Spod rod

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Scrie răspuns
Stefan Oancea

Spod rod

Mesaj de Stefan Oancea »

Salut,

As vrea sa imi iau un spod rod in viitorul apropiat, dar daca despre lansete am ajuns sa am ceva cunostinte, la lansetele de nadit nu prea ma pricep.

Ce as dori eu de la aceasa lanseta:
1. Sa arunc cu ea la distanta pe care o reusesc cu lansetele de pescuit, cu care cu montura cu tot(boilies) am inceput sa reusesc aruncari de peste 120 de metri.
2. Sa nu imi fie frica sa "ma infig" in ea din cauza ca s-ar rupe.
3. Sa nu se inmoaie dupa un numar relativ mic de folosiri.

Despre banii pe care sunt dispus sa ii dau, ideea e in felul urmator: daca diferenta intre un spod rod de 3-4-5 milioane si unul de 9 de exemplu este semnificativa in ceea ce priveste cele 3 puncte mentionate mai sus, sunt dispus sa fac un efort financiar mai mare. Intrebarea mea e, merita efortul? Si daca da, ce imi recomandati?

Am vazut de exemplu ca la concursul amical de casting de asta iarna-primavara au fost folosite Harrison(cred ca Heavy Spod) si Free Spirit(nu stiu care dintre modele). Nedumerirea mea e, cu Harrisonul cu care s-a aruncat mai mult am vazut decact cu Free Spirit, s-a aruncat cu plumb, cu racheta sau cu bulgari(nu am vazut sa scrie undeva).

Cam atat, astept pareri/opinii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA FORUM”