Apel la membrii APCR

Moderator: andrei vladeanu

Scrie răspuns
Liviu Mihai
Puncte: 0

Re: Apel la membrii APCR

Mesaj de Liviu Mihai »

e problema ta...printre multe altele.
Campion national 2010
http://www.planetcarp.ro

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Acum ai mai scos una... Dar ce zici de faptul ca unul dintre arbitrii vostri intra in cortul nostru abuziv, ne desface galetile sa vada cu ce nada dam si apoi vine si va spune. Asta cum se numeste? Fair-play?

legio1083

Mesaj de legio1083 »

@ Gabi

Ce guma masii vrei tu sa mai demonstrezi acum?
Daca era ceva de facut trebuia sa faci atunci. Te-ai apucat tu intr-un mare fel si nu ai facut decat sa te strofoci degeaba pt ca cei care te-au bagat la inaintare probabil au facut o pasiune din a te scoate la rampa. Ce uiti tu e ca din tot acest balci fara finalitate , nu castigi nimic, Carping nu castiga nimic, Planet nu pierde nimic , intreaga "familie" crapista deasemeni nu pierde nimic, SINGURUL CARE IESE SIFONAT DIN TOATA TREABA ASTA ESTI TU.
Lumea a inceput sa nu te mai ia in seama de cand vb fara acoperire si din auzite, decand dai cu batul in balta fara sa ai convingerea ca merita si asta nu e un lucru bun pt nimeni, nici pt noi, care ajungem sa evitam un pescar competent cum esti tu, nici pt tine care te discreditezi degeaba.

Lasa-le dracului asa cum au cazut, sau rupe pisica-n doua si descopera Sfantul Graal, detinator al adevarului. Lasa haraiala asta matusalemilor si particularilor, ca lor atat le-a mai ramas.
Legio - Patria Nostra !

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

legio1083 scrie:@ Gabi

Ce guma masii vrei tu sa mai demonstrezi acum?
Daca era ceva de facut trebuia sa faci atunci. Te-ai apucat tu intr-un mare fel si nu ai facut decat sa te strofoci degeaba pt ca cei care te-au bagat la inaintare probabil au facut o pasiune din a te scoate la rampa. Ce uiti tu e ca din tot acest balci fara finalitate , nu castigi nimic, Carping nu castiga nimic, Planet nu pierde nimic , intreaga "familie" crapista deasemeni nu pierde nimic, SINGURUL CARE IESE SIFONAT DIN TOATA TREABA ASTA ESTI TU.
Lumea a inceput sa nu te mai ia in seama de cand vb fara acoperire si din auzite, decand dai cu batul in balta fara sa ai convingerea ca merita si asta nu e un lucru bun pt nimeni, nici pt noi, care ajungem sa evitam un pescar competent cum esti tu, nici pt tine care te discreditezi degeaba.

Lasa-le dracului asa cum au cazut, sau rupe pisica-n doua si descopera Sfantul Graal, detinator al adevarului. Lasa haraiala asta matusalemilor si particularilor, ca lor atat le-a mai ramas.
Ma bag si eu in seama ca unul din acei pasionati si te intreb Legio, da` la Tancabesti la Boilesmania oamenii vostrii de ce nadeau cu racheta de ground si asta si dupa ce au fost sesizati si arbitrii? Se pare ca-i obicei vechi! N-o mai ardeti bah frate ca vezi Doamne ca nu vorbeste lumea si tine capul la cutie. Astia sunteti si asta ati facut. Punct.
-Nu pierde familia "crapista" on my ass :evil: . Care familie?
Urban culture.

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Scormoneala in c...iocolata se cheama toata chestia asta pe care o faci tu, Miagy. e treaba ta, ca-s degetele tale! 8)
Pui pe toata lumea intr-o oala, faci afirmatii cu iz de scandal, si iti dai cu parerea intr-un domeniu cu care nici nu prea ai tangenta. Pescuitul e ala care se desfasoara pe balta, cu chestiile alea care se cheama carlige si alte treburi care miros ciudat si te murdaresti pe maini... Asta dela calculator se cheama pseudoonanism helieutic.
Dece nu-ti vezi ti de treaba ta?
Dece nu te apuci de pescuit sa descoperi cu surprindere ca o racheta de genul ala poate arunca absolut orice momeala , de la canepa la boiliesuri ...

