Apel la membrii APCR

Moderator: andrei vladeanu

Scrie răspuns
gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Apel la membrii APCR

Mesaj de gabisandu »

gabi scrie:@Gabi Sandu
Hai ma Gabi...tu care la inceputul fiecarui concurs aveai post fix in spatele standului nostru (mai putin la Lates)
Este foarte adevarat. In schimb n-am intrat in cortul tau, imi placea sa stau de vorba cu tine si Mihai asa ca niste prieteni. Am glumit impreuna si ne-am simtit bine. Nu stiu cum de ai ajuns sa ma invinovatesti pe mine de toate, mai ales ca stii ce fel de om sunt si niciodata nu as fi permis ca cineva din lotul nostru sa fure si cu atat mai mult eu.
cornelserbu scrie:@ costi
apropo, n-au trcut decat 4 ani de cand erai copil de mingii (arbitru) la un concurs si stateai langa doi "matusalemi" minunandu-te cum de nu mai prinde nimeni, iar ei prindeau...
Eu in locul tau as fi fost bucuros, a invatat bine si foarte repede. Altii au stat 10 ani in spatele "matusalemilor" si tot nu au invatat nimic.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

ti-am spus mult mai demult ca sunt convins ca tu nu ai stiut de treaba cy pestele adunat si scazut.
daca ai fi stiut sunt convins ca le-ai fi spus sa faca calculele cum trebuie.

dar...in momentul in care am inceput sa scriu parerea mea despre ce s-a intamplat la finala tu mi-ai spus ca daca am ceva de reprosat cuiva din delegatia Planet sa ii las pe ei in pace pentru ca daca e cineva vinovat tu esti acela.
si uite asa ti-am respectat dorinta si in tot ce am avut de spus am directionat catre tine.

spun si acum ca tu nu esti genul care sa faci manevre si combinatii.

referitor la faptul ca stateai de vorba cu mine si Mihai, la standul nostru ...pot sa-ti spun ca-mi facea si mie aceeasi mare placere...chiar daca ma simteam extrem de spionat... si chiar daca stiam ca tu stand de vorba defapt observai tot ce facem in stand legat de pescuit...niciodata nu am avut o atitudine respingatoare. si asta mie personal mi-a cauzat mai tarziu.

asta este principala greseala pe care mi-o asum...ca tot spuneai ca nu stiu unde am gresit.

@pasa

asa sunt eu mai iubitor :lol: :lol: :lol:
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

gabisandu scrie:Nu mai da vina pe arbitrii nostri sau pe Adi Lupu. Daca vrei sa gasesti vreun vinovat gaseste-ma pe mine, nimic nu s-a facut fara stiinta si aprobarea mea. Daca tu crezi ca cineva te-a furat, daca tu crezi ca a fost o conspiratie pusa la punct si esti convins de acest fapt, atunci eu sunt singurul vinovat.
ca sa nu zica legio ca mint sau vorbesc din auzite.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Gabi cele de mai sus au fost spuse de mine pentru ca stiu adevarul si cunosc mai bine decat tine oamenii cu care am lucrat. Asa cum eu nu le-am zis niciodata sa faca hotii, nici nu au facut-o din proprie initiativa. Iar de asta sunt atat de sigur incat mi-am pus onoarea la mijloc.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@legio

Bine punctat. Si perfect adevarat... :wink: Dar vorba ta, daca nici sa comenteze nu mai au voie, ce dracu vrei sa faca ? :D Daca ar vorbi doar rezultatele pescarilor, ar fi mult mai bine. Dar asa este natia asta.... :evil:

@Miyagi

Pomenesti despre niste lucruri intamplate la un concurs organizat de mine. Ai fost acolo ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

legio1083

Mesaj de legio1083 »

@ Myagi
EU unul m-am lamurit ca "vrei si tu ceva" da' nu prea stii ce, si despre ce e vb.... asa ca te limitezi la ce poti. Ok, pe mine m-ai convins! Din partea mea , doar "fir intins" , numai sa-mi promiti ca te si apuci de pescuit! :wink:

@ Cornel Serbu
Nu am uitat de unde am plecat si nici nu voi putea vreodata s-o fac.
SI mai stiu ca la Darvari nu am arbitrat matusalemi. Aia erau oameni cu minte si gandire tinara asa cum sunt si acum. Matusalemii , particularii si jigodiile erau si atunci pe ecrane ...si pe atunci ne iubeam la fel de mult, dar asta e alta poveste.

Si mai sunt convins de un lucru: Tocmai pt ca ii stiu pe cei doi cu toate mintile-n cap si pescari foarte buni, nu matusalemi asa cum regretabil s-a interpretat, stiu ca daca ar fi fost langa mine in Anglia s-ar fi convins ca nu a fost vb de nici o picatura de noroc.
Legio - Patria Nostra !

Gabi Tomulescu

@ Gabi Sandu

este numai treaba ta ca vrei sa bagi mana in foc pentru altii.
timpul le va linisti pe toate si, poate, va scoate la iveala lucruri care nu o sa-ti placa de loc...sau la fel de posibil este ca asta sa nu se intample niciodata.

pina atunci...

sanatate tuturor.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:@legio

Bine punctat. Si perfect adevarat... :wink: Dar vorba ta, daca nici sa comenteze nu mai au voie, ce dracu vrei sa faca ? :D Daca ar vorbi doar rezultatele pescarilor, ar fi mult mai bine. Dar asa este natia asta.... :evil:

@Miyagi

Pomenesti despre niste lucruri intamplate la un concurs organizat de mine. Ai fost acolo ? :roll:
Da` tu ai fost Vlade la concursul pe care l-ai organizat? Ai fost acolo cand s-a nadit cu altceva desi s-a spus clar ca se va nadi cu racheta de boiles sau ne ascundem in spatele interpretarilor? Era musai sa fiu acolo ca sa-mi pot da cu parerea? Daca nu mai ne putem da cu parerea mai are vreun rost sa scoatem capul? Daca purtam niste discutii musai sa le transformam in scandaluri sau numai unii sunt abilitati si altii nu?
Legio unde ai vazut tu tata iz de scandal in postarile mele? Arata-mi te rog una si ma retrag definitiv de pe site. Si ca sa nu ai dubii asupra mea te asigur personal ca nu am personalitati duble precum foarte multi pe aici (vezi: clone, jocuri de cuvinte postate de amici, etc)
Urban culture.

Anutei Dragos

Mesaj de Anutei Dragos »

legio1083 scrie:Scormoneala in c...iocolata se cheama toata chestia asta pe care o faci tu, Miagy. e treaba ta, ca-s degetele tale! 8)
Pui pe toata lumea intr-o oala, faci afirmatii cu iz de scandal, si iti dai cu parerea intr-un domeniu cu care nici nu prea ai tangenta. Pescuitul e ala care se desfasoara pe balta, cu chestiile alea care se cheama carlige si alte treburi care miros ciudat si te murdaresti pe maini... Asta dela calculator se cheama pseudoonanism helieutic.
Dece nu-ti vezi ti de treaba ta?
Dece nu te apuci de pescuit sa descoperi cu surprindere ca o racheta de genul ala poate arunca absolut orice momeala , de la canepa la boiliesuri ...

EU nu am fost la Tancabesti insa daca pe unii nu-i dice mintea sa arunce bile cu SkyRiderul dupa ce si-au puerdut racheta pt bile, nu e problema mea.

Daca taceai.... filosof te numeai!
EU am fost la tancabesti si ghici chiar langa baietii vostri si sti ce.. ei nadeau cu spomb nu cu "SKYRIDERUL" si asta dupa vreo 2 sesizeri de ale noastre cum ca regulamentul era incalcat grosolan dar... asa e cum zici tu pe altii nu-i duce mintea.....

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Anutei Dragos scrie:
legio1083 scrie:Scormoneala in c...iocolata se cheama toata chestia asta pe care o faci tu, Miagy. e treaba ta, ca-s degetele tale! 8)
Pui pe toata lumea intr-o oala, faci afirmatii cu iz de scandal, si iti dai cu parerea intr-un domeniu cu care nici nu prea ai tangenta. Pescuitul e ala care se desfasoara pe balta, cu chestiile alea care se cheama carlige si alte treburi care miros ciudat si te murdaresti pe maini... Asta dela calculator se cheama pseudoonanism helieutic.
Dece nu-ti vezi ti de treaba ta?
Dece nu te apuci de pescuit sa descoperi cu surprindere ca o racheta de genul ala poate arunca absolut orice momeala , de la canepa la boiliesuri ...

EU nu am fost la Tancabesti insa daca pe unii nu-i dice mintea sa arunce bile cu SkyRiderul dupa ce si-au puerdut racheta pt bile, nu e problema mea.

Daca taceai.... filosof te numeai!
EU am fost la tancabesti si ghici chiar langa baietii vostri si sti ce.. ei nadeau cu spomb nu cu "SKYRIDERUL" si asta dupa vreo 2 sesizeri de ale noastre cum ca regulamentul era incalcat grosolan dar... asa e cum zici tu pe altii nu-i duce mintea.....
:lol:. Daca taceai filozof ramaneai!
Daca mi-as pune mintea ti-as argumenta si prin pozitia lui Gabi Sandu de atunci. Da` mai bine si-o respune el si faceti si voi cumva sa se termine cum trebuie povestea anului asta. Ce nu pricepeti ca e atat de simplu?! Nu vedeti caci Gabi Tomulescu vine totdeauna cu argumente logice si pe buna dreptate, pe care voi nu faceti altceva decat sa incercati sa le distrugeti pentru ca nu aveti contraargumente?
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA”