Belciugatele Pepiniera si balta 1

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Belciugatele Pepiniera si balta 1

Mesaj de RazvanG »

Pentru pescarii mai putin pretentiosi in ceea ce priveste capturile capitale insa doritori de o partida minunata la crap si ten,va anunt ca s-au deschis vechile si renumitele balti odinioara,Belciugatele Pepiniera si Balta 1.
Proprietarul ,un tanar si ambitios dezvoltator,a concesionat aceste balti cu gandul de a le transforma intr-o oaza de liniste si relaxare ,pentru cei ca noi.
Ambele balti au in total o suprafata de de cca 18 ha.Pepiniera ha 10 si Balta 1 ,8 ha.Au fost populate cu Crap si Cteno imediat cum s-au semnat actele si din spusele lui,se va continua seria popularilor.
Ca si conditii de pescuit:
-Pepiniera 80 ron/zi cu retinere 5 kg
-Balta 1 70 ron/zi cu retinere 5 kg
Sunt locuri amenajate ptr gratar,curat,pomi deci umbra.
Se poate ajunge din Bucuresti prin comuna Pantelimon pe vechiul drum de mare iar dupa circa 25 km ,sunt indicatoare balta fiind aproape de sosea.Sunt baltile din apropierea Complexului Belciugatele.
Drumul este practicabil si in cele mai vitrege conditii de ploaie.
Un alt aspect demn de luat in seama,este faptul ca paznici vorbesc si se comporta deosebit,fiind unul din criteriile de baza pe care au fost selectati.
P.S Nu fac aceste precizari la cererea celui care detine baltile,nu am absolut nici o bonificatie din aceasta postare,o fac pur si simplu din dorinta ca acest microb care exista in noi sa-si faca de cap cu mintile,imaginatia si placerea noastra.Este foarte important ca in acest sport sa apara noi piste unde sa ne petrecem timpul liber unde, sa ne simtim cu adevarat bine si unde sa ne simtim tratati de catre cei carora le bagam niste bani in buzunare,cu adevarat ca niste clienti si de ce nu,sa ne simtim ca intr-o mare familie.
Am sa merg saptamanile ce urmeaza la un pescuit de control acolo ptr ca,din spusele celor care stiu baltile,exista niste dulapi salbatici.
Multumesc :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Lao
pescar de competitie

Re: Belciugatele Pepiniera si balta 1

Mesaj de Lao »

Care sunt mai exact? Cele incercuite ?
Fişiere ataşate
ScreenHunter_01 May. 16 09.59.jpg
ScreenHunter_01 May. 16 09.59.jpg (74.33 KiB) Vizualizat de 4335 ori

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Sincer nu-mi pot da seama din poza,insa ca toata treaba sa fie buna,am sa iau legatura cu administratorul baltilor sa-l pun sa-si faca un cont aici sa poata raspunde la absolut toate intrebarile pescarilor. :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Pepiniera ha 10 ????? :shock:
Pepiniera = 4 ha !!!!!
Victoras Petcu

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Am pescuit pe Pepiniera cand era administrata de un domn Musat balta pe atunci chiar avea peste sa vedem si acum am sa incerc balta
Vice Campion National 2014

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Kyra scrie:Am pescuit pe Pepiniera cand era administrata de un domn Musat balta pe atunci chiar avea peste sa vedem si acum am sa incerc balta
Sunt curios cum ti se va parea,ce stiu foarte sigur este faptul ca baiatul care o are in momentul de fata,este un super baiat si se poarta senzational cu toti clientii care-i calca pragul :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”