EU nu am fost la Tancabesti insa daca pe unii nu-i dice mintea sa arunce bile cu SkyRiderul dupa ce si-au puerdut racheta pt bile, nu e problema mea.

Daca taceai.... filosof te numeai!
Legio - Patria Nostra !

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

legio1083 scrie:Scormoneala in c...iocolata se cheama toata chestia asta pe care o faci tu, Miagy. e treaba ta, ca-s degetele tale! 8)
Pui pe toata lumea intr-o oala, faci afirmatii cu iz de scandal, si iti dai cu parerea intr-un domeniu cu care nici nu prea ai tangenta. Pescuitul e ala care se desfasoara pe balta, cu chestiile alea care se cheama carlige si alte treburi care miros ciudat si te murdaresti pe maini... Asta dela calculator se cheama pseudoonanism helieutic.
Dece nu-ti vezi ti de treaba ta?
Dece nu te apuci de pescuit sa descoperi cu surprindere ca o racheta de genul ala poate arunca absolut orice momeala , de la canepa la boiliesuri ...

EU nu am fost la Tancabesti insa daca pe unii nu-i dice mintea sa arunce bile cu SkyRiderul dupa ce si-au puerdut racheta pt bile, nu e problema mea.

Daca taceai.... filosof te numeai!
Pai daca taceam si eu asa cum tac toti ai fi putut scrie tu in continuare asa frumos. Le tot ti isonul si-ti stirbesti si tu din popularitate, dar nu-ti dai seama acum. Vei vedea mai tarziu :wink: . SkyRiderul are o plaja de aplicare destul de bine definita. Folosirea sa la Crapmania se poate interpreta ca trecerea dincolo de limitele regulamentului si nu impingerea pana la limite a normelor. Asta ca tot insinueaza Sandu ca nu se discuta de Fair Play.
p.s. De pescuit cred ca ar trebui sa va apucati majoritatea dintre voi care am impresia ca de cand v-ati apucat de sporturi extreme credeti ca va pricepeti si la ele. Imi permit in ignoranta mea sa te sfatuiesc sa nu mai inventezi cuvinte ca nu-ti fac pseudodizertatiile veridice si lasa lucrurile sa fie analizate ca de-aia sufera "familia" asta. In loc sa fi facut pe apa esti facut la masa verde.
Urban culture.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

legio1083 scrie:Lumea a inceput sa nu te mai ia in seama de cand vb fara acoperire si din auzite, decand dai cu batul in balta fara sa ai convingerea ca merita si asta nu
bai costi, cum poti tu sa debitezi asemenea ineptii...chiar crezi voi de la planet ati ramas singuri pe lume ???

nu-i mai purta, frate, tu de grija nici lui gabi, nici "matusalemilor"...vei vedea in curad ca sunt multi cei ce mai au ceva de spus, iar voua s-ar putea sa nu va mai surada NOROCUL atat de tare (vezi anglia)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ costi

apropo, n-au trcut decat 4 ani de cand erai copil de mingii (arbitru) la un concurs si stateai langa doi "matusalemi" minunandu-te cum de nu mai prinde nimeni, iar ei prindeau...se vede ca ti-ai luat bine notite atunci, mai ales ca "matusalemii" ti-au impartasit tot ce voiai sa stii...acum incerci sa-i minimalizezi...mai asteapta, inca nu stii totul, copile :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

eu nu vreau sa mai demonstrez absolut nimic.
ci pur si simplu nu va permit sa debitati idiotenii fara sa atrag atentia ca bateti campii.
lupta mea s-a terminat de mult dar faptul ca, acum intrati in discutii cu atitudini foarte acide iar in urma cu cateva luni, taceati ca pi..ele, si mergeati in varful picioarelor pentru a trece neobservati, ma face sa revin si sa va aduc aminte cam cum ati castigat voi finala de anul asta.

