Ma sacrific.. ma ofer voluntar.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
oricand doriti ! puteti pescui si maine,...si la -20C !pescarusull scrie:Misto sa fii "cobai" pt scule de pescuit.
Ma sacrific.. ma ofer voluntar.
Swingere-le NU sunt facute de ND!Sorin Daringa scrie:Marele "BRAND" ND ce mai face in afara de senzorii astia si swingerii aia spatiali din poze?![]()
![]()
![]()
Domnule Sorin Daringa, aici permiteti-mi sa va contrazic, exista foarte multe brand-uri care sunt axate doar pe un singur produs, iar acel produs este de o calitate superioara; sunt si brand-uri care au produs un televizor si astazi fac si utilaje pentru constructii.Sorin Daringa scrie:Marele "BRAND" ND ce mai face in afara de senzorii astia si swingerii aia spatiali din poze?![]()
![]()
![]()
New Direction scrie:mircea este posesorul si utilizatorul acestor senzori... Il poti suna sa iti confirme ca a achizitionat si a pescuit cu acesti senzoriMadalin Dirla scrie:Daca ai facut o poza cu Mircea Gheran tanand in mana un set de senzori ce vrei sa scoti in evidenta?
o sa raspund numai acelor postari venite de la clientii sau cei care au testat sau vor sa testeze senzorii ND !
New Direction scrie:Swingere-le NU sunt facute de ND!Sorin Daringa scrie:Marele "BRAND" ND ce mai face in afara de senzorii astia si swingerii aia spatiali din poze?![]()
![]()
![]()
ND face doar senzori si atat ! Ei nu fac de toate...si de slaba calitate ! fac ceea ce stiu mai bine sa faca si atat !
ND a facut si inca mai face senzori ptr mari firme: NASH, Prologic, Anaconda,etc. Toate in fabrica ND. Acest model a fost achizitionat la inceput si de JAXON( ii au cei de la total fishing).Sorin Daringa scrie:Daca e un "BRAND asa mare..ce a mai facut in trecut?
Ce senzori a mai dezvoltat in trecut?Adica nu am vazut ND 2012 2013 2014....