Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
N-ai solutii Vlade. Trebuie s-o repari pe banii tai, apoi sa iei partial dauna "evaluata" de catre "reparatorul" masinii si de restu` judecata. Doar un broker care vrea sa-si arda propriul angajator iti va semna polita integral.Vladut Mateianu scrie:Nu. A fost tamponata grav in stationare, si am facut o "amiabila" la politie, iar acum trebuie sa o reparam pe Rca-ul vinovatului ! Ideea este ca dureaza f mult constatarea si nici nu stiu daca ne acopera integral paguba...
Se gasesc si d-astia daca papa si ei o ciococornel.s scrie:N-ai solutii Vlade. Trebuie s-o repari pe banii tai, apoi sa iei partial dauna "evaluata" de catre "reparatorul" masinii si de restu` judecata. Doar un broker care vrea sa-si arda propriul angajator iti va semna polita integral.
De ce speriati omul daca nu va pricepeti??!!!cornel.s scrie:N-ai solutii Vlade. Trebuie s-o repari pe banii tai, apoi sa iei partial dauna "evaluata" de catre "reparatorul" masinii si de restu` judecata. Doar un broker care vrea sa-si arda propriul angajator iti va semna polita integral.Vladut Mateianu scrie:Nu. A fost tamponata grav in stationare, si am facut o "amiabila" la politie, iar acum trebuie sa o reparam pe Rca-ul vinovatului ! Ideea este ca dureaza f mult constatarea si nici nu stiu daca ne acopera integral paguba...
Tu pe ce te bazezi cand afirmi ca dauna va fi suportata in totalitate de asigurator, dezvolta putin, sau pariez eu cu tine pe cat vrei ca pierzi.govo scrie:
De ce speriati omul daca nu va pricepeti??!!!
Dauna va fi suportata in totalitate de asigurator!!!!!