Carp Friends Arad - Harsany iulie 2013

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
prologic
Puncte: 0

Carp Friends Arad - Harsany iulie 2013

Mesaj de prologic »

robyvan
pescar de competitie

Re: Carp Friends Arad - Harsany iulie 2013

Mesaj de robyvan »

beton...spectaculoasa balta.....o voi vizita in oct.....abia astept :wink:
slowly we rot- by Obituary

prologic

Mesaj de prologic »

Din pacate io nu am prins programare decat in iulie :(
Pe langa faptul ca balta era taiata ( am vazut echipe care veneau si plecau a doua zi ,echipa care a fost pe locul nostru inainte nu a prins nici un peste!!!!) ;nu aveam umbra deloc (standul 5)- ziua ne refugiam in padure :) cam la 70 m de rod poduri ; pe standul 6 pescuiau de 7 zile echipele campioane ale Ungariei din anul 2011 (participante la CM Italia) care aveau aliniate vreo 7 rodpoduri (erau vreo 15 persoane care pescuiau!!!!???) si 3 spoduri mergeau non stop chiar si noaptea (aveau vreo 4 butoaie de 200 l de nada??!!!) obligandu-ne si pe noi sa nadim destul de mult !!!??? Oricum nu cred ca au prins mai mult ca noi dar au avut unul 20+ !!! Asta e :)
Speram sa mai facem aici o partida la sfarsitul lunii noiembrie!!!!!!

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

prologic scrie:Din pacate io nu am prins programare decat in iulie :(
Pe langa faptul ca balta era taiata ( am vazut echipe care veneau si plecau a doua zi ,echipa care a fost pe locul nostru inainte nu a prins nici un peste!!!!) ;nu aveam umbra deloc (standul 5)- ziua ne refugiam in padure :) cam la 70 m de rod poduri ; pe standul 6 pescuiau de 7 zile echipele campioane ale Ungariei din anul 2011 (participante la CM Italia) care aveau aliniate vreo 7 rodpoduri (erau vreo 15 persoane care pescuiau!!!!???) si 3 spoduri mergeau non stop chiar si noaptea (aveau vreo 4 butoaie de 200 l de nada??!!!) obligandu-ne si pe noi sa nadim destul de mult !!!??? Oricum nu cred ca au prins mai mult ca noi dar au avut unul 20+ !!! Asta e :)
Speram sa mai facem aici o partida la sfarsitul lunii noiembrie!!!!!!
super...eu voi sta pe 4, in padure, te voi contacta pe pm sa povestim mai multe.... :wink:
slowly we rot- by Obituary

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”