Texas Carp Challenge si Austin Team Championship

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

supercarpio
Puncte: 0

Texas Carp Challenge si Austin Team Championship

Mesaj de supercarpio »

M-am gindit ca ar fi frumos sa vedem si pescari Romani la competitii de acest gen. De remarcat este premiul de un sfert de milion de dolari pt. crapul care doboara recordul statului Texas si taxa de concurs de numai $250!

Pentru mai multe informatii (reguli, traducere info, etc.) intrati in contact direct cu mine.

Texas Carp Challenge 2006
March 26th-31st
Austin, TX, USA

This is an indivual event, although anglers will be allowed to fish in the same area if they choose. This is a choose your swim event. Your anme will be randomly be drawn in order and those anglers names drawn first will have priority.

Besides the state record potential of $250K and Big 4 $25K there will also be daily prizes for big fish, a prize for the biggest mirror carp and possibly even a prize for the biggest buffalo caught during the 120 hours.

All of the following are preliminary event Itinerary and Rules.

Itinerary:

March 26th
8 am registration/check-in
11 am Draw begins
5pm Fishing begins

Friday 31st
5 pm fishing ends
8:30 Awards ceremony TBA

Entry Fee:
$250 per Angler until February 28th $275 March 1-20th
Deadline to enter is March 20, 2005
275 Anglers only, first come, first serve.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Austin Team Championship
March 24th and 25th, 2006
The fiftth annual AUSTIN TEAM CHAMPIONSHIP (ATC):
2-person team format in Austin, TX

Tournament Schedule:
Thursday evening at the Extended Stay America (Wellesley Inn and Suites) (I-35 on Town Lake) corn boil/social starting around 6:30 pm.
Friday morning we will meet in the hotel at 6 AM. We will first draw for the order in which teams draw then each team will draw their own peg. Competition will begin at 7am and end at 7pm. Saturday the reverse order from Friday will draw pegs. Competition will resume at 7am and end at 7pm. At 8:30 pm we will have the awards presentation raffle drawing /banquet etc.

Entry fee of $120 per team.
Prizes: TBA
Must me a member of the Carp Anglers Group ($20) to participate.
-Marius (Dr. A)
Carp Anglers Group, USA
http://www.carpanglersgroup.com/

"The ..... is not what it used to be."

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Salut Marius.
Cu tot respectul pt. eforturile care le face-ti voi acolo, dar este un concurs slabut. Pe plan local poate merge. Dar ca sa vii de la asa o distanta pt. un premiu care nu depinde de dibacia pescarului e cam mult. Pe urma legile pe care le are fiecare stat si trebuie respectate. Pai cum sa vin la un concurs de crap unde trebuie sa scot lansetele noaptea? Iar cei ce sunt pe riu au voie si noaptea?
Stiu, sunteti la inceput dar un concurs trebuie sa aiba reguli stricte si premii atragatoare. Nu ma incinta ca participarea costa putin. Ba chiar imi inspira neincredere.De unde premii daca banii sunt putini. Sponsori? Imi creste si mai mult suspiciunea.
Bun, vin in Texas. Si ce fac? Trag undeva pe dreapta? Tu ai vazut cu cit bagaj se vine la asa un eveniment. Unde ma cazez? caut atunci.? ma orientez unde-i balta? caut mai intii sa inchiriez o masina? Cum procedez?
Ai vazut data trecuta, toate au fost rezolvate inainte de plecare, inca din tara si tot au fost mici probleme.
Noi cum facem cind ne-om vedea in Texas?
Vrzi? sunt multe probleme pe care noi ni le punem.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

supercarpio

Mesaj de supercarpio »

In primul rind salutari la toata lumea si sarbatori fericite.

Citeva clarificari:

Exista deja o lista intreaga de reguli stricte (lunga si detaliata), plus o sumedenie de alte informatii (hotel, harti locale, reduceri la inchirieri de masina, locuri de camping, etc...) care nu le-am postat deoarece nu am stiut cit interes ar exista in Romania pt. un asemenea concurs.

