Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Ti-am explicat eram cu prietena ,tata mama si niste amici..e stresant sa faci un gratar si ala calare pe tine . Mereu servesc cu o bere rece paznicii din politete ca asa e frumos dar la un moment devine stresant sa iti stea in cap..sau ca femeie sa te duci la toaleta adica tufis in cazul de fata si un gigel sa stea la 10 m de tine..sunt de acord total cu controalele pentru ca romanu pleaca cu portbagajul full daca ii permiti.dar pentru asta exista si binoclu.La Hermes de ex de ce nu te streseaza nimeni?daca ai o captura mai mare intradevar se uita sa manevrezi pestele cum trebuie si mi se pare normal la ce peste tine balta...la fel si cu controlatul la plecare ..mi se pare necesar chiar.Alexandru.Popescu scrie:Pot sa fiu deacord cu voi ca nu se merita pe balta,dar un singur lucru vreau sa va intreb. De ce prezenta paznicilor va deranjeaza? Pe mine nu m-a deranjeaza,nu m-a deranjat niciodata. I-am lasat daca vor sa isi ia scaun sa stea cu mine in tabara,stau de vorba cu ei, aflu chestii interesante si asa mai departe.Este rolul lor sa stea cu ochii pe noi. Nu ei sunt de vina si propabil nu-si doresc asta,consider ca tot noi,pescarii, am ajuns in situatia aceasta,pentru ca inca mai exista printre noi oameni care pescuiesc cu monturi cu 2-3 carlige,oameni care inca fura pestele de pe balta si asa mai departe.
Nu prezenta paznicului ma deranjeaza, ci comportamentul lor (de fapt al administratorului) !Alexandru.Popescu scrie:Pot sa fiu deacord cu voi ca nu se merita pe balta,dar un singur lucru vreau sa va intreb. De ce prezenta paznicilor va deranjeaza? Pe mine nu m-a deranjeaza,nu m-a deranjat niciodata. I-am lasat daca vor sa isi ia scaun sa stea cu mine in tabara,stau de vorba cu ei, aflu chestii interesante si asa mai departe.Este rolul lor sa stea cu ochii pe noi. Nu ei sunt de vina si propabil nu-si doresc asta,consider ca tot noi,pescarii, am ajuns in situatia aceasta,pentru ca inca mai exista printre noi oameni care pescuiesc cu monturi cu 2-3 carlige,oameni care inca fura pestele de pe balta si asa mai departe.
Nu este adevarat, eu stau la 5 km de balta si stiu bine ce se prinde..... Am un prieten care miercurea trecuta a prins peste 30 kg crap ! ( nu l-a retinut)CIB scrie:Pleasa jud. Prahova.
Pentru mai multe lamuriri cititi comentarii ale administratiei, impresii si pareri ale pescarilor:
https://www.facebook.com/Lacul-Pleasa-143524469080328/
https://www.youtube.com/watch?v=vCpjy5oGfqkVladut Mateianu scrie:6 martie 2016
Iesire la balta Caldarusani, se pescuieste cu 4 lansete, taxa 80 lei/12 ore, se poate si planta contracost. Din 25 de pescari, doar 2 au prins 1 sau 2 ciortani de 500 g, in rest MORT !
O balta frumoasa, dar cu un administrator cu comportament de manelist, parca iti facea o favoare ca iti lua banii si te lasa sa pescuiesti !
De evitat dpmdv, iar administratorul Sandu de inlocuit pana nu goneste toti pescarii de pe balta !
Atunci, cum comentezi faptul ca administratia nu vrea sa faca publice datele de la populari? Ca s-au facut 2 populari in varianta lor. Vor doar sa credem un necunoscut pe cuvant de onoare, care nu poate fi contactat decat telefonic, asta daca vrea sa raspunda.Vladut Mateianu scrie:Nu este adevarat, eu stau la 5 km de balta si stiu bine ce se prinde..... Am un prieten care miercurea trecuta a prins peste 30 kg crap ! ( nu l-a retinut)CIB scrie:Pleasa jud. Prahova.
Pentru mai multe lamuriri cititi comentarii ale administratiei, impresii si pareri ale pescarilor:
https://www.facebook.com/Lacul-Pleasa-143524469080328/
Probabil ca la presiune mare pe balta (cand este full) pestele nu raspunde bine ! Se intampla pe mai multe baltii...