@Adriano - fratiorul meu cit venin ai in tine nu m-am gandit vreodata ca poate exista intr-un om . Stiam ca esentele tari se tin in sticle mici dar nu ma gindeam ca poti fii asa de concentrat !
Te asigur ca Coco si Pork isi stiu masura valorii vizavi de baietii din Belgia - asa cum ar trebuii sa ne-o stim toti vizavi de cei care pescuiesc cu adevarat . Tu stai acasa - Italia nu te recunoaste si nici nu te baga in seama , esti un soi de caddy pentru Mantovanni si Rippamonti , in Romania nu ti-ai facut loc decit prin intrigi si sugestii de "baiat bun" . De fapt si Machiavellii era tot italian ! In afara de fotbal nu mai performati prin nimic . In razboi cind se basea un american la Monte Cassino , tot nemtii saracii ramanieau sa inchida lumina, voi italienii erati prin vii si pe la curve ! Daca ati trecut prin sula toata boarfele din Romania credeti ca si cu barbatii aveti acelasi succes ? Poate in alt film - ziceti mersi ca nu v-au varat-o baietii !
Cu asa onoare de Big Fish , sa tot traiesti ! Cind ti-a venit echipa Senzor pe balta si a pescuit cu tine sau cu "baietii tai" , nu stiai ce sa mai faci si statea Badica cu nevasta in travaliu ( iarta-ma Radule , dar asta e adevarul - sa-ti traiasca copilul mult si bine , sa fie sanatos si sa aiba bafta de bani ! ) sa iti mobilizeze oamenii ! Tu chiar nu intelegi ca nu poti face cu o obscura firma de produse de pescuit din Italia natala , performanta !?
Ii inviti tu pe Coco si Pork la baut ????? Pai daca ai baut 2 degetare de suc de grapefruit - te-ai prabusit fratiorul meu ! Ma lasi ?
Copilasii astia ai tai nu mai sug la titza de mult ! Le-ai dat mersul , le-ai dat nada si scule , i-ai facut de banutzi ( cit pentru 2 Dacia Solenza ) , sa nu te mire ca se vor lamuri si ei in scurt timp ca e mai ieftin si mai productiv sa mergi cu campionii nu cu "stresati" ca tine . In afara de Darvariul de anul asta , in nici un concurs nu ai castigat , iar la Darvari ai avut mari probleme de credibilitate .Mereu tie ti se intimpla cite ceva - toata lumea te fura , numai tu esti un soi de Isus ( de fapt si ciocul ala te aseamana Lui !! ) Pe mine m-ai invatat meseri, eram un prost pina sa ma luminezi tu , pe Cezar tu l-ai facut om si a mai prins si el ceva saracu' , toate echipele mai bune te fura , toate echipele mai slabe iti copiaza stilul , de fapt tu esti "cheia de bolta a lui Da Vinci" ( sa iti citez tot din clasicii tai din tara natala )
Scrii la reviste , mixuri proprii , dai retet la toti , cu care nu ai pescuit niociodata , tii prelegeri , samd - de fapt cine e baiat destept niciodata nu te-a bagat in seama . Un parvenit si un venetic , care nici la el in tara nu e bagat in seama ! Avem campionii nostri , nu avem de niste "parati" din afara ! Apropo - mi-ai facut o reducere de vreo 2 milioane la niste nada Solar pe care am luat-o din magazinul tau ( marfa de vreo 8 milioane ) . O sa-ti trimit diferenta ca sa nu mai am nici acesta minima obligatie financiara vizavi de tine !
De acum gata - vorbim pe balta si cu forte egale . Inca o data iti spun !! E jenant si o mare "magarie" sa fii concurent la Darvari . dar cum nu ai incredere in colegii tai - simti ca trebuie sa participi ca sa iti pui la lucru experienta de asta primavara . Te asigur ca la orice magarie mica a ta sau a oricarei echipe Big Fish , plec si ma retrag din concurs , cu contestatie scrisa si cu cererea de a mi se returna suma cu care m-am inscris !!!!!