Am fost si eu la o partida in 2010. Am pescuit aproape de cabana dar configuratia plaurilor era alta. Dadeam la 50-60m, la cel mult 1m de plaure. Desi au fost mai multe trasaturi nu am avut decat 3 capturi, 1x2-3kg si 1x7kg care a fost prins de 2 ori, din pacate nu i-am facut poze decat prima oara. A doua oara l-am prins in timpul noptii. Ca momeala am folosit Source de 20mm, cate o bila in carlig cu o exceptie, noaptea cand l-am reprins cu source de 20+ popup de 15mm Monster Pursuit (ala roz). Am spus mereu ca voi reveni dar nu am reusit pentru crap, doar pentru rapitor.
Monturi simple, cu plumbul direct pe firul principal cu "clips" korda Run Rig Rubber.
S-a mai schimbat ceva in legatura cu drumul de acces in caz de ploaie?
Exista taxa separata pentru pescuit la undita , match sau un batz de feeder dupa caras?
sa vina vremea sa se poata pescui,si veti gasi pe malul apei membrii clubului Green Lake,care va vor indruma si ajuta in a avea un pescuit reusit pe aceasta "mica delta" de langa Bucuresti.
si ca sa va "fierb"si mai rau,si sa asteptati si cu mai mare nerabdare,uitati ce puteti prinde....
Fişiere ataşate
P4024768[1].JPG (71.08 KiB) Vizualizat de 1570 ori
Este o balta care te solicita ca si pescar,dupa 2-3 partide,te indragostesti sigur,driluri ca la dunare,peste salbatic care mananca la bile,cele mai vanjoase guri de crap pe care le-am vazut vreodata.
Am vorbit cu un prieten si mi-a zis ca balta e senzationala, mi-a zis ca sa imi cumpar plumbi muuuulti . El a reusit sa prinda un crap de 15 kg in rest pesti pe la 7 kg.