Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Mujic pina la capat ... bine ca nu ti-ai gasit timp sa vii macar la slujba , inteleg ca prin cimintir ai ajuns dupa ce pleca lumea .... Nici nu am vorbe . M-a impresionat numarul mare al pescarilor care au fost astazi alaturi de Cornel .... cu asta ne-a mai tras o palma de aia de-a lui la toti , tocmai dupa ce a plecat . Somn usor Cornele , stam noi noaptea asta la scule ...tu dormi linistit .. Cind obosim venim si noi linga tine la somn ...Vladut Mateianu scrie:Tataie :
"De astazi de la ora 13 va fi depus la capela bisericii Sf C-tin si Elena din Drumul Taberei str Tg Neamt , in spatele strandului Moghioros iar maine slujba de incepe la aceeasi biserica dupa care pt inmormantare la cimitirul Ghencea 2 ( prelungirea Ghencea spre Domnesti) "
Pescarii i-au fost alaturi toata viata. A trait printre ei si cu ei. Si marea plecare trebuie sa fie facuta tot dintre pescari, locul unde Maestrul se simtea cel mai bine..... Haideti sa-i fim aproape pana la sfarsit !
Dumnezeu sa te ierte. Nu vrei sa sti in interesul cui am intarziat la slujba si la inmormantare. De fapt nici nu este treaba ta, pacat totusi ca intervi la semenea topicuri cu emanatiile tale bahice, exista varianta PM daca doresti dialog cu mine !Val scrie:
Mujic pina la capat ... bine ca nu ti-ai gasit timp sa vii macar la slujba , inteleg ca prin cimintir ai ajuns dupa ce pleca lumea .... Nici nu am vorbe .
M-ai du-te bai ...spre p...m.... cu cacaturile tale bahice .. esti prea prost si asta o stiam ... a devenit un obicei ca orice scriu sa o pui pe seama lui Bachus .... Esti un cacat de om care nu a avut bunul simt sa participe la slujba de inmormintare a unuia care ti-ai oferit cam tot prin viata ta , legat de pescuit !!! Si asta nu am sesizat-o numai eu ... toata lumea intreba . Pacat Vlade ! ne-a fost ca un prieten , frate , parinte , samd , si a plecat ....Vladut Mateianu scrie:Dumnezeu sa te ierte. Nu vrei sa sti in interesul cui am intarziat la slujba si la inmormantare. De fapt nici nu este treaba ta, pacat totusi ca intervi la semenea topicuri cu emanatiile tale bahice, exista varianta PM daca doresti dialog cu mine !Val scrie:
Mujic pina la capat ... bine ca nu ti-ai gasit timp sa vii macar la slujba , inteleg ca prin cimintir ai ajuns dupa ce pleca lumea .... Nici nu am vorbe .