Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Nu este "sa moara capra vecinului", ca nu te-am indemnat sa te iei si de ei, eu te-am intrebat de ce eu si nu ei, de ce un lucru de acum doi ani si nu unul de acum o luna, de ce eu care nu am mai mers la concursuri si nu ei care sunt un exemplu in continuare ?Alexandru Popescu scrie:Pe principiu , sa moara si capra vecinului. Te asigur 100% ca nu am fost injectat de nimeni, nu imi place atitudinea celor care pleaca de la concurs, indiferent de motive. Ok pleci, esti in echipa, ramane unul. Sper ca ai inteles ideea. La adresa ta a fost o gluma nevinovata facuta, pe baza faptelor tale si de aici ai ajuns sa batii campii cu injectatul , sabii, smardoiala si alte lucruri, imagini negative care nu fac doar sa "va" ajute... Imi place atitudinea voastra. Daca vrei sa stii despre mine mai multe, oricand imi face placere sa ne vedem la tine la magazin sa avem o discutie , contradictorie bineinteles... :d
se vor căsătorii?Dan Mitranescu scrie: am ramas putin sensibilizat cand am vazut ca semeni cu mine cand aveam in jur de 25 de ani. Daca nu faceam sport cred ca eram leiti.
Dane,Cati ani ai ?
Multe relatii incep cu harjoneli, dar cel mai important este cu ce se consolideaza .Lucian SV scrie:se vor căsătorii?Dan Mitranescu scrie: am ramas putin sensibilizat cand am vazut ca semeni cu mine cand aveam in jur de 25 de ani. Daca nu faceam sport cred ca eram leiti.
ieri tocmai am revăzut Omul orchestră și nu m-am putut abține.Dan Mitranescu scrie:Multe relatii incep cu harjoneli, dar cel mai important este cu ce se consolideaza .![]()
Deconspiratii pe interes.gabi1 scrie:Dane,Cati ani ai ?
Te rog să fii serios, tu ești căsătorit și nici nu ești de seama noastră. Zi-i și tu Alex...
Viața este un fenomen complex, mai ''alunec'' și eu, că sunt tot om.Dan Mitranescu scrie:Deconspiratii pe interes.gabi1 scrie:Dane,Cati ani ai ?
Te rog să fii serios, tu ești căsătorit și nici nu ești de seama noastră. Zi-i și tu Alex...![]()
Mai devreme era "Popescule", acum este "Alex" ...
Aici este vorba de chimie, nu de fizica. Ai sa vezi.gabi1 scrie: Viața este un fenomen complex, mai ''alunec'' și eu, că sunt tot om.
Newton chiar bolborosea ceva legat de ''atracție'', tu știi mai bine că ești politehnist.
Fii și tu mai explicit(Ménage à troisDan Mitranescu scrie: In alta ordine de idei, putem sa incrucisam si sabiile.