BALOTESTI FIENI (LAGUNA VERDE)

Moderator: Stefan Mehedintu

Încuiat
vali.v
Puncte: 0

Re: BALOTESTI FIENI (LAGUNA VERDE)

Mesaj de vali.v »

Domnule Stefan pentru rapitor care sant taxele :roll: :roll:

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Stefan Mehedintu scrie:Chiar astazi se face popularea ,o sa atasam filmuletul pe youtube. 6 t crap la 3kg si 2 tone caras.
Dle Mehedintiu,ma vab nevoit sa postez din nou contra minciunilor dvs!!!!! Dle Mehedintiu,din cauza unor administratori de balti ca dvs, pescarii ai catalogheaza pe TOTI ADMINISTRATORII DE BALTI,la fel!!!!! Dle nu imi este frica de "concurenta"chiar daca suntem "vecini",dar cred ca este pacat sa postati ca ati populat balta cu 6 tone de crap si 2 tone de caras,cind stiti foarte bine ca ATI POPULAT BALTA CU 2,5 TONE DE CRAP SI 600 KG DE CARAS!!!!! Administratorii de balti,ar trebuii ca inainte cu 2-3 zile de populare sa posteze asa cum postez si eu in fiecare an de exemplu,anuntul pe care l-am postat azi pe "Forum" la "Diverse":

"Anuntam pe cei interesati,ca in zilele de vineri si simbata( 29 si 30 .10 .2010) balta Moara Vlasiei 2 va fi populata cu inca 6 tone de crap,care are o medie generala de 4,2 kg!!!!!! Cei care vor sa asiste la populare sunt rugati sa sune la 0728 908 400,pentru a afla orele cind sosesc masinile cu peste pe balta!!!!!!!

P.S. 2,5 tone nu sunt egale cu 6 tone si nici 600 kg nu sunt egale cu 2 tone!!!!!! :wink:
Nu doresc sa-mi fac reclama ,dar cind vad asa minciuni nu pot sa trec cu vederea peste ele!!!!!! :wink:
Victoras Petcu

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Scuze ca intrevin, dar dvs ca administrator la MV2, de unde cunoasteti cantitatea exacta de populare cu peste la Balotesti-Fieni? Ca in loc de 6 toate crap sunt doar 2,5 si in loc de 2 tone caras sunt doar 600?
Este o intrebare si nu o instigare la polemica sau mai stiu eu ce se poate interpreta...

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

he he he, crezi ca pe aici nu functioneaza spionajul?????? :lol: :lol: :lol: :lol: ...chiar ca daca nu a participat vreun pescar, nu avem de unde sa stim cat s-a bagat.......
slowly we rot- by Obituary

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Lao scrie:Scuze ca intrevin, dar dvs ca administrator la MV2, de unde cunoasteti cantitatea exacta de populare cu peste la Balotesti-Fieni? Ca in loc de 6 toate crap sunt doar 2,5 si in loc de 2 tone caras sunt doar 600?
Este o intrebare si nu o instigare la polemica sau mai stiu eu ce se poate interpreta...

Pai tu crezi ca furnizorii de peste nu sunt cunoscuti de majoritatea patronilor de bazine piscicole?
Tu daca vrei sa iei 10 kg de cartofi din piata si ala iti da doar 5Kg fara sa-ti cantareasca,nu iti dai seama doar din priviri ca te prosteste?
Sau poate ca cel care a vandut la Balotesti,prima data a venit la nea Victor cu ciortanii si cum erau prea mici ia refuzat.
Nu ii duce tu grija lu Nea Victor :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Lao scrie:Scuze ca intrevin, dar dvs ca administrator la MV2, de unde cunoasteti cantitatea exacta de populare cu peste la Balotesti-Fieni? Ca in loc de 6 toate crap sunt doar 2,5 si in loc de 2 tone caras sunt doar 600?

