Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
eu cred ca daca in craiova ar fi mai multi pescari gen Cristi Dumitrica, Doru Badila, Alin Scorleanu, Bogdan Vulpan ... altele erau tarifele la baltabogdan b. scrie:Magura 9...24h/c&r-120ron
Peris..........24h/c&r-75ron
Pleasa........24h/c&r-100ron
Moara Vlasiei...24h/c&r-100ron
Sarulesti(baraj Gurbanesti)...24h cu retinere 5 crapi de 5 kg-200ron
......
CALUGARENI SELNICE...24H/C&R-225RON!!!
DISLIKE IT!!!
DA ,IONUT AI DREPTATE FOARTE MARE DREPTATE ..RESPECT DAR,DAR ALIN SCORLEANU ,IONUT ZANFIR S.A.M.D NU DENIGREAZA IMAGINEA UNEI BALTI SE PESCUIT LA CARE SE MUNCESTE ... SI EU STIU CA ESTE UN PROIECT PT PESCUITUL C@R ..AL PESCARILORIonut Zamfir scrie:eu cred ca daca in craiova ar fi mai multi pescari gen Cristi Dumitrica, Doru Badila, Alin Scorleanu, Bogdan Vulpan ... altele erau tarifele la baltabogdan b. scrie:Magura 9...24h/c&r-120ron
Peris..........24h/c&r-75ron
Pleasa........24h/c&r-100ron
Moara Vlasiei...24h/c&r-100ron
Sarulesti(baraj Gurbanesti)...24h cu retinere 5 crapi de 5 kg-200ron
......
CALUGARENI SELNICE...24H/C&R-225RON!!!
DISLIKE IT!!!
s-a prins weekend-ul acesta o captura..........3,14kg (eliberata)kelu84 scrie:Si foto cu ceva capturi?
te-ai mai intors?CRAPSOR scrie:TENdinte pe Calugareni!!Cunoscand faptul ca tenul este foarte activ in aceasta perioada,am sa plec maine la calugareni pt o partida de pescuit de 24h.Sper ca ora 13 cand o sa plec nu o sa fie cu ghinion si o sa reusesc sa aduc cativa TEN in minciog.
Ahotnic scrie:asta a fost concurs de 3zile??
la 3 cred ca se referaScorleanuAlin scrie:La ce faci referire cand intrebi de ''concurs de trei zile''?
Asa partenere, fii misterios!!!CRAPSOR scrie:TENdinte pe Calugareni!!Cunoscand faptul ca tenul este foarte activ in aceasta perioada,am sa plec maine la calugareni pt o partida de pescuit de 24h.Sper ca ora 13 cand o sa plec nu o sa fie cu ghinion si o sa reusesc sa aduc cativa TEN in minciog.
olteTEN in curand!!! Justice for craiova!!!ScorleanuAlin scrie:Asa partenere, fii misterios!!!CRAPSOR scrie:TENdinte pe Calugareni!!Cunoscand faptul ca tenul este foarte activ in aceasta perioada,am sa plec maine la calugareni pt o partida de pescuit de 24h.Sper ca ora 13 cand o sa plec nu o sa fie cu ghinion si o sa reusesc sa aduc cativa TEN in minciog.