TERENTE

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

musaro adriano
Puncte: 0

Mesaj de musaro adriano »

Valpi, atunci nu ne am inteles:
1) Pentru noi ( adica Big fish team) daca vine toata echipa senzor este un onor, (apropo, baieti fir intins in belgia!!) pentru ca e frumos competitie in sine in particolar cu baieti tari.
2) "cei adevarati sunt in belgia"?? Poftim? Sincer daca eram cumva eu Coco sau porc mas fi simtit ofensat: Cum adica, cei adevarati sunt in belgia si cei de "umplutura" sunt in tara? Fratele meu o echipa se numeste asa pentru ca este formata de mai multe persoane, coco ,pork si ceilalti pentru mine tot senzor sunt de la fel valoare(au si demonstrat la hobaia ca de fapt sunt buni baieti, si coco il conostem de mult) asa ca baieti de la senzor ne vedem maine sau joi pentru o frumoasa partida de pescuit si de ce nu.. o gurita macar il beau si eu (putin ehh.. :wink: ). Numai bine si respect.
3) am uitat: Baieti de la senzor (acuma vorbesc cu cei adevarati :wink: ) Intorcetiva repede ca pangica are nevoie de voi pentru sa faca fata la doi copilasi de team Big fish!! Si dupa se zice ca forumi nu sunt distractivi!! :lol:
Numai bine si fir intins tuturor!
RESPECT, Musaro Adriano

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Adriano - fratiorul meu cit venin ai in tine nu m-am gandit vreodata ca poate exista intr-un om . Stiam ca esentele tari se tin in sticle mici dar nu ma gindeam ca poti fii asa de concentrat ! :lol:
Te asigur ca Coco si Pork isi stiu masura valorii vizavi de baietii din Belgia - asa cum ar trebuii sa ne-o stim toti vizavi de cei care pescuiesc cu adevarat . Tu stai acasa - Italia nu te recunoaste si nici nu te baga in seama , esti un soi de caddy pentru Mantovanni si Rippamonti , in Romania nu ti-ai facut loc decit prin intrigi si sugestii de "baiat bun" . De fapt si Machiavellii era tot italian ! In afara de fotbal nu mai performati prin nimic . In razboi cind se basea un american la Monte Cassino , tot nemtii saracii ramanieau sa inchida lumina, voi italienii erati prin vii si pe la curve ! Daca ati trecut prin sula toata boarfele din Romania credeti ca si cu barbatii aveti acelasi succes ? Poate in alt film - ziceti mersi ca nu v-au varat-o baietii !
Cu asa onoare de Big Fish , sa tot traiesti ! Cind ti-a venit echipa Senzor pe balta si a pescuit cu tine sau cu "baietii tai" , nu stiai ce sa mai faci si statea Badica cu nevasta in travaliu ( iarta-ma Radule , dar asta e adevarul - sa-ti traiasca copilul mult si bine , sa fie sanatos si sa aiba bafta de bani ! ) sa iti mobilizeze oamenii ! Tu chiar nu intelegi ca nu poti face cu o obscura firma de produse de pescuit din Italia natala , performanta !?
Ii inviti tu pe Coco si Pork la baut ????? Pai daca ai baut 2 degetare de suc de grapefruit - te-ai prabusit fratiorul meu ! Ma lasi ?
Copilasii astia ai tai nu mai sug la titza de mult ! Le-ai dat mersul , le-ai dat nada si scule , i-ai facut de banutzi ( cit pentru 2 Dacia Solenza ) , sa nu te mire ca se vor lamuri si ei in scurt timp ca e mai ieftin si mai productiv sa mergi cu campionii nu cu "stresati" ca tine . In afara de Darvariul de anul asta , in nici un concurs nu ai castigat , iar la Darvari ai avut mari probleme de credibilitate .Mereu tie ti se intimpla cite ceva - toata lumea te fura , numai tu esti un soi de Isus ( de fapt si ciocul ala te aseamana Lui !! ) Pe mine m-ai invatat meseri, eram un prost pina sa ma luminezi tu , pe Cezar tu l-ai facut om si a mai prins si el ceva saracu' , toate echipele mai bune te fura , toate echipele mai slabe iti copiaza stilul , de fapt tu esti "cheia de bolta a lui Da Vinci" ( sa iti citez tot din clasicii tai din tara natala )
Scrii la reviste , mixuri proprii , dai retet la toti , cu care nu ai pescuit niociodata , tii prelegeri , samd - de fapt cine e baiat destept niciodata nu te-a bagat in seama . Un parvenit si un venetic , care nici la el in tara nu e bagat in seama ! Avem campionii nostri , nu avem de niste "parati" din afara ! Apropo - mi-ai facut o reducere de vreo 2 milioane la niste nada Solar pe care am luat-o din magazinul tau ( marfa de vreo 8 milioane ) . O sa-ti trimit diferenta ca sa nu mai am nici acesta minima obligatie financiara vizavi de tine !
De acum gata - vorbim pe balta si cu forte egale . Inca o data iti spun !! E jenant si o mare "magarie" sa fii concurent la Darvari . dar cum nu ai incredere in colegii tai - simti ca trebuie sa participi ca sa iti pui la lucru experienta de asta primavara . Te asigur ca la orice magarie mica a ta sau a oricarei echipe Big Fish , plec si ma retrag din concurs , cu contestatie scrisa si cu cererea de a mi se returna suma cu care m-am inscris !!!!!
Ultima oară modificat Mar Sep 27, 2005 17:58 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

