Slujba de inmormantare

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Slujba de inmormantare

Mesaj de Vladut Mateianu »

Tataie :

"De astazi de la ora 13 va fi depus la capela bisericii Sf C-tin si Elena din Drumul Taberei str Tg Neamt , in spatele strandului Moghioros iar maine slujba de incepe la aceeasi biserica dupa care pt inmormantare la cimitirul Ghencea 2 ( prelungirea Ghencea spre Domnesti) "

Pescarii i-au fost alaturi toata viata. A trait printre ei si cu ei. Si marea plecare trebuie sa fie facuta tot dintre pescari, locul unde Maestrul se simtea cel mai bine..... Haideti sa-i fim aproape pana la sfarsit !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

CostinCod

Re: Slujba de inmormantare

Mesaj de CostinCod »

Cinste celor care i-au fost aproape pe ultimul drum catre partida eterna ! fir intins LV !
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Balta Puiesti

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:Tataie :

"De astazi de la ora 13 va fi depus la capela bisericii Sf C-tin si Elena din Drumul Taberei str Tg Neamt , in spatele strandului Moghioros iar maine slujba de incepe la aceeasi biserica dupa care pt inmormantare la cimitirul Ghencea 2 ( prelungirea Ghencea spre Domnesti) "

Pescarii i-au fost alaturi toata viata. A trait printre ei si cu ei. Si marea plecare trebuie sa fie facuta tot dintre pescari, locul unde Maestrul se simtea cel mai bine..... Haideti sa-i fim aproape pana la sfarsit !
Mujic pina la capat ... bine ca nu ti-ai gasit timp sa vii macar la slujba , inteleg ca prin cimintir ai ajuns dupa ce pleca lumea .... Nici nu am vorbe . M-a impresionat numarul mare al pescarilor care au fost astazi alaturi de Cornel .... cu asta ne-a mai tras o palma de aia de-a lui la toti , tocmai dupa ce a plecat . Somn usor Cornele , stam noi noaptea asta la scule ...tu dormi linistit .. Cind obosim venim si noi linga tine la somn ...

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

In numele familiei Rosioru multumesc tuturor celor care i-au fost alaturi lui Cornel la ultimul eveniment al existentei lui
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:
Mujic pina la capat ... bine ca nu ti-ai gasit timp sa vii macar la slujba , inteleg ca prin cimintir ai ajuns dupa ce pleca lumea .... Nici nu am vorbe .
Dumnezeu sa te ierte. Nu vrei sa sti in interesul cui am intarziat la slujba si la inmormantare. De fapt nici nu este treaba ta, pacat totusi ca intervi la semenea topicuri cu emanatiile tale bahice, exista varianta PM daca doresti dialog cu mine ! :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Eu am gresit.
Termina VM mai bine da un spritz in memoria lui LV.
Balta Puiesti

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:
Val scrie:
Mujic pina la capat ... bine ca nu ti-ai gasit timp sa vii macar la slujba , inteleg ca prin cimintir ai ajuns dupa ce pleca lumea .... Nici nu am vorbe .
Dumnezeu sa te ierte. Nu vrei sa sti in interesul cui am intarziat la slujba si la inmormantare. De fapt nici nu este treaba ta, pacat totusi ca intervi la semenea topicuri cu emanatiile tale bahice, exista varianta PM daca doresti dialog cu mine ! :twisted:
M-ai du-te bai ...spre p...m.... cu cacaturile tale bahice .. esti prea prost si asta o stiam ... a devenit un obicei ca orice scriu sa o pui pe seama lui Bachus .... Esti un cacat de om care nu a avut bunul simt sa participe la slujba de inmormintare a unuia care ti-ai oferit cam tot prin viata ta , legat de pescuit !!! Si asta nu am sesizat-o numai eu ... toata lumea intreba . Pacat Vlade ! ne-a fost ca un prieten , frate , parinte , samd , si a plecat ....

Si te asigur , fie ma banezi , fie daca mai scrii despre mine cu Bachus , imi fac drum spre sediul tau , ca sa iti arat cit de Bachus sunt eu ...Sa te fereasca D-zeu sa ma apuc eu de tine ... un magar si un nesimtit ! Niciodata nu te-am luat in serios , dar acum ma scoti din sarite prin nesimitirea ta ...pe care o banuiam , dar nu am crezut in viata mea ca o poti intinde la asa mod .
M-am saturat de cacaturile astea ...si cum de bine va acoperiti voi in postari , la ce nu va convine ...
Am realizat astazi , cat de multa si de frumoasa este lumea pescuitului si cat de mica este lumea ta ....Un vierme !!!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@VM

Nesimtitule .....a MURIT LV !! - tu ai citit unde trebuia sa ajungi ?

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Sunt trist....
Vad cum a plecat un mare OM
Imi aduc aminte cu mare tristete ca l-am jignit, cu toate ca ma iertat.
Imi psre rau ca nu am vazut mai multa intelegere si iertate fata de MAESTRUL LV
Imi pare rau ca am avut ocazia sa tau langa LV doar la spritz
Sunt multe de spus....
Cei care au remuscari sunt sigur ca vor merge la mormantul lui si vor cere iertare...
Somn cu pace LV.............
Balta Puiesti

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”