Balastiera Oradea -Bors

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

danielcotoz
Puncte: 0

Balastiera Oradea -Bors

Mesaj de danielcotoz »

La doar o aruncatura de bat de Oradea este un loc "nou" si minunat de pescuit. este o balastiera cu apa curata si adanca (plina de gropi), cu mult peste (cam 16 tone spune proprietarul ca a bagat in acest an si asta se vede), conditii bune de campare si de pescuit, un personal amabil si cum rar intalnesti care in taxa de pescuit iti ofera si o masa gratuita (3 mici "mari" sau o ciorba ungureasca minunata). singura problema este deocamdata lipsa exemplarelor mari insa administratorul promite ca in cel mai scurt timp sa rezolve aceasta problema. Captura lacului este de 18.4 kg insa ciortanii iti oferta driluri nemaipomenite (nu am mai intalnit pesti asa de energici si plini de putere, parca le da red bull de 3 ori pe zi :lol: ). Sunt sigur ca veti fi super multumiti de ceea ce veti gasiti acolo atata vreme cat nu mergeti cu pretentia sa prindeti captura vietii ci driluri in forta si multe capturi.
taxa este de 15 ron/zi si 25 ron/noapte asta pentru C&R
Lacul este administrat de SC Mona Zol Impex Srl si il gasiti usor, o luati spre vama bors si dupa reprezentanta peugeot faceti stanga si tot inainte pana la lac. aveti si indicatoare deci o gasiti usor.
fir intins

patrik

Re: Balastiera Oradea -Bors

Mesaj de patrik »

@ danielcotoz
Buna...
Da este vorba de balta de la Santion(Girisu de cris, fiecare cum il stie)...
Intradevar este o balta foarte frumoasa,am postat cateva poze la topicul oradea cu niste captrui.
Acuma sa fim sincer ati vazut poza cum arata crapu ala de 18??eu nu cred ca are ala 18.poza mea este exact langa a lui si nu mi se pare de 18...din pacate eu nu l-am putut cantari cu precizie deoarece am avut bateriile slabe in cantar si nu mergea bine dar daca ma insel felicitari pescarului care la capturat!!!

Numai bine

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

eu nu contest ceea ce spune administratorul si fiecare cu parerea lui insa e important si fotogrtaful si aparatul cu care e facuta poza precum si modul cum e facuta. asa ca ... exista posibilitatea sa fie adevarat.
balta merita vazuta si pescuita

patrik

Mesaj de patrik »

Da asai cu poza...
Pescuiesc foarte mult pe balta si nu pot sa zic ca nu este densitate de peste in lac beoarece nu a fost niciodata sa ma duc pe balta si sa nu prins.Intotdeauna am avut capturi...acuma mai mari sau mai mici asta e.
incerc sa fac o performanta cat mai buna si sper ca o sa bat recordul balti.

samibroasca

Mesaj de samibroasca »

numi poate spune cine acum recent a fost la santion la pescuit la balastiera sa prins ceva crap ce fel de momeala sa folosit si ce tactici se pot folosi si la ce distanta e bine sa arunci va rog daca a fost cineva spunetimi ms

cata_cluj

Mesaj de cata_cluj »

ce dimensiuni are balta?un nr de tel de la administrator?se poate pescui si plantat?
mersi

samibroasca

Mesaj de samibroasca »

mai cata cu braca nu cred balta are intre 6-7 m adancime si e pllina cu crap amur si stiuca din cate stiu eu si eu duminca vreau sa merg numa nu stiu pe vremea asta nu stiu daca se prinde

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

dimensiuni nu stiu dar se pescuieste doar de pe 1 mal si nu se pescuieste plantat. am fost acum 3 sapt si taxa este de 25 ron in care primesti 3 mici sau un carnat (deci aproape gratis). peste mare nu cred ca este dar ciortani trag ca nebunii si este stiuca mare. langa noi a prins unu 2 buc din care una era de 6 kg si cealalta era mai mare dar nu am vazut cand a cantarit-o.
rezervare nu ai nevoie ca e loc destul.

samibroasca

Mesaj de samibroasca »

daniel imi zici te rog ce inseamna ciortanii ai prin crap daca te rog scriemi si ce momeala ai folosit si in ce loc as ma pun ai zice tu io nus asa profi si ce nade sa folosesc cu momeala dulce sau condimentate

samibroasca

Mesaj de samibroasca »

si taxa de 25 de lei na fost cumva noapte ai fost tu daniel??

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”