DD

Mesaj de DD »

1. MirceaF

Pe aici pe colo ca baietii vara. Acum m-am mai linistit si am timp sa mai si scriu.

2. Val

Ai scris mai sus "...Scrii la reviste , mixuri proprii , dai retet la toti , cu care nu ai pescuit niociodata , tii prelegeri ...'.
Eu nu cunosc persoana personal dar la singura intrebare pe care am adresat-o (pe privat) acum circa 4 luni nu am primit nici un raspuns. M-au lamurit altii. Nu comentez, constat.
Dorin Cruceru
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Depinde de ce lamuriri ti-au dat fratiorul meu ! Cunosc marfa si din casa nu se spune !

DD

Mesaj de DD »

In mod sigur nu era din casa
Iti voi pune si tie aceias intrebare pe privat sa vezi daca este din casa
Dorin Cruceru

G.G.

Mesaj de G.G. »

DD,de ce nu postezi intrebarea sa vada tot poporu'?

DD

Mesaj de DD »

Este obtiunea mea. Si cei mai vechi care ma cunosc stiu ca nu imi place sa ies in ring. Eu nu particip la competitii, pescuiesc de placere si prefer sa fiu mai discret. Daca am ceva de intrbat scriu numai daca este de interes general. Dar deviem de la subiect.
Dorin Cruceru

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Ti-am raspuns pe privat DD . Sper sa iti foloseasca . Fir Intins !

LIONELLO

Mesaj de LIONELLO »

@val;Domnule ziarist,de unde stiti ca ne a furat Adriano banii ?Ati stat cumva cu nasul pe la noi prin buzunare?
Si Val las o mai acana cu amenintarile ca nu sti cu cine ai deaface si poate venim si noi cu vreo 2,3 echipe sa te supravegheze la Darvari(apropo nu suntem niste copii cred ca intamplator avem cam aceeasi varsta)
P.S si pentru cultura ta generala stai linistit ca nu ne fura/furat Adriano tocmai lucram la sponsorizarea aia venita din Italia pentru CARP TEAM BIG FISH.
p.p.s si te rog frumos inca odata las o mai incet cu amenintarile pt ca nu imi place sa fiu amenintat si nu ti as dori sa ajungem la alte treburi.(daca tot suntem "golani"nu prea ne place sa dam din gura ci sa trece direct la fapte. :idea:
field tester BIG FISH***

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Lionello

Mi-ai stricat somnul draga prietene ! Fir Intins !

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA”