acum m-am intors dupa aproape 70 de ore petrecute pe balta la Tancabesti.
Am descoperit(de fapt am REdescoperit, ptr ca am mai pescuit si anul trecut acolo !!!) un loc genial, unde nada de calitate si-a spus cuvantul !!!!
Vreau sa-i multumesc in primul rand lui Andrei, ptr. boilesurile "ptr peste mare" pe care mi le-a facut.De fapt cred ca am fost ca un fel de cobai, am fost primul care le-a testat !(varianta inbunatatita a celor cu care anul trecut Andrei a prins crapii de 22.5 kg si 23.5 kg, recordurile baltii).
Este vorba de locul din dreapta locului numit"sub avicola" loc care de acum l-am botezat eu : i se va zice "Golful lui Pilhan" !

Sunt prea bucuros si prea obosit sa va mai scriu ordinea in care au tras si orele, important este ca am prins 16 crapi cu urm. greutati :
-2 de 16 kg(16.3 si 16.4)
-2 de 18 kg(18.2 si 18.4)
-1 de 19.5
-si 2 frumosi de 20 de kg fiecare !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unul sui, ca de Dunare care am crezut ca are 30 de kg, pacat ca era slab!(multumesc ptr ajutor lui Danut Catana si baietilor de la Timisoara, Cosmin si Mark

Celalalt, de fapt cealalta, o crapoaica cu 3--40 de cm mai scurta , dar cu minim 4 kg de icre in burta......O adevarata regina a balti ! Si aici trebuie sa-i multumesc cuiva, lui Darie de la Brasov care m-a ajutat cu minciogul .
Mersi batrane, candva iti voi intoarce serviciul.

Restul, "ciortani" intre 5 si 14 kg !!!!!!!!!
Daca mai adaug vreo 5-6 pesti parcati in stuf, cocioc sau alte obstacole(printre care sigur a fost si EL, adica Monstrul

MULTUMESC MAMA, ca mai facut PESCAR !