sa iesim din anonimat,atit eu cat si varu Mihai.Si asta nu se poate decit prin rezultate in cazul de fata...asa ca sper ca echipa noastra sa opuna ceva rezistenta...Gheata trebuie sparta inca de la inceput...iar cum primul concurs va fi la Tancabesti...Pina la Hobaia capatam ceva "miros de peste"

Gabi Tomulescu

@ carmo 1

Multumesc mult carmo..treaba e ca nu pot sa ma cred la "crappunctro"...pentru ca e drept am fost in trecere pe acolo dar nu sint inregistrat pe forumul de acolo..deci nu am scris niciodata pina acum pe alt forum de pescuit.Pot spune ca sint incepator in concursuri organizate...Pescuiesc de mult..fara misto...Acum am descoperit tehnicile noi care le intelegi mult mai repede cind sti cu ce se "mananca" (pestele)...cu usturoi si mamaliga nu?
Salut din nou si FIT INTINS...
PS despre "RUPEATI-AR CRAPII"...este o urare de bine..cred eu pentru ca..daca ajunga sa-ti rupa inseamna ca l-ai convins sa vina la tine...iar asta e deja o treaba..

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Fire intinse la Tincabesti.
Ne vedem acolo.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”