Dar pescarii de competitie stiu majoritatea pe unde au ajuns crapii Tancabestiului....

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Vrei sa il provoci pe Marinita...menzoco scrie: eu cred ca au ajuns si pe la sulimanu.
Nu il cunosc personal.si nu am nimic cu nimeni,asa se vr pe ici colo.pana nu e ceva sigur .(ce,cine,cum,unde) pe tincabesti se fura demult peste.chiar si dintre abonati.altii mai sunt si carcotasi de fel sau gelosi pe afacerile altora.gabi1 scrie:Vrei sa il provoci pe Marinita...menzoco scrie: eu cred ca au ajuns si pe la sulimanu.![]()
Asta am auzit și eu ca : „Mai mult ca sigur se va schimba proprietarul și din cauza asta nu mai are peste nu ca sa furat“cristian 68 scrie:Scaderea valori lacului nu este data numai de furtul de peste(care nu cred ca are o dimensiune chiar asa de mare),altceva s-a intamplat in primavara cu populatia de pesti(scaderea fata de anul trecut fiind exponentiala).
Si mai este ceva:populatia masiva de somni induce crapului o stare de stres mai ales in conditiile in care un somn poate curata foarte repede un pat de nada din bile.
Curios este faptul(cum s-a specificat mai sus) ca de 2 ani nu s-a intreprins nimic cu toate ca ni-sa promis ca se v-a scoate somnul si ca se v-a incerca echilibrarea aducandu-se din spate un plaur mare in zona de centru a balti.
P.S
Se vorbeste pe la colturi de schimbarea proprietarului lacului!