legio despre credibilitatea pe care o prezint eu personal...nu-ti face probleme... nu reprezint interesele nimanui, si nu-mi spune nimeni cand sa vorbesc sau cand sa tac( spre deosebire de tine si nu numai).
Ce uiti tu e ca din tot acest balci fara finalitate , nu castigi nimic, Carping nu castiga nimic, Planet nu pierde nimic , intreaga "familie" crapista deasemeni nu pierde nimic, SINGURUL CARE IESE SIFONAT DIN TOATA TREABA ASTA ESTI TU.
eu personal nu vreau sa castig nimic...dar voi ati pierdut, cu siguranta.

nu am de ce sa ies sifonat pentru ca nu am mintit cu absolut nimic...
in schimb lucrurile care s-au intamplat au fost intr-o singura directie ...aceea de favorizare a Planet Carp si punct. puteti aduce argumente ca nu a fost asa? ca sa vorbim la obiect.

@Gabi Sandu

stiu de incidentul cu "piticu" ... a fost o prostie din partea lui, dar ce stiu eu, este ca el era convins ca nu este voie sa se nadeasca cu seminte nefierte si ca tu foloseai porumb uscat ...ceva de genul asta... oricum a fost exces de zel din partea lui.
Hai ma Gabi...tu care la inceputul fiecarui concurs aveai post fix in spatele standului nostru (mai putin la Lates) acum spui ca am trimis arbitrii sa vada cu ce nada dati...deja nu mai atingi pamantul...

@Liviu Mihai
Liviu Mihai scrie:e problema ta...printre multe altele.
bine...somn usor

iar daca credeti cumva ca voi tace sau voi pleca capul vreodata...va veti convinge cand ne vom intalni prin concursuri...fie ele si la Lates.

si eu va iubesc !!!
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Pasa

Mesaj de Pasa »

gabi scrie:eu nu vreau sa mai demonstrez absolut nimic.
ci pur si simplu nu va permit sa debitati idiotenii fara sa atrag atentia ca bateti campii.
lupta mea s-a terminat de mult dar faptul ca, acum intrati in discutii cu atitudini foarte acide iar in urma cu cateva luni, taceati ca pi..ele, si mergeati in varful picioarelor pentru a trece neobservati, ma face sa revin si sa va aduc aminte cam cum ati castigat voi finala de anul asta.

legio despre credibilitatea pe care o prezint eu personal...nu-ti face probleme... nu reprezint interesele nimanui, si nu-mi spune nimeni cand sa vorbesc sau cand sa tac( spre deosebire de tine si nu numai).
Ce uiti tu e ca din tot acest balci fara finalitate , nu castigi nimic, Carping nu castiga nimic, Planet nu pierde nimic , intreaga "familie" crapista deasemeni nu pierde nimic, SINGURUL CARE IESE SIFONAT DIN TOATA TREABA ASTA ESTI TU.
eu personal nu vreau sa castig nimic...dar voi ati pierdut, cu siguranta.

nu am de ce sa ies sifonat pentru ca nu am mintit cu absolut nimic...
in schimb lucrurile care s-au intamplat au fost intr-o singura directie ...aceea de favorizare a Planet Carp si punct. puteti aduce argumente ca nu a fost asa? ca sa vorbim la obiect.

@Gabi Sandu

stiu de incidentul cu "piticu" ... a fost o prostie din partea lui, dar ce stiu eu, este ca el era convins ca nu este voie sa se nadeasca cu seminte nefierte si ca tu foloseai porumb uscat ...ceva de genul asta... oricum a fost exces de zel din partea lui.
Hai ma Gabi...tu care la inceputul fiecarui concurs aveai post fix in spatele standului nostru (mai putin la Lates) acum spui ca am trimis arbitrii sa vada cu ce nada dati...deja nu mai atingi pamantul...

@Liviu Mihai
Liviu Mihai scrie:e problema ta...printre multe altele.
bine...somn usor

iar daca credeti cumva ca voi tace sau voi pleca capul vreodata...va veti convinge cand ne vom intalni prin concursuri...fie ele si la Lates.

si eu va iubesc !!!
nu i mai iubi atita pe moldoveni astia cu gabi sndu in frunte
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA”