ADUNARE GENERALA APCR 4 DECEMBRIE 2010

Moderator: andrei vladeanu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: ADUNARE GENERALA APCR 4 DECEMBRIE 2010

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si propunea ta este oricum gresita, uite cumra o propunere corecta (de fapt cred ca o stiai si tu, dar nu prea te avantaja ! :D :

Total echipe inscrise : 20.

1.cluburi APCR = 12 (60%)
2.clubri liga = 4 (20%)
3.cluburi AGVPS =4 (aici intra si carping care s-au afiliata la agvps) 20%

In finala 3 loturi APCR(60%) + 1 lot liga(20%) + 1 lot AGVPS(20%)

Asa e corect frate Buhac, altfel ne face impreuna UPC (uniunea pescarilor de crap) si trimitem echip dirt in finala. Si noi nici nu mai concuram intre noi, facem un lot comun... :wink: :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

buhac constantin scrie:Dl Cozma
Acum ne aflam in pauza competitionala si avem la dispozitie perioada de transferuri .
Acum putem sa discutam AICI si sa spunem fiecare ce gandim pentru a putea pescui in liniste la anul .
Fiecare spune ce gandeste oricum minoritatea trebuie ca vrea ori nu sa se supuna majoritati .
Eu doresc sa discut cu toti pescarii care pot spune ceva indiferent cum il cheama .
Nici clonele nu le ocolesc :lol: :lol: :lol:
Bine Dl . Buhac , ma bucur ca nu te-ai luat de mine :D daca ai ceva sa ma intrebi , i-ti stau la dispozitie , te rog .
<°))))))><
><((((((°>

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Vladut
Eu nu contest [ deocamdata ] dreptul APCR-ului de a organiza Campionatul National in urmatorii ani .
Noi aici discutam despre CALIFICARI pentru participarea la Campionatul Mondial .
Dar nici nu imi place cand arati singura solutie la care [ deocamdata ] ma mai gandesc .
Daca APCR si AGVPS recunoaste ca in pescuit la ora actuala [ deocamdata ] exista 3 grupari si da posibilitatea tuturor democratic sa organizeze cate o etapa atunci sa cheme reprezentanti de la fiecare grupare si sa luam o hotarare .
Tu AICI spui foarte frumos ce sa discutat la Adunarea Generala APCR si propunerea dumneavoastra agreata de AGVPS .
Dupa ce vor avea intalniri cu AGVPS, Liga si AVPS-urile separat fiecare vom putea sta de vorba .Carpngul vor avea si ei ceva de spus.Dar pana atunci mai avem un PIC.
Eu sunt curios pe ce balta se va organiza prima etapa si cine va fi organizatorul cand se vor alinia la start 15 loturi APCR,10 loturi de la Liga ,6 AVPS-uri si Carping.

popescu cezar

Mesaj de popescu cezar »

andrei vladeanu scrie: Pai cum n-ai aflat? Campioni nationali 2010 merg direct in finala. :P
Bine ma escrocule[/quote]

de ce este escroc gabi sandu, domnule pasa?
pentru ca nu ti-a dat nici macar cei 500 de euro dupa ce ai fost refuzat de carping (este adevarat ca astora le-ai cerut de 10 ori mai mult)?!?
ai vrut sa decizi d-ta cine merge la mondiale? a fost dreptul tau, ca outsider in finala de la mv2.
ai vrut sa faci si niste bani cu ocazia asta?
asta nu prea ti-a iesit. ghinion. poate la anul daca mai prinzi finala...

ps asta este si motivul pentru care finala 2011 nu va mai avea 3 loturi, ci sase.[/quote]

acuzatie grava

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:Nu inteleg cum putem face competitie sportiva cu personaje gen V.Oana care sunt mult mai preocupate de trecut decat de viitor..... Parca vad ca nici nu va fi in stare sa organizeze etapa pe care trebue sa faca liga... :oops: .

