Moderator: andrei vladeanu
iar ati inceput sa luati promisiuni de bile si locuri la concursuri moka?Alex Matea scrie:Noi nu prea stim geografia europei , nu prea am umblat prin Germania...
Am fost la pescuit doar prin tara si nu stim de mancaruri dastea ca musaka...
andrei vladeanu scrie:atentie
eu i-am atras politicos atentia lui anutei ca argumentele lui sunt subtiri in fata pledoariei lui legio. asta a fost parerea mea, atata tot. (cine doreste poate reciti cele doua postari succesive)
eu nu am absolut nicio problema cu vechimea si alte lucruri de acest gen. din punctul meu de vedere absolut oricine poate avea pareri indiferent cand s-a apucat de pescuit.totusi, recomand celor tineri si inflacarati sa studieze putina istorie crapista inainte de a se arunca cu capul inainte, pentru a nu se expune in cazul in care scriu gogomanii. e un simplu sfat.
(paranteza - pe africani i-am batut pe unde i-am prins. cu aceeasi echipa au venit din 2004 incoace. la ei acasa ni s-a infundat.)
in fine, ca sa revin de unde am plecat, va rog sa observati ca o interventie intr-o polemica pe regulamente in care mi-am expus o parere ( si anume ca nu e vorba ca anutei nu are cu cine sa discute, ci nu are cu CE, adica nu prea are argumentatie) s-a transformat imediat intr-un atac al gastii nebune, ca s-o numesc asa, la adresa mea.
ps nu-i vorba ca si vladut da apa la moara, are si el o parte de vina. (iar exprimarea NO NAME e urata si ar trebui sa-si ceara scuze)
concluzie. baieti, atacati pareri si subiecte, lasati oamenii in pace.
ps burak
ca sa dezici zicala ca si tu esti ca pistolu te rog sa intelegi ca daca imi expun si eu o parere nu o fac pt. ca am 20 ani, sau 10, sau 2 de pescuit. sau ca ma cheama AV, sau AD, RU, sau BB.
ci pur si simplu pt ca vreau sa zic si eu ceva, asa cum - slava Domnului (Alah) - o faceti si voi.
sper ca m-am facut inteles...
cat timp esti corect si spui partea albastru , eu am tot respectu pt partea rosucarpmaster scrie:andrei vladeanu scrie:atentie
eu i-am atras politicos atentia lui anutei ca argumentele lui sunt subtiri in fata pledoariei lui legio. asta a fost parerea mea, atata tot. (cine doreste poate reciti cele doua postari succesive)
eu nu am absolut nicio problema cu vechimea si alte lucruri de acest gen. din punctul meu de vedere absolut oricine poate avea pareri indiferent cand s-a apucat de pescuit.totusi, recomand celor tineri si inflacarati sa studieze putina istorie crapista inainte de a se arunca cu capul inainte, pentru a nu se expune in cazul in care scriu gogomanii. e un simplu sfat.
(paranteza - pe africani i-am batut pe unde i-am prins. cu aceeasi echipa au venit din 2004 incoace. la ei acasa ni s-a infundat.)
in fine, ca sa revin de unde am plecat, va rog sa observati ca o interventie intr-o polemica pe regulamente in care mi-am expus o parere ( si anume ca nu e vorba ca anutei nu are cu cine sa discute, ci nu are cu CE, adica nu prea are argumentatie) s-a transformat imediat intr-un atac al gastii nebune, ca s-o numesc asa, la adresa mea.
ps nu-i vorba ca si vladut da apa la moara, are si el o parte de vina. (iar exprimarea NO NAME e urata si ar trebui sa-si ceara scuze)
concluzie. baieti, atacati pareri si subiecte, lasati oamenii in pace.
ps burak
ca sa dezici zicala ca si tu esti ca pistolu te rog sa intelegi ca daca imi expun si eu o parere nu o fac pt. ca am 20 ani, sau 10, sau 2 de pescuit. sau ca ma cheama AV, sau AD, RU, sau BB.
ci pur si simplu pt ca vreau sa zic si eu ceva, asa cum - slava Domnului (Alah) - o faceti si voi.
sper ca m-am facut inteles...
Poate pe Cezar Bibu care are ceva vechime in fenomen il asculta cineva...Cezar Bibu scrie:@Miyagi,
au trecut doua zile si nu ne-ai pus si noua poza aia tip legitimatie-de-pescar ! daca ai uitat, iti readuc eu aminte ! bine, nu vreau sa ma gindesc cum ar fi sa ne pui vreo 4-5 poze...![]()
@Vladut ,
cu toate riscurile de rigoare, iti spun si eu parerea mea : cred ca un "mea culpa" ( nu stiu cum se spune la plural, daca ar fi sa vorbim si de Costelush) ar fi mai corect si mai simplu decit 7 pagini de intepaturi si de certuri si de acuze .Si toata lumea ar fi impacata !
Val eu nu stiu povestea si am inteles intocmai ce spuneai. Tocmai de aceea am tinut neaparat sa nu omit pe nimeni. Numai cine nu a avut macar odata de aface cu birocratia statului nu stie ce-i aia aventura. Eu ma-nvart prin ea zilnic prin natura serviciului. Altfel trebuie ca omu` sa aiba trei perechi de ficati sa reziste la Saga asta.Val scrie:Myagi ce nu intelegi tu este faptul ca acelasi Val Pangica s-a dus in 2004 la AGVPS sa obtina semnatura de organizare a primului CN - selectie pentru CM ( cu argint !! ) si in 2010 sa obtina refacerea protoculului cu APCR , asociatie de persoane juridice . Si cei de acolo m-au recunoscut la fel - chiar daca vremea a trecut .
Ce face diferenta acum ? Progresul informational de care beneficim cu totii , anonimatul sub care majoritatea isi scriu postarile , plus fenomenul concurential comercial plasat sub o forma de "guerilla" tipic romaneasca . Si uite asa in ceva vreme , ne-am facut din prieteni dusmani si ne-am umplut de extraordinar de multe lucruri murdare si devieri de senzatie !
Dar este OK sa spuna Victor Oana de mine orice doreste , pesemne ca am si eu replica la fel de bine tintita ...dar cind vad pe cineva venit de 1-2 ani in fenomen ca ma face tilhar .... nu mai pot sa tac . Sau de fapt , de ceva vreme , eu am ales alta forma de proteste .... ii las in pace sa faca ce or vrea . Oricum isi vor rupe gatul .. si zau ca imi rezerv dreptul de a rade si atit !