Hangerele sunt super! Au si cate un nume ?

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
fiindca este foarte multa iarba, in drill aduci kile intregi din balta, pererea mea este ca un fir mai gros n-ar strica....atb333atb scrie:Si daca din cei doi pescai numai unul are abonament celalat plateste tot 50?
Cam ce grosime ai folosit la partida asta? m-as putea descurca cu 0.255 undeva pe balta sau trebe musai mai grosute?
Ps foarte frumoasa si partinda nr 2
Asa cum a spus si Roby si eu iti recomand un fir de 0,35 pe linie pentru a putea pescui linistit.robyvan scrie:fiindca este foarte multa iarba, in drill aduci kile intregi din balta, pererea mea este ca un fir mai gros n-ar strica....atb333atb scrie:Si daca din cei doi pescai numai unul are abonament celalat plateste tot 50?
Cam ce grosime ai folosit la partida asta? m-as putea descurca cu 0.255 undeva pe balta sau trebe musai mai grosute?
Ps foarte frumoasa si partinda nr 2
Felicitari si tie! 10-15 pesti nu e rau de loc, mai ales ca nu sunt mici deloc si foarte frumosi.briche scrie:Felicitari Aline! Am fost si eu in weekend, exact in acelasi loc am stat. Am prins vreo 14-15 pesti, au intrat la toate combinatiile de bile, nu sunt deloc lamurit la ce ar merge mai bine, sa imi formez o idee. Tu la ce ai dat? Pacat de iarba aia ca iti fura toata placerea drilului cu niste pesti frumosi si salbatici, tragi de lansete si de fire de le innebunesti, de multe ori nici nu imi dadeam seama dc mai am sau nu peste in carlig.