chub outckest vs shimano beast master

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

GREENFISH

Re: chub outckest vs shimano beast master

Mesaj de GREENFISH »

as mai astepta ....o perioada si sa imi iau century....dar oricum nu sunt eu la nivelul lor.....cred ca niste chub-uri...merg 2 ani pana mai strang ceva ....si trec la century....care este varful gamei???

GREENFISH

Mesaj de GREENFISH »

daiwa dragonier...???

Neamtul
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Neamtul »

Hai sa-ti spun ceva.Oricare dintre modelele enumerate de tine sunt foarte ok.N-avem noi pesti pe care sa nu-i poti scoate cu lansetele astea.
Eu as alege intre Outcast Plus(model 2011),BeastMaster model 2011(ai rabdare ca o sa apara si la noi) si Fox Ranger XT(tot model mai nou).Bine-nteles ca poti sa te orientezi si catre variantele actuale,sunt foarte ok si ele.
O alta varianta ar fi sa astepti sa vezi noul Daiwa Emblem.Modelul vechi avea probleme cu spigotul,asta nou e cu mufare inversa.
Daca vrei ceva mai scump,uita-te la noul Fox Horizon sau Horizon XT sau Greys Isoflex dar la banii astia deja ai sanse sa gasesti ceva sh mai bun.
Ai rabdare pana prin martie ca si-asa n-ai unde sa mergi la pescuit inca.

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Neamtul scrie:Hai sa-ti spun ceva.Oricare dintre modelele enumerate de tine sunt foarte ok.N-avem noi pesti pe care sa nu-i poti scoate cu lansetele astea.
Eu as alege intre Outcast Plus(model 2011),BeastMaster model 2011(ai rabdare ca o sa apara si la noi) si Fox Ranger XT(tot model mai nou).Bine-nteles ca poti sa te orientezi si catre variantele actuale,sunt foarte ok si ele.
O alta varianta ar fi sa astepti sa vezi noul Daiwa Emblem.Modelul vechi avea probleme cu spigotul,asta nou e cu mufare inversa.
Daca vrei ceva mai scump,uita-te la noul Fox Horizon sau Horizon XT sau Greys Isoflex dar la banii astia deja ai sanse sa gasesti ceva sh mai bun.
Ai rabdare pana prin martie ca si-asa n-ai unde sa mergi la pescuit inca.
Aloooo Neamtu si modelul vechi de Emblem avea si spigot si mufare inversa peste,da de aia tot crapau sub spigot ca grisina. :lol:
Mad carp Team

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

N-ai inteles.
Stiu foarte bine ce tip de imbinare are modelul vechi de Emblem,era sa le cumpar.Bine ca m-am razgandit. :mrgreen:
Au renuntat la tipul ala de imbinare.Modelul nou nu are spigot,e vorba de o mufare inversa clasica,fara artificii.Blancul la astea noi arata altfel si e si mai greu.Poate ca este mai rezistent decat cel vechi.
Stai s-o vedem si testam,dupa aia poti sa-ti dai cu parerea. :wink:

GREENFISH

Mesaj de GREENFISH »

multumesc...neamtule...asa voi face...

GREENFISH

Mesaj de GREENFISH »

se poate inchide...multumesc!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”