Moderator: andrei vladeanu
Uite ca in 2009 nu au fost martori la cantar. Si sincer, e mai bine. Ce treaba am eu ca pescar sa ma tot plimb stanga/dreapta de minim 3 ori pe zi in loc sa-mi vad de pescuit...?Vladut Mateianu scrie: 3.Da, pot arbitra si membrii clubului organizator, de aceea sunt martori la cantar !
1 o singura persoanaVladut Mateianu scrie:Iata cateva lucruri importante, care trebuiesc discutate inainte de sedinta :
1. Cate persoane pot veni din partea unui club ?
2.Daca un pescar este legitimat la un club si pus pe lista de 8+1 cand clubul inscrie lotul, el va putea participa la CN in cazul in care se transfera la alt club ?
3.Clubul care organizeaza o etapa, poate asigura arbitrajul cu membrii voluntari din partea clubului ?
Astept pareri din partea celor implicati !
Vladut Mateianu scrie:Iata cateva lucruri importante, care trebuiesc discutate inainte de sedinta :
1. Cate persoane pot veni din partea unui club ?
2.Daca un pescar este legitimat la un club si pus pe lista de 8+1 cand clubul inscrie lotul, el va putea participa la CN in cazul in care se transfera la alt club ?
3.Clubul care organizeaza o etapa, poate asigura arbitrajul cu membrii voluntari din partea clubului ?
Astept pareri din partea celor implicati !