Moderator: Stefan Mehedintu
Dle Mehedintiu,ma vab nevoit sa postez din nou contra minciunilor dvs!!!!! Dle Mehedintiu,din cauza unor administratori de balti ca dvs, pescarii ai catalogheaza pe TOTI ADMINISTRATORII DE BALTI,la fel!!!!! Dle nu imi este frica de "concurenta"chiar daca suntem "vecini",dar cred ca este pacat sa postati ca ati populat balta cu 6 tone de crap si 2 tone de caras,cind stiti foarte bine ca ATI POPULAT BALTA CU 2,5 TONE DE CRAP SI 600 KG DE CARAS!!!!! Administratorii de balti,ar trebuii ca inainte cu 2-3 zile de populare sa posteze asa cum postez si eu in fiecare an de exemplu,anuntul pe care l-am postat azi pe "Forum" la "Diverse":Stefan Mehedintu scrie:Chiar astazi se face popularea ,o sa atasam filmuletul pe youtube. 6 t crap la 3kg si 2 tone caras.
Lao scrie:Scuze ca intrevin, dar dvs ca administrator la MV2, de unde cunoasteti cantitatea exacta de populare cu peste la Balotesti-Fieni? Ca in loc de 6 toate crap sunt doar 2,5 si in loc de 2 tone caras sunt doar 600?
Este o intrebare si nu o instigare la polemica sau mai stiu eu ce se poate interpreta...
Lao scrie:Scuze ca intrevin, dar dvs ca administrator la MV2, de unde cunoasteti cantitatea exacta de populare cu peste la Balotesti-Fieni? Ca in loc de 6 toate crap sunt doar 2,5 si in loc de 2 tone caras sunt doar 600?
Este o intrebare si nu o instigare la polemica sau mai stiu eu ce se poate interpreta...
Mi-am inceput postarea cu " daca este adevarat"...Lao scrie:Eu nu iau apararea nimanui, nu-l cunosc personal nici pe dn Petcu si nici pe dn Mehedintiu, dar poate a completat pana la 6 tone crap si 2 tone caras din alte surse. Hai sa nu aruncam cu pietre numai pt faptul ca nu-s ce administrator de balta i-a spus d.nului Petcu cate tone si ce specie.
.