Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
dr_andres scrie:Ai asa ceva sau poti aduce, si cam pe cand?
http://www.ultimate-direct.co.uk/produc ... 9&P_ID=129
max-carpfishing scrie:Se pot aduce separat,pe comanda,4 capace de la compartimentul bateriilor pentru senzorii VT5 ?
4+1 doar VT8 dar am si VT5 care vin 3+1 dar se poate adauga senzorul nr.4 separat!cip scrie:Salut Bogdan
Ce set de avertizori mai ai pe stoc? Ma intereseaza un set de 4+1. Am vazut ca afara se vand la set de 3+1 in general. Numai VT8 l-am vazut la 4+1.
Bogdan,Bogdan Dragan scrie:4+1 doar VT8 dar am si VT5 care vin 3+1 dar se poate adauga senzorul nr.4 separat!cip scrie:Salut Bogdan
Ce set de avertizori mai ai pe stoc? Ma intereseaza un set de 4+1. Am vazut ca afara se vand la set de 3+1 in general. Numai VT8 l-am vazut la 4+1.
maxx1979 scrie:Bogdan,Bogdan Dragan scrie:4+1 doar VT8 dar am si VT5 care vin 3+1 dar se poate adauga senzorul nr.4 separat!cip scrie:Salut Bogdan
Am luat eu azi ultimul VT8.
Da, culoarea se poate schimba din pini de la sfarsit...de la 5 la 8...acolo ai culorile...si eu am avut 2 rosii, daca nu te descurci sa imi spui.Decebalus scrie:Am si eu o intrebare ,la VT8 am vazut ca in spate sub baterie are niste butonase multe.
Se poate schimba culoarea cumva ?am 2 pe rosu si vreau sa incerc sa schimb,dar nu as vrea sa-l deteriorez:)
Mersai Bogdan