Crapi la Darvari

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Crapi la Darvari

Mesaj de andrei vladeanu »

la ultima mea prezenta pe lacul darvari, la locul de pescuit am gasit un morman urias de gunoi. iar pe mal,
imprastiate, gunoaie. ceva dezgustator. in fine... ai venit personal la fata locului, cu aerele arhicunoscute de bulibasa :D , si le-ai trasat sarcini unor sarmani localnici sa stranga. le-ai promis niste bani. pe aia i-a durut
in caras, n-au strans nimic.
in cazul de fata, copiii mi-au spus ca a venit furtuna si le-a imprastiat gunoiul. oricum, au strans tot, stai linistit! :evil:

cat despre crapul tinut la sac, sa-ti spun adevarul.
cunoscand faptul ca aceasta specie de peste este pe cale de disparitie la darvari, octav si claudiu au fost
realmente bulversati cand au prins salonta respectiva. cam cum ai captura tu un extraterestru. ce faci cu el?
:D :D :D
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: Daca te uitai la ultimele poze postate ai fi vazut pe Marius Chitu cu niste DULAPI mai grei decat tine :lol: :lol: :lol: :lol: prinsi la ready-made-uri Monster Pursuit de la Nash :idea: :idea: :idea: :idea:
pai da.
am fost cu tataie in belgia - 2005 - la prospectie ( :shock: ) si am luat 2 dulapi, o frumusete. 20 si 15 kg.
pe urma la campionatul mondial 17 tari (parca) au prins 9 crapi.
:D :D :D :D

ulterior, cipsul a recunoscut ca lacul de concurs din belgia a fost neinspirat ales.
ma tem ca avp sa nu aiba aceeasi parere anul viitor, cand va alege baltile care o sa intre in turneu
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:la ultima mea prezenta pe lacul darvari, la locul de pescuit am gasit un morman urias de gunoi. iar pe mal,
imprastiate, gunoaie. ceva dezgustator. in fine... ai venit personal la fata locului, cu aerele arhicunoscute de bulibasa :D , si le-ai trasat sarcini unor sarmani localnici sa stranga. le-ai promis niste bani. pe aia i-a durut
in caras, n-au strans nimic.
in cazul de fata, copiii mi-au spus ca a venit furtuna si le-a imprastiat gunoiul. oricum, au strans tot, stai linistit! :evil:

Acel gunoi de care vorbesti a fost lasat tot de catre niste pescari necivilizati :!:
Ti-am spus la telefon [deci privat :!: ]sa cauti sa le tii lectii copiilor despre importanta ecologica in pescuit si despre faptul ca nu este frumos sa arunce gunoaie si resturi menajere in plin camp ,pentru ca vantul face ce stie el mai bine si anume sa imprastie ce oamenii arunca in mod nechibzuit .Tu acum le iei apararea spunand ca au strans .NU ,NU AU STRANS NIMIC ,EU AM GASIT TOTUL IMPRASTIAT PE JOS ,INCLUSIV CUTII DE PLASTIC SI CONSERVE :evil: :evil:
Daca acest lucru se intampla la Tancabesti ,cred ca Vlad intai le dadea o mama de bataie si pe urma le interzicea sa mai vina la pescuit . : :!: :evil:
Dar la asa profesor si educator ...................... :? :?
Ps te rog sa-l intrebi pe Cornel Rosioru daca membrii Clubului Pelicanul care au pescuit la Hobaia au lasat gunoiul aruncat te miri unde :roll: :roll:

cat despre crapul tinut la sac, sa-ti spun adevarul.
cunoscand faptul ca aceasta specie de peste este pe cale de disparitie la darvari, octav si claudiu au fost
realmente bulversati cand au prins salonta respectiva. cam cum ai captura tu un extraterestru. ce faci cu el?

Si la ala de 17 ,au ramas muti si surzi ,dar mai ales paralizati daca nu au mai putut sa stranga gunoiul :evil: :evil: a trebuit sa vina sa-i adune cu targa :!:
Eu daca a-si prinde un extraterestru l-asi pastra pe post de sperietoare pentru ''licurici'' :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
ulterior, cipsul a recunoscut ca lacul de concurs din belgia a fost neinspirat ales.
ma tem ca avp sa nu aiba aceeasi parere anul viitor, cand va alege baltile care o sa intre in turneu
Eu ma tem ca daca va ramane Andrei Vladeanu reprezentantul revistei , atunci avp nu o sa aiba bani sa plateasca anumite balti anul viitor :( :wink: :wink: decat daca va pune o taxa de participare enorma pentru vremurile astea de criza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

le-as da o mama de bataie pt ca au lasat gunoaie pe balta :evil:
insa plangerea vine din aceeasi sursa care zice ca l-am ars pe cipica in 2004 :(
pot sa te mai cred? te mai crede cineva? :D
imi pare rau, nu prezinti credibilitate.... :(
The One Team

paun florin

Mesaj de paun florin »

te salut andrei !

andrei vladeanu
Veteran