Moderator: andrei vladeanu
Campionatul National este casa tuturor ,important este sa foloseasca wc-ul.Vladut Mateianu scrie:Chiar si celor care intra doar ca sa se cace in casa ta ?
Adi , daca nu vrei sa dazgropi morti , atunci nu ii mai rascoli , portile au fost deschise doua luni , crezi ca nu a fost suficient , astept de mult timp o rezolvare a problemei , dar toti acuza si nimeni nu zice ce este de facut , daca stii rezolvarea te rog sa o postezi .Zarguzon Adi scrie:Nu vreau sa mai dezgrop mortii; singura mea rugaminte este sa lasati usile campionatului national deschise pentru toti pescarii de crap.
Promovati-va baltile,magazinele, recuperati-va banii dar lasati usile campionatului national deschise.
1. pai stimabile, tu la atata lucru te pricepi, sa dezgropi mortii. aia e contributia ta majora! alta n-ai. sustii ca tu spui lucrurilor pe nume si spui ce ai de spus omului in fata. pai fa-o dreaq odata si lasa-ne in pace!Zarguzon Adi scrie:1.Nu vreau sa mai dezgrop mortii;
2. singura mea rugaminte este sa lasati usile campionatului national deschise pentru toti pescarii de crap.
3. Promovati-va baltile,magazinele, recuperati-va banii dar lasati usile campionatului national deschise.
Bravo Mircea , ma gandeam ca ne luptam singuri cu morile de vant , daca crede cineva ca ne-am inteles la telefon sa-ii dea dumnezeu dupa sufletului luimirceaef scrie:1. pai stimabile, tu la atata lucru te pricepi, sa dezgropi mortii. aia e contributia ta majora! alta n-ai. sustii ca tu spui lucrurilor pe nume si spui ce ai de spus omului in fata. pai fa-o dreaq odata si lasa-ne in pace!Zarguzon Adi scrie:1.Nu vreau sa mai dezgrop mortii;
2. singura mea rugaminte este sa lasati usile campionatului national deschise pentru toti pescarii de crap.
3. Promovati-va baltile,magazinele, recuperati-va banii dar lasati usile campionatului national deschise.
2. singura ta rugaminte, nu e singura, si in primul rand ar trebui s-o adresezi clubului din care faci parte!!! si in al doilea rand, campionatul national de crap nu se adreseaza tuturor pescarilor de crap. se adreseaza celor mai buni pescari de competitie de crap. cei care au ceva de spus. cei care au ceva de demonstrat. cei care vor sa reprezinte romania la campionatul mondial. cei care sunt interesati de fenomenul competitional. orice alt pescar de crap n-are nici o constrangere, sa participe la concursuri private, sa mearga pe ce balta vrea, cand vrea, sa pescuiasca in weekend, sa-si scoata nevasta si puradeii la iarba verde. daca vrei in echipa nationala, atunci da, incep sa apara constrangeri si responsabilitati. asa e in orice sport!
3. pt prima oara in istoria editiilor de cn, CLUBURILE, ai auzit, adi, CLUBURILE isi asuma responsabilitatea participarii la cn. cluburile hotarasc, platesc taxe, nada, in functie de posibilitati, echipament sau alte alea. asta e drumul normal. pana acum le plateau pescarii. tu faci parte din vreun club???
sunt cluburi, cum e ovidius, care n-au a promova decat propria imagine. sunt cluburi cum e green lake, care vrea sa promoveze si o balta, sau cum e carping care vrea sa promoveze si o nada. faptul ca vor sa-si promoveze imaginea, balta sau nada, n-are nici un fel de legatura cu standardele impuse acestei competitii. ba din contra, un producator de nada ar fi avut interesul sa vina cat mai multi si eventual cat mai nepregatiti, sa le vanda el mai multa nada. intelegi?!
nu, nu cred ca intelegi ...
te-am sunat pentru ca doream sa-ti transmit ca personal sprijin cu toata puterea demersul vostru de a va inscrie in campionat. de pe un singur numar, al meu. cand am vazut ca nu raspunzi, ti-am dat si un sms in care m-am prezentat, crezand ca nu ai numarul meu. daca tot nu ai raspuns am crezut ca ori ti-ai schimbat numarul, ori dormi sau ai treaba.Buhac scrie:Vladeanu
Ce doresti de ce ma suni de pe mai multe numere si timiti mesaje ?
Ai ceva de zis scrie ca vorba se uita![]()
![]()
De acord cu Mircea, in totalitate. Am 14 prieteni cu care joc fotbal in weekend si ma gandeam deunazi sa ne inscriem in campionatul national de fotbal. M-am trezit din vis cand Dragomir radea de mine cu lacrimi.mirceaef scrie:1. pai stimabile, tu la atata lucru te pricepi, sa dezgropi mortii. aia e contributia ta majora! alta n-ai. sustii ca tu spui lucrurilor pe nume si spui ce ai de spus omului in fata. pai fa-o dreaq odata si lasa-ne in pace!Zarguzon Adi scrie:1.Nu vreau sa mai dezgrop mortii;
2. singura ta rugaminte, nu e singura, si in primul rand ar trebui s-o adresezi clubului din care faci parte!!! si in al doilea rand, campionatul national de crap nu se adreseaza tuturor pescarilor de crap. se adreseaza celor mai buni pescari de competitie de crap. cei care au ceva de spus. cei care au ceva de demonstrat. cei care vor sa reprezinte romania la campionatul mondial. cei care sunt interesati de fenomenul competitional. orice alt pescar de crap n-are nici o constrangere, sa participe la concursuri private, sa mearga pe ce balta vrea, cand vrea, sa pescuiasca in weekend, sa-si scoata nevasta si puradeii la iarba verde. daca vrei in echipa nationala, atunci da, incep sa apara constrangeri si responsabilitati. asa e in orice sport!
3. pt prima oara in istoria editiilor de cn, CLUBURILE, ai auzit, adi, CLUBURILE isi asuma responsabilitatea participarii la cn. cluburile hotarasc, platesc taxe, nada, in functie de posibilitati, echipament sau alte alea. asta e drumul normal. pana acum le plateau pescarii. tu faci parte din vreun club???
sunt cluburi, cum e ovidius, care n-au a promova decat propria imagine. sunt cluburi cum e green lake, care vrea sa promoveze si o balta, sau cum e carping care vrea sa promoveze si o nada. faptul ca vor sa-si promoveze imaginea, balta sau nada, n-are nici un fel de legatura cu standardele impuse acestei competitii. ba din contra, un producator de nada ar fi avut interesul sa vina cat mai multi si eventual cat mai nepregatiti, sa le vanda el mai multa nada. intelegi?!
nu, nu cred ca intelegi ...