Bataie de joc la ARROW, magazin de trei lei

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Bataie de joc la ARROW, magazin de trei lei

Mesaj de miyagi »

Am fost incepator si inca mai sunt, dar dispun de peste 40 de lansete din care mai vand ca nu le folosesc pe toate, intelegi? Lucrurile nu sunt chiar asa cum spui tu. Plus ca, faci niste consideratii personale total aiurea si dupa cum ti s-a mai spus, calomniind o marca te mai poti alege si cu un dosar in instanta. Apropo de sfaturi.
Ultima oară modificat Sâm Mar 23, 2013 9:44 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

pokemonu scrie:
Nu sunt baiat cu tine, nu ne cunoastem........ti-am oferit 200 ron pe 2 bff de 3.60 t rex...daca era o oferta de panarama iti ofer eu una de 3.90 identica cu 110..ti se pare bisnita? Nu sunt obligat sa cumpar daca nu imi convine pretul. ...si nu trebui sa te deranjeze asta...

Atata timp cat eu vand si nu cumpar, iar tu imi trimiti mesaje private doar ca sa-mi arunci in fata preturi de-astea cum sa nu ma deranjeze. Iar acum vrei sa ma induiosezi cu lanseta aia?! Ti-a zis tie cineva ceva de bijnita?

Oscior a luat lansete de 1 mil si cerea seara 2 mil pe bucata...stiam ca acest forum nu incurajeaza bisnita...poate m-am inselat

Arata-mi si mie daca ai dreptate despre ce e vorba exact. Poate oi avea dreptate si vorbesc eu aiurea. Despre ce topic e vorba?
Urban culture.

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

cornel.s scrie:Am fost incepator si inca mai sunt, dar dispun de peste 40 de lansete din care mai vand ca nu le folosesc pe toate, intelegi? Lucrurile nu sunt chiar asa cum spui tu. Plus ca, faci niste consideratii personale total aiurea si dupa cum ti s-a mai spus, calomniind o marca te mai poti alege si cu un dosar in instanta. Apropo de sfaturi.
Merci pentru sfat...am pregatire juridica chiar foarte buna...de aceea cand fac niste afirmatii in public relatez adevarul......la un eventual proces se poate constata infractiunea de marturie mincionoasa daca denatureaza adevarul....daca e dispus cineva de la ARROW sa faca lucrul acesta, problema lui...eu unul nu sunt

cat despre colegul oscior
http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... ilit=widow
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

pokemonu scrie:
cornel.s scrie:Am fost incepator si inca mai sunt, dar dispun de peste 40 de lansete din care mai vand ca nu le folosesc pe toate, intelegi? Lucrurile nu sunt chiar asa cum spui tu. Plus ca, faci niste consideratii personale total aiurea si dupa cum ti s-a mai spus, calomniind o marca te mai poti alege si cu un dosar in instanta. Apropo de sfaturi.
Merci pentru sfat...am pregatire juridica chiar foarte buna...de aceea cand fac niste afirmatii in public relatez adevarul......la un eventual proces se poate constata infractiunea de marturie mincionoasa daca denatureaza adevarul....daca e dispus cineva de la ARROW sa faca lucrul acesta, problema lui...eu unul nu sunt

cat despre colegul oscior
http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... ilit=widow
Mdea! Ai o pregatire juridica si te face un "taranete basinos", din relatari ? :roll:
Urban culture.

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

A realta= a expune, a povesti...ce nu e clar? Interceptari telefonice defalcate pe dialoguri nu am....dar pot face un efort sa-mi reamintesc exact convorbirile. Cat despre manager...la telefon...ti-ar fi pocnit ceva la cap....
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

pokemonu scrie:A realta= a expune, a povesti...ce nu e clar? Interceptari telefonice defalcate pe dialoguri nu am....dar pot face un efort sa-mi reamintesc exact convorbirile. Cat despre manager...la telefon...ti-ar fi pocnit ceva la cap....
Nu, nu, nu! Era vorba ca ai tu (studii) pregatire juridica si te-a facut un "taranete basinos", dupa cum l-ai denumit in preambul.
Problema mea e ca m-ai luat si pe mine cam cu ciunga-n par si de catva timp sunt chelios. Intelegi?!!! :roll:
Urban culture.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

daca tot ai pregatirea aia juridica atat de beton, de ce nu ii dai in judecata pe cei de la arrow ca te-au prejudiciat si te-au batjocorit
dar am indoieli despre pregatirea ta juridica... la... fiecare...cuvant... pui... trei... puncte... de... suspensie...

Un om cu pregatire juridica, este in primul rand un om foarte citit. Un om foarte citit, este in primul rand un om care stie sa si scrie!
Dar ma rog... ma retrag si eu din conversatie. Sa nu ma trezesc cu vreo citatie pe acasa.
Critic echilibrat

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

cornel.s scrie:
pokemonu scrie:A realta= a expune, a povesti...ce nu e clar? Interceptari telefonice defalcate pe dialoguri nu am....dar pot face un efort sa-mi reamintesc exact convorbirile. Cat despre manager...la telefon...ti-ar fi pocnit ceva la cap....
Nu, nu, nu! Era vorba ca ai tu (studii) pregatire juridica si te-a facut un "taranete basinos", dupa cum l-ai denumit in preambul.
Problema mea e ca m-ai luat si pe mine cam cu ciunga-n par si de catva timp sunt chelios. Intelegi?!!! :roll:
Era o expresie de jargon ( cel putin in Bucuresti)...cum e si cea cu ciunga-n par....cate despre fabulatii cu opc si alte nebunii iti consuma timpul aiurea, in opinia mea. Chiar daca ar scadea pretul la 100 ron bucata...nu mai cumpar nimic de la ei in viata mea

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

osc1or scrie:daca tot ai pregatirea aia juridica atat de beton, de ce nu ii dai in judecata pe cei de la arrow ca te-au prejudiciat si te-au batjocorit
dar am indoieli despre pregatirea ta juridica... la... fiecare...cuvant... pui... trei... puncte... de... suspensie...

Un om cu pregatire juridica, este in primul rand un om foarte citit. Un om foarte citit, este in primul rand un om care stie sa si scrie!
Dar ma rog... ma retrag si eu din conversatie. Sa nu ma trezesc cu vreo citatie pe acasa.
Oscior , stiu ca esti inginer, dar in privinta lb romane nu te contra ca pierzi. In pofida faptului ca tastez foarte repede si nu mai corectez postarea, asa nu inseamna ca nu sunt citit

NU FOARTE CITIT....CA E UN MARE PLEONASM CA TINE LA 1.93 :P

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

pokemonu scrie:
cornel.s scrie:
Era o expresie de jargon ( cel putin in Bucuresti)...cum e si cea cu ciunga-n par....cate despre fabulatii cu opc si alte nebunii iti consuma timpul aiurea, in opinia mea. Chiar daca ar scadea pretul la 100 ron bucata...nu mai cumpar nimic de la ei in viata mea
Ok. Pentru ca si eu am o oarecare pregatire juridica :wink: te las sa-ti duci luptele cu cei de la ARROW.
Bafta si tie.
Urban culture.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”