Blasova

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
george22
Puncte: 0

Re: Blasova

Mesaj de george22 »

Nu este greu de realizat ceea ce spun. Problema este ca noi pescarii permitem sa fim tratati ca niste natafleti de fiecare data de cate ori mergem pe o balta de acesti patroni hrapareti care nu vad decat castig si nimic altceva. Ar trebui sa ne uitam la baltile din tari cu traditie care asigura faciliati pentru capturi, sume modice pentru taxa si alte facilitati pe balta. M-am uitat zilele trecute pe un site a unei balti din Anglia si am constatat cu stupoare ca la noi sunt taxe mult mai mari pentru pescuit decat acolo, iar facilitatile sunt nule (in afara de evaziune fiscala si mizerie pe multe asa zise balti nu mai gasesti nimic). Cred ca noi pescarii suntem de vina ca permitem sa fim jegmaniti de acesti parveniti. Sustin pescuitul recreativ in detrimentul celui sportiv nu pentru cantitatea de peste cu care pleci acasa ci pentru a obliga patronii baltilor sa-si populeze baltile in fiecare an. Declar aici ca sunt impotriva pescuitului cath and release si incepand de astazi voi incerca sa postez mesaje pentru a gasi adepti care sa lupte impotriva acestei metode de pescuit.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

george22 scrie: Declar aici ca sunt impotriva pescuitului cath and release si incepand de astazi voi incerca sa postez mesaje pentru a gasi adepti care sa lupte impotriva acestei metode de pescuit.
:lol: Succes, dar in cazul asta nu mai face comparatii cu Anglia ;)
Marius Sârbu

zuuluf

Mesaj de zuuluf »

imi poate spune cineva daca a fost recent la blasova daca a prins ceva notabil si cat mai este taxa multumesc :)
Voinescu Ciprian

craparul_braila

Mesaj de craparul_braila »

Va salut !
Am fost eu , 3 zile , intre 01-03.09.2012
Nu a pus gura pe nimic ! Sareau "balaurii" intr-o veselie , ziua , si mai ales noaptea , dar nu au mancat nimic. am vb si cu vecinii din zona , si cu alti pescari ...nu au muscat nimic .
Am dat regulamentar , la apoape orice - ttx , pufi ,mamaliga,porumb, toate de n feluri - nu amers decat carasul , la undita , sau palmas la lanseta .
Dar , peste este .
Frumos acolo , umbrare , curatenie , zici ca e in delta . 50 ron taxa pe zi , fara restrictii ca nr de lansete sau timp de pescuit , paznicii sunt ok , platesti taxa dimineata si nu te mai intreaba nimic.
Din pacate am ramas fara masina , si as mai face un pescuit acolo , in perioada 15-29.09 , daca e cineva din braila sau galati , si vrea sa imparta cheltuielile cu bacul si drumul ( noi suntem 2 persoane) si are loc in masina , sa lase un mesaj aici , sau pe mail : laurentiupreda97@yahoo.com , stabilim , si facem o partida de 3 zile .

nicolaebatlan

Mesaj de nicolaebatlan »

A mai fost cineva la Blasova zilele trecute, se mai prinde peste si daca au inceput sa bage navoadele?

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

stai linistit acasa...
am fost de joi pana duminica, nesimntirea oamenilor de acolo neavand margini.
noaptea dadeau matancare la 200m noastra fara nici-o jena.
se pride dar nu ca altadata.
peisaj frumos.......
atat.
Balta Puiesti

nicolaebatlan

Mesaj de nicolaebatlan »

Sal
A mai fost cineva la Blasova,se mai prinde peste?

crapistulbacauan

Mesaj de crapistulbacauan »

am fost in weekend, am luat 4 bucati intre 4 si 7 kg, plantate, boiles mic de capsuna cu porumb flotant in cap si saculet cu pelete tot de capsuna. paznicii ok, comportament civilizat si peisaj de vis. recomand la toti aceasta balta.

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

Cand nu se prinde peste paznicii sunt foarte de treaba :). Balta se merita, atat am de zis.
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

danicos
pescar de competitie

Mesaj de danicos »

Paznicii sunt ,,baieti de gasca'' atunci cand navodesc balta, nu de alta dar au bagat plasele peste lansetele mele si chiar ma ,,incurajau"! :evil: In rest balta frumoasa, dar ......, pacat!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”