Balta Peris

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Cind debutam ?

imediat
1
4%
peste 1 saptamina
1
4%
peste 2 saptamini
6
22%
peste 3 saptamini
8
30%
la 01 mai
4
15%
niciodata !!
7
26%

Voturi totale: 27

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Balta Peris

Mesaj de EX-UL »

Stie cineva cind baga Nea Cristi Albastroiu crapii la loc ? Ma uit la calendar si cred ca in 2-3 saptamini maxim e timpul sa debutam in noul sezon .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu am aranjata prima partida de crap pe 2005 : Bila,25,26 si 27martie......
Indiferent de vreme !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Pe 27 Martie, nu este Pastele?

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

apropo de Bila ... din sosea am vazut ca era secata destul de mult in toamna. mai sunt si alte Bile?

carpkiller

Mesaj de carpkiller »

@Vladut
Despre care Bila vorbesti? Este balta la care se ajunge pe DN Buc - Alexandria si stanga in Ghimpati imediat dupa Petrom?
Dupa cum spune si Micutu, toamna trecuta a fost secata
(balta mare, cea cu mult stuf pe mijloc).
Si eu o sa incep sezonul pe 25, numai ca nu mi-am gasit inca destinatia
:( :( :(
DAR, dc o sa se deschida Perisul :D :D :D este clar !!!!

Andrei Tianu

Mesaj de Andrei Tianu »

Pastele pica anul acesta pe 1 Mai !
Daca nu merge din prima cu ciocanu'....incearca un ciocan mai mare !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Balta este cea cu mult stuf pe mijloc !Am pescuit pe ea vreo 4 ani consecutiv si am luat f mult peste intre 2 si 9 kg. Apa are pe mijloc vreo 50-60 cm. si fundul tare.In fiecare an ,aici a inceput crapul sa manance din martie ! Balta este populata in fiecare an cu crap mare,desi nu poate fii secata in totalitate si ramane mult crap in stuf.
Ptr relatii sunati la0722948526-COSTEL(functie similara cu a domnului Pangica jr.-ADMINISTRATOR) :lol: :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dan cotelici

Re: Balta Peris

Mesaj de dan cotelici »

Administrator scrie:Stie cineva cind baga Nea Cristi Albastroiu crapii la loc ? Ma uit la calendar si cred ca in 2-3 saptamini maxim e timpul sa debutam in noul sezon .
Cea mai mare parte au fost deja transferati in balta mica.Duminica imi spunea ca mai are de transferat vreo 4 tone si ca intentioneaza sa aduca cativa crapi la 25 kg/buc.In balta a mai bagat si 100 de marlitze.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

profit de aceasta ocazie sa-l IMPLOR pe d-nul Cristi Albastroiu sa ma cheme si pe mine sa vad cu ochii mei cand introduce in balta "cativa crapi de 25 kg"!!!
pt. mine ar fi un miracol si cea mai mare bucurie a acestei primaveri, pe care o voi sarbatorii ad-hoc, impreuna cu toti pescarii prezenti la eveniment.
eu platesc masa!
in capul mesei va sta d-nul Albastroiu, in cinstea si sanatatea caruia voi inchina primul pahar!
TRAIASCA PODISORUL!
TRAIASCA ALBASTROIU!

carpkiller

Mesaj de carpkiller »

@Vladut
Eu am fost de 2 ori pe balta asta si n-am prins NIMIC. Sincer nici n-am crezut ca exista solz de crap in ea la cat este de adanca. Ultima data am fost anul trecut prin aprilie si am luat un frig si un NOROI de ne-a scos un taran cu calul pt 50mii.....nu cred ca o sa uit partida aia :shock: .
Pe langa asta pare balta nimanui, pescuieste fiecare cum vrea, cu ce vrea,cu cate lansete vrea(am vazut si cu 20), se planteaza in draci, se pleca cu cat prinde fiecare, este mult gunoi pe mal, f f aglomerat si tot asa..... . :?: Balta, avand stuful ala mult pe mijloc arata f f f frumos!
Oricum m-ai facut curios cu crapii aia de 2-9kg :D :!: Poate vin si eu desi am zis ca nu mai calc acolo!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”