probleme casting cu basia

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Scrie răspuns
costea

probleme casting cu basia

Mesaj de costea »

buna seara tuturor!ca sa intelegeti mai bine problema mea intai o sa va spun cam ce tip de pescuit fac:tot timpul plumbi mici,fir de 8lb,niciodata inaintasi,lanseta de 3.60 de 2.3\4lb...momesc cu barcuta si-mi arunc rigurile cu precizie la 80-100m....zilele trecute m-am hotarat sa-mi schimb mulinetele daywa emcast evo5500 cu basia(din capriciu si pt a castiga niste metri).astazi am fost la balta si a aparut o mare problema :mulineta montata pe un free spirit,suportul mulinetei tinut intre degetul mic si inelar ,eu tip inalt deci degete lungi,din cauza tamburului lung la aruncare in clipa cand eliberez firul se creaza un soc(am incercat sa arunc cu tamburul bagat in interior si e mai bine dar astfel lungimea firului de la varf la plumb se modifica tot timpul)deci va rog pe cei care aveti asemenea bestii sa-mi spune-ti si mie care e chichita.mentionez ca problema asta n-am avut-o cu nici macar o mulineta din cate am avut mulumesc!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA FORUM”