@ Dan Cotelici

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

@ Dan Cotelici

Mesaj de Andrei I »

dan cotelici scrie:
Andrei I scrie:te rog sa mai arunci o privire pe prima pagina si ai sa vezi ca la Topicul Turneul AVP nu sunt moderator !
Mosule, cocosule...
Daca nu controlezi topicul trebuia sa-ti vezi de treaba si sa taci. :lol: :lol: :lol: Nu trebuia sa lansezi sau sa sustii provocari iar apoi sa te ascunzi dupa fusta asociatilor :lol: ..daca intelegi ce vreau sa spun!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cambiare... dar sta in spatele tau!!!!!!!!!!!!

Lici Lici Pacalici, nu inteleg ce vrei sa spui. In primul rand pentru ca nu am lansat sau sutinut provocari, nici macar nu te-am bagat in seama, tu te-ai introdus. In al doilea rand pentru ca ma ascund doar dupa fustele scurte si alea sunt ale asociatelor nu asociatilor.

Cat despre asa-zisa jignire adusa de mine Imnului National si romanilor nu merita sa comentez...daca tu atat ai inteles, sa fii sanatos! Era un exemplu despre cat de usor pot fi rastalmacite niste exprimari, despre felul cum ele pot fi intelese diferit de fiecare in functie de starea de spirit sau de optimismul/pesimismul fiecaruia. Sigur, daca ar fi sa te banui in continuare (poate gratuit) de un dram de inteligenta, as spune ca ai inteles din prima si ai incercat doar sa ii faci pe altii sa creada ca i-am jignit... dar nu te mai banui acum, sigur nu e cazul.

Daca continui cu Itza..tu esti Lici Pacalici! :D

Razboiul pe care tu il porti de unul singur, nu il poti castiga... e un razboi doar in mintea ta si il duci doar cu tine insuti. De aceea nu il poti castiga, vorba proverbului .."Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita".

Aia cu "Cambiare..." ce sa inteleg? In sfarsit ai inceput sa vezi cum esti perceput si te ceri schimbat? Sorry aici e un forum unde Cel ce te poate ajuta pe tine nu prea intra, incearca sa ceri asta pe la vreo manastire ceva...

P.S. Imi pare rau pentru "mars"! Am vrut sa spun JET...TURBO JET!
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA FORUM”