Daca esti abonat RDS, PV-TV s-a mutat pe format HD si numai transmite analog. Il poti prinde daca cauti pe digital. SporVladut Mateianu scrie:La mine in Militari nu mai merge deloc PvTv ! Doar F&H mai prind ! de ce ?

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Daca esti abonat RDS, PV-TV s-a mutat pe format HD si numai transmite analog. Il poti prinde daca cauti pe digital. SporVladut Mateianu scrie:La mine in Militari nu mai merge deloc PvTv ! Doar F&H mai prind ! de ce ?
ionut72 scrie:Eu vad postul PV-TV doar pe net ("cablistul" la care sunt abonat nu-l transmite la tv). PV-TV online merge. Doar PV-TV-live nu. Dar problema persista inca de la inceput. Ca orice lucru romanesc. Traim in plin Kafka: o "adunatura" de pescari, lideri de opinie, care tot fac referire, aproape obsesiv, la cat suntem de departe (cel putin in domeniul pescuitului) de tarile civilizate, scriu articole in care indeamna la "normalitate" si denunta cu autosuficienta superioara nivelul si caracterul deosebit de scazute ale "pescarului roman", lipsa de profesionalism etc si, cand sa puna ei insisi ceva in scena, ... fleosc!
Aha, logica de fier (nu te dezminti deloc)! Voios tin sa te anunt ca nu eu trebuie sa ma gandesc la asta. Ci aia care s-au laudat ex-ante!In loc sa te gandesti ce inseamna sa emiti live , ce costuri, ce echipament, ce logistica ce..subiecte necesita asta.
Pai de unde stii ca nu-i "cert" si p'aia? Doar ca singurul mod de a o face, in cazul ala, e boicotul (boicot pe cat se poate pana cand nu se va implementa si la noi sistemul pay-per-view pentru fiecare canal).Acolo de ce nu comentati? P-aia de ce nu-i certati?
Ma rog, cateva zile am incercat s-o fac. E pierdere de vreme. Ceea ce (se presupune) ca fac e acoperit de un ... black screen!mai bine incearca sa intelegi ce fac oamenii aia
Bag sama ca ai mari greutati in a intelege sensul corect al termenului "proletar". Proletar care cere taxa pentru vizionare?dar ma deranjeaza atitudinea asta..proletara si suficienta.
.ionut72 scrie:Voios tin sa te anunt ca nu eu trebuie sa ma gandesc la asta.
PVTV-online e moca. "Proletar" era o subtilitate asa ca nu ma mira ca nici p-asta n-ai inteles-o.Totusi o sa-ti traduc:Proletar care cere taxa pentru vizionare?
Proletar e ala care, desi primeste ceva gratis, face gura ca nu-i destul, ba chiar e prea scump
Bine ca iesi tuionut72 scrie: Altfel, in ce te priveste nu iesi cu nici macar un mm din atitudinea tipic romaneasca:
mai datii o cautare automata si va intra langa langa celalalt canal de pescuit si vanatoaresoare_33 scrie:aveti idee ce se intampla cu pvtv pe platforma rds digitala