Carpfishing Show la PVTV

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
Remus Drobota
Puncte: 0

Re: Carpfishing Show la PVTV

Mesaj de Remus Drobota »

Vladut Mateianu scrie:La mine in Militari nu mai merge deloc PvTv ! Doar F&H mai prind ! de ce ? :roll:
Daca esti abonat RDS, PV-TV s-a mutat pe format HD si numai transmite analog. Il poti prinde daca cauti pe digital. Spor
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

ionut72 scrie:Eu vad postul PV-TV doar pe net ("cablistul" la care sunt abonat nu-l transmite la tv). PV-TV online merge. Doar PV-TV-live nu. Dar problema persista inca de la inceput. Ca orice lucru romanesc. Traim in plin Kafka: o "adunatura" de pescari, lideri de opinie, care tot fac referire, aproape obsesiv, la cat suntem de departe (cel putin in domeniul pescuitului) de tarile civilizate, scriu articole in care indeamna la "normalitate" si denunta cu autosuficienta superioara nivelul si caracterul deosebit de scazute ale "pescarului roman", lipsa de profesionalism etc si, cand sa puna ei insisi ceva in scena, ... fleosc!
:lol: Tu compari pescuitul cu "facerea" unei televiziuni?!? Bravos. E aceiasi atitudine pe care o avea multa lume cand se transmitea live un concurs, tot pe PVTV. In loc sa exista rabdare, intelegere si feedback constructiv lumea se ofusca: pai cum frate, astia nu-s in stare sa..bla-bla-bla. In loc sa te gandesti ce inseamna sa emiti live , ce costuri, ce echipament, ce logistica ce..subiecte necesita asta. Uita-te la tv , fie la PVTV fie la F&H. Dupa doua ore ti se apleaca.Emisiuni vechi, slabe, repetitive..Acolo de ce nu comentati? P-aia de ce nu-i certati?
Ce oameni..pff. In loc sa arunci cu oo mai bine incearca sa intelegi ce fac oamenii aia.Daca o sa reusesti, desi ma indoiesc, o sa te temperezi...daca nu, nu :lol:
P.S. Nu am nici o legatura cu postu' TV, nici macar nu-l urmaresc dar ma deranjeaza atitudinea asta..proletara si suficienta.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

In loc sa te gandesti ce inseamna sa emiti live , ce costuri, ce echipament, ce logistica ce..subiecte necesita asta.
Aha, logica de fier (nu te dezminti deloc)! Voios tin sa te anunt ca nu eu trebuie sa ma gandesc la asta. Ci aia care s-au laudat ex-ante!
Acolo de ce nu comentati? P-aia de ce nu-i certati?
Pai de unde stii ca nu-i "cert" si p'aia? Doar ca singurul mod de a o face, in cazul ala, e boicotul (boicot pe cat se poate pana cand nu se va implementa si la noi sistemul pay-per-view pentru fiecare canal).
mai bine incearca sa intelegi ce fac oamenii aia
Ma rog, cateva zile am incercat s-o fac. E pierdere de vreme. Ceea ce (se presupune) ca fac e acoperit de un ... black screen!
dar ma deranjeaza atitudinea asta..proletara si suficienta.
Bag sama ca ai mari greutati in a intelege sensul corect al termenului "proletar". Proletar care cere taxa pentru vizionare?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

ionut72 scrie:Voios tin sa te anunt ca nu eu trebuie sa ma gandesc la asta.
.
Imi imaginam ca despre asta-i vorba...de ce sa gandesti cand poti sa arunci cu noroi pozand in indignatul-cunoscator...basca nici nu-ti soliciti sinapsele:P
Proletar care cere taxa pentru vizionare?
PVTV-online e moca. "Proletar" era o subtilitate asa ca nu ma mira ca nici p-asta n-ai inteles-o.Totusi o sa-ti traduc:
Proletar e ala care, desi primeste ceva gratis, face gura ca nu-i destul, ba chiar e prea scump :lol: :lol:
In fine, baga mare, m-am lamurit cam la ce nivel "discuti" si n-am timp de copilarii d-astea.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Proletar e ala care, desi primeste ceva gratis, face gura ca nu-i destul, ba chiar e prea scump

Exact ce spuneam, mostra de analfabetism functional: citesti ceva si intelegi fix pe dos! De primit primim ... nimic (sau, ma rog, nimic in cea mai mare parte a celor 24 de ore) da' gratis, si, avand in vedere ca, in ce ma priveste, asta nu-i destul, am sugerat taxa de vizionare/abonare. Fapt ce dovedeste, logic (pentru cine e dispus sa-si foloseasca creierul din dotare), ca eu m-am gandit "ce insemna sa emiti live, ce costuri, ce echipamente etc." :!:

Altfel, in ce te priveste nu iesi cu nici macar un mm din atitudinea tipic romaneasca: ce daca domn'e nu primesti ce ti s-a promis, las-o asa ca merge asa, e gratis!

Inchei aici "dialogul" cu tine pe subiectul asta.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

ionut72 scrie: Altfel, in ce te priveste nu iesi cu nici macar un mm din atitudinea tipic romaneasca:
Bine ca iesi tu :lol: Sa fii sanatos, cu polologhiile tale cu tot.

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

Imagine

A inceput... la www.live.pv**.**

soare_33

Mesaj de soare_33 »

aveti idee ce se intampla cu pvtv pe platforma rds digitala
LogiCarp Team

marussik

Mesaj de marussik »

soare_33 scrie:aveti idee ce se intampla cu pvtv pe platforma rds digitala
mai datii o cautare automata si va intra langa langa celalalt canal de pescuit si vanatoare
Ionut Cosmescu
Clubul sportiv GREEN LAKE
0768 109 340

soare_33

Mesaj de soare_33 »

am dat si tot nu mai prind pvtv
LogiCarp Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”