Dle, furnizorul de unde dl Mehedintiu a cumparat pestele anul acesta pentru popularea baltii
Balotesti-Fieni, este acelas furnizor de unde eu cumpar an de an peste pentru popularea baltii Moara Vlasiei 2!!!!! In septembrie a.c. i-am dat telefon furnizorului si l-am intrebat ce greutate medie va avea crapul anul acesta,iar el mi-a raspuns ca va avea aceeas greutatea medie de anul trecut!!!!! Mentionez ca anul tercut crapul a avut o greutate medie de 4,2 kg!!!!! In momentul in care am vazut postarea dlui Mehedintiu "6 t crap la 3kg si 2 tone caras",l-am sunat pe dl furnizor si la intrebat de ce mi-a spus ca anul acesta crapul va avea aceeas greutatea medie ca si anul trecut adica 4,2 kg,iar acum am vazut ca dl Mehedintiu a postat ca a populat cu," crap la 3kg "!!!!!!
A spus ca sa stau linistit,pentru ca dl Mehedintiu a venit si a cumparat 2,5 tone de crap si l-a rugat daca se poate, sa-i puna pe cei care trag navodul sa sorteze crapul in asa fel incit sa ramina crapul "mai mic" adica cel de 3 kg,pentru ca pe el aceasta greutate il intereseaza(probabil ca sa intre mai multe bucati de crap in cele 2,5 tone)!!!!!! Acest lucru sa-ntimplat si de aceea dl Mehedintiu a cumparat crap = 3 kg !!!!! I-am spus ca m-am linistit si l-am intrebat daca are si caras de vinzare,iar el mi-a raspuns: dupa cum stii in fiecare an nu am in balta mai mult de 1 tona , maxim 1 tona jumatate de caras,iar acesta "cade" la navod cam 30-40 kg/zi!!!!! A mai zis ca tot dl Mehedintiu a avut noroc in acea zi cind a cumparat cele 2,5 tone de crap,pentru ca "la prima toana"(prima data cind s-a tras navodul) au fost 600 kg de caras,pe care l-a cumparat dl Mehedintiu!!!!!! :wink: Cred ca am fost destul de explicit!!!!!! :wink:
Victoras Petcu

claudiue

Mesaj de claudiue »

Daca este adevarat, este destul de grav ca se minte in legatura cu cantitatea populata...este un fel de inselatorie... :oops:

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Eu nu iau apararea nimanui, nu-l cunosc personal nici pe dn Petcu si nici pe dn Mehedintiu, dar poate a completat pana la 6 tone crap si 2 tone caras din alte surse. Hai sa nu aruncam cu pietre numai pt faptul ca nu-s ce administrator de balta i-a spus d.nului Petcu cate tone si ce specie.
D-nule Petcu, chiar nu va inteleg rautatea pe care o afisati fata de Balotesti si patronul ei. Va este frica de concurenta? Pana la urma dupa mintea mea si a altora nu ati avea de ce, deoarece aveti o balta care cu greu ar putea fi depasita privind populatia de peste, si faima castigata de-a lungul timpului.
Parerera mea este ca nu va sta bine aceste rautati postate pe forum de-a lungu timpului vis-a-vis de alte balti concurente. Va repet: conduceti detasat in topul celor mai bune bazine de pescuit si nu ar trebui sa va manifestati cu aceste intepaturi.

claudiue

Mesaj de claudiue »

Lao scrie:Eu nu iau apararea nimanui, nu-l cunosc personal nici pe dn Petcu si nici pe dn Mehedintiu, dar poate a completat pana la 6 tone crap si 2 tone caras din alte surse. Hai sa nu aruncam cu pietre numai pt faptul ca nu-s ce administrator de balta i-a spus d.nului Petcu cate tone si ce specie.
.
Mi-am inceput postarea cu " daca este adevarat"...

Razvan Pop

Mesaj de Razvan Pop »

Eu zic sa mergem in weekend sa vedem daca trage carasul, il prindem tot si il cantarim. :)

Si acum, lasand glumele deoparte, sambata o sa fiu pe balta. Sper de data asta sa am ceva activitate la boillesurile Senzor.

Apa fiind rece, se preteaza mai bine boillesurile solubile?

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “BALOTESTI FIENI”