De aceea am spus ca pot fi contactat direct de cei interesati. Idea era sa postez ceva scurt, cel putin initial, pentru a alerta pescarii nostri care probabil nu aveau cunostinta de acest concurs.

Acum, in afara premiilor in materie de ehipament oferite de sponsori, se remarca doua premii SUBSTANTIALE la acest concurs (TCC):

1) Se acorda $25,000 pt. cei mai mari 4 pesti.
2) Se acorda $250,000 pt. prinderea unui crapmania.ro Cyprinus care depaseste recordul statului.

Aceste premii, bineinteles, depind de "dibacia pescarului".

Deci in schimbul a $250 (taxa) + $800 (avion) + alte cheltuieli un pescar are sansa sa plece acasa cu premii imense!

In plus, aceste doua concursuri (ATC si TCC) au loc in acelasi oras, unul dupa altul, ceea ce este avantajos pt. cei care calatoresc de la mari distante.

Alt motiv pentru care am deschis subiectul pe acest site.

-Marius
-Marius (Dr. A)
Carp Anglers Group, USA

supercarpio

Mesaj de supercarpio »

Am uitat sa mentionez ca vor fi acordate si premii zilnice pentru pestele cel mai mare, plus un premiu pentru cea mai mare salonta prinsa, cit si un premiu pentru cel mai mare Buffalo crap (in sine o experienta remarcabila).
-Marius (Dr. A)
Carp Anglers Group, USA

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@supercarpio

Si eu am prins buffalo, in romania ! De 4 kg prins la Valea Rosie in 1993 !
La voi unde cred ca s-a inventat acest peste, conform numelui pana ;la ce greutate poate creste ?

supercarpio

Mesaj de supercarpio »

Arnold -- Interesant. Este prima data cind aud asa ceva...
Aici sunt mai multe specii de buffalo, cei mai mari ajung pina la 90 de livre, adica, 40 Kg! Aceasta specie se gaseste in Sudul Americii -- nu am prins nici unul in zona unde locuiesc eu.

Mai multe detalii gasesti pe urmatorul site:

http://www.tpwd.state.tx.us/fishboat/fi ... fwrr.phtml
-Marius (Dr. A)
Carp Anglers Group, USA

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Concursul este interesant, insa poate pentru cei care locuiesc pe continentul american. Pentru cei care locuiesc in Europa este ... dificil. Intradevar, cantitatea de bagaje cu care se vine este impresionanta si eforturile pentru pregatirea unui astfel de concurs sunt de asemenea impresionante.
Toata stima pentru initiativa lui Marius si mai ales pentru faptul ca indiferent ca este un concurs mare sau mic , el este un om (si care pe deasupra mai este si roman) care se straduie sa faca ceva pentru pescuitul crapului. Atat cat poate isi da totusi osteneala si isi cheltuie banii proprii pentru aceasta activitate din care nu are nimic de castigat. (nu uitati ca a cheltuit multi bani la CM din vara fara sa primeasca nimic material in schimb. pur si simplu a facut-o de placere, iar eu am toata stima pentru oameni ca el.)

Si Nea Cornel are dreptate. E greu al dracu sa faci o deplasare pana in Texas din Romania.

Ce sa mai zic .... doua concursuri unul dupa altul suna beton, Austin-ul este frumos tare, mexicancele sunt hot rau ...... dificila decizie.

Oricum, stima Marius pentru implicarea benevola in competitii de crap.

Moose
APCR Canadian Branch

cornel rosioru
maestru emerit

Stiu bne ce eforturi face Marius. Stiu ca si asta vara ei au fost voluntari.
Tot respectul, mai ales ca un Roman se implica in organizarea de concursuri.
Daca eram pozitionati mai aproape ar fi avut mai mult sprijin si de la noi.
Si asa ii stam la dispozitie cu tot ce putem.
Cornel Rosioru ,

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Maestre - poate vorbim cu Andrei si faceti niste mosmoande pentru baietii din Romania ( cu domiciliul in SUA ) ! Ar fii cool sa ia baietii potul ! Din pacate e scump transportul !

cornel rosioru
maestru emerit

:idea: At fii o idee :?:
Cornel Rosioru ,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”