Etapa care a fost cel mai prost organizata anul 2010 a fost cea organizate de senior la Floreasca .
A fost etapa care a dat peste cap munca a multor pescari si organizatori si a creat cele mai mari discutii ,dand peste cap regulamentul prin deciziile luate .
IN LOCUL TAU NU A-SI MAI DESCHIDE VORBA DE ASA CEVA :idea: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Dl Cozma
Eu cand am fost la Cupa de Feeder am primit o invitatie de la dumneavoastra + rasfatul cu tot ce trebuie si eu acum sa ma iau de dumneavoastra pentru cateva cuvinte ? Asa ma crezi ? Ai avut impresia ca a fost ceva acolo care nu putea sa fie placut pentru orice pescar ? Mai bine vorbim AICI ca ramane scris !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:Etapa care a fost cel mai prost organizata anul 2010 a fost cea organizate de senior la Floreasca .
asteptam cu mare interes o etapa organizata ca la carte de liga din care face parte clubul pelicanul.
The One Team

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

buhac constantin scrie:Dl Cozma
Eu cand am fost la Cupa de Feeder am primit o invitatie de la dumneavoastra + rasfatul cu tot ce trebuie si eu acum sa ma iau de dumneavoastra pentru cateva cuvinte ? Asa ma crezi ? Ai avut impresia ca a fost ceva acolo care nu putea sa fie placut pentru orice pescar ? Mai bine vorbim AICI ca ramane scris !
Dl. Buhac

Nu ma indoiam , dar lumea se mai schimba , sunt multe tensiuni si trebuie sa ai grija cand vorbesti , ce vorbesti si cu cine , altfel o iei peste bot imediat , si i-ti raman doua solutii , ori nu mai discuti cu anumite persoane , ori te bagi in polemici , de aia am intrebat daca pot sa ma bag in discutie cu dumneavoastra , deci v-a stau la dispozitie cu orice intrebare .
<°))))))><
><((((((°>

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

CLAUDIU COZMA scrie:
oanavictor scrie:
CLAUDIU COZMA scrie:Un aspect important dupa parerea mea , ieri cluburile APCR au luat decizia , ca profitul realizat cu ocazia desfasurarii Cupei Romaniei , adica 4.500 ron sa fie donati , sub forma de cadouri unei case de copii din Pitesti , cu ocazia sarbatorilor de sfarsit de an , Marius Barbu se va ocupa de acest lucru .Evenimentul va fi filmat si cei interesati pot vedea acest lucru .
Claudiu , cei 45 milioane nu sunt profit apcr de la Cupa Romaniei ,sunt o parte din banii furati de rosioru si returnati de acesta lui vladeanu .
Acesti bani apartin de drept si de fapt LOTULUI NATIONAL 2009 ,lot ce a luat hotararea ca acesti bani sa fie folositi in scop caritabil SI NICIDECUM IN SCOP ELECTORAL SI PROPAGANDISTIC PE BANI NECUVENITI .
Asa e Nea Victor , eu nu am vrut sa scriu asa , tocmai din privanta asta a fost ales Marius Barbu sa cheltuie cum crede el de cuvinta acei bani , iar treaba cu televizarea se vroia o proba , nici decum o propaganda , din pacate orice se spune si oricum ai face esti contestat .
nu ai vrut ,dar ai scris si se intelege exact ce am scris eu :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

oanavictor scrie:

Etapa care a fost cel mai prost organizata anul 2010 a fost cea organizate de senior la Floreasca .
A fost etapa care a dat peste cap munca a multor pescari si organizatori si a creat cele mai mari discutii ,dand peste cap regulamentul prin deciziile luate .
IN LOCUL TAU NU A-SI MAI DESCHIDE VORBA DE ASA CEVA :idea: :!:
da , recunosc. organizatorul a gresit la floreasca acceptand decizia managerilor de echipa. iar eu, in calitate de presedinte de club poate ca sunt cel mai viovat ptr ca nu am fost acolo in acel moment nefericit...........
dar nu ar legatura cu CN 2011 ! aici discutam despre viitor, din greseli am invatat cu totii.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA”