Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Pana nu se usuca trestia nu e nici o sansa,au mancare multa si nu ies de-acolo.Poate la primavara....laurentiu sarghie scrie:Frumos varu', vad ca te-ai indragostit de balta asta. Astept poze cu tenii aia mari , daca tot te lauzi ca o sa dai de ei.....
Fiind la o distanta de 100 de km de Brasov pot spune ca ma simt ca acasa pe acest superb lac, dar la acest sentiment a contribuit considerabil amabilitatea gazdei, amabilitate cu care am fost primit inca din prima zi de cand am venit pe acest lac.laurentiu sarghie scrie:Frumos varu', vad ca te-ai indragostit de balta asta. Astept poze cu tenii aia mari , daca tot te lauzi ca o sa dai de ei.....
Sincer ma bucur ca scapa balta aceasta de un cocalar incult.77lumberjack scrie:tu cu ce mergi la pescuit ? cu dacia papuc si cu okuma sau baracuda ? ca vad ca te roade invidia de ce am eu. bine ca am si bravo mie. mai erau unii cand am fost pe sampaul cu valiza de lemn din armata , bineinteles unguri .....o foloseau pe post de tusa. numa la voi se poate asa ceva , de ce nu plecati in ungaria cu tot cu pesti?