SHIMANO VS DAIWA

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Vizitator

SHIMANO VS DAIWA

Mesaj de Vizitator »

Acest subiect nu mai imi da pace, de aceea deschid acest topic inca o data aici pentru a afla alte pareri.
Si pentru ca este siteul magazinului Senzor, vreau in primul rand sa-i intreb pe baieti daca de-a lungul timpului au avut probleme cu vre-un model si daca nu este confidential cate au vandut.Sau care este proportia.
O spun din start, sunt mare fan al mulinetelor Daiwa, le consider net superioare BBRLC-ului.
Astept parerile celor care au asa ceva, cine vorbeste din filme mai bine sa taca...

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

daca vei primi raspuns de la cei doi moderatori impresiile vor fi impartite :lol: :lol: asa ca nu te vei elucida...asa ca..ia de aici

de fapt este ca si cum ai alege intre Mercedes si BMW..depinde de care dintre ele ti-a cazut pe mana mai bine
din punct de vedere calitativ se pare ca Infinity este mai buna , mai robusta dar are un zgomot specific care nu asociaza cu cerintele unora

eu sunt adeptul BBRLC care mi-au adus satisfactii depline
am avut acum trei ani o Daiwa Infinity 5500 si mi-a sarit de cateva ori pickup-ul la lansare(probabil nu eram obisnuit cu ele) si am ramas la Shimano

nu stiu daca exista totusi un argument covarsitor in favoarea uneia dintre ele , ramane cum am mai spus impresia fiecaruia

pe mine daca m-ar fi convins Daiwa de o superioritate neta calitativ le-as fi schimbat pe cele care le am (BBRLC) imediat...nu fac economie in defavoarea calitatii
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

horiacrap
Puncte: 0

Mesaj de horiacrap »

Sunt pentru Shimano. Nu am inteles inca care e acea diferenta "net superioara" intre shimano si daiwa inafara de pretul dublu. Nu a dat inca nimeni o explicatie clara, de aceea mi se pare prea scumpa pentru ce face in plus ???
WWW.HORCARP.RO | FIR INTINS !!!

Cristi_Mosharu

.

Mesaj de Cristi_Mosharu »

100% de acord cu Cristi Y
BBRLC nr. 1
calitate / pret

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Fane, da-mi voie sa te dezamagesc, eu sunt fan Shimano, cu toate ca in ultimul timp.....
La Daiwe am avut o problema care m-a dezamagit total : la aruncare imi sarea pick-up-ul, ceea ce insemna ca dadeam avioane ! :oops:
Poate si datorita stilului meu de a arunca, mai in forta ! Dar nu este normal ca o mulineta de 350 de euro sa o folosesti cu frica.
Ca angrenaje si soliditate, precum si ca rezistenta in timp la uzura este net superioara mulinetelor Shimano.
La Shimano BBRLC nu sare pick-up-ul niciodata, dar sunt alte probleme.
In timp(din pacate destul de scurt acest timp !) apar jocuri in angrenaje ,care se maresc constant ! PLus ca apar probleme la sistemul bait-runner.Eu anul trecut am avut probleme la 2 din 4, ceea ce nu e putin.

Asa ca in ultimul timp ma mai gandesc daca mai sunt fan Shimano ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Bai esti copil - acum imi spui dupa ce le-am platit ?? :lol: :lol: :lol:

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

Val

Eu le am din 2003 si nu a aparut nici un joc,nu au dat nici un rateu,functioneaza perfect ca in prima zi cand le-am luat...si nici macar nu le-am uns...
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

Florin Pop

Mesaj de Florin Pop »

Shimano BBRLC , categoric , dar dupa ce mi-a spus Vladut , incep sa am emotii .....
Oricum decat sa am emotii la 13.500.000 (D) \buc , mai bine am la 7.000.000 (S) \ buc :lol: :lol: :lol:
Viata e o joaca , pescuitul e ceva serios ...

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Florin Pop scrie:Shimano BBRLC , categoric , dar dupa ce mi-a spus Vladut , incep sa am emotii ....
Florine, n-ai de ce. Vladut intr-un sezon de pescuit mai ajunge din cand in cand si pe acasa. Ceea ce altii pescuiesc in, poate, ani de zile, la Vladut e chestie de un sezon. Plus ca asa cum spunea si el, le foloseste cu maaaaare frica :lol: :lol:
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

CORNEL IACOB scrie:Val

Eu le am din 2003 si nu a aparut nici un joc,nu au dat nici un rateu,functioneaza perfect ca in prima zi cand le-am luat...si nici macar nu le-am uns...
si eu am o roata de rezerva la masina tot din 2003. functioneaza perfect ca in prima zi cand am luat-o, nu a aparut nici un joc si nici macar nici nu e unsa...
:D :D :D
sa nu intrebe careva daca am facut vreo pana, pt ca pe urma cine stie ce interpreteaza cocosu'...
:D :